En ilyet nem latok naluk.
Én sem, azért írtam hogy megvárom... addig marad a 100-as
En ilyet nem latok naluk.
Nem lesz ez se sokkal dragabb nemeteknel... de legalabb lehet kapni.
Mit talaltam... tranzx 150et mozog, egyenes tavval.
http://www.gambacicl...e=smarttheme_it
Postával 200€, kicsit drága...
Nekem a legelsô dolog volt amit tettem a merevhátúmba, még a teló upgradet is megelôzte:
Melyik tranzx cső?
Szép bicaj.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
írhatnál pár sort a (menet)tapasztalatokról, plíz!
csak hogy teljesen OFF legyek, akkor most melyik? (csak mert a honlapjukon nem találom)
Hogy ne legyen off - a TranzX nyeregcsô 109€-ért páratlan vétel volt, egy éve nyúzom semmi baja, még egy évig garis és BD-nál nem volt még problémám az érvényesítésével.
Kormánycsapágy tapered a tapered/e2-re hasonlít, be van nyomva a fejcsôbe és abban csupasz golyóskosár van mint a régi szép idôkben.
A bicaj egy állat, a telót kicseréltem egy 140-es Fox34-re, sokkal jobban illik hozzá így egy igazi dühöngô trail gép lett. Kompletten 14,2kg, nem grammhuszároknak való de erdôben nekem az kell hogy masszív legyen és az is. Nem láttam még jobb formájú 27,5+ bicajt nekem nagyon bejött.
Sima golyóskosaras. Ki lehetne cserélni másikra de semmi gondom vele, rendszeresen kap egy kis zsírt, 2000km után még mindig tökéletes.
írhatnál pár sort a (menet)tapasztalatokról, plíz!
csak hogy teljesen OFF legyek, akkor most melyik? (csak mert a honlapjukon nem találom)
Kisherceg módosította - 2017. március 10. - 16:30
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
a loki fejcsapágya drop-in integrált, vagy félintegrált?
Sima golyóskosaras. Ki lehetne cserélni másikra de semmi gondom vele, rendszeresen kap egy kis zsírt, 2000km után még mindig tökéletes.
Nem is arra gondoltam, hogy én lennék az első, aki droppos csövet tesz egy merev montiba .
Csak itt a topikban is össztelósokba keresnek állandóan.
Nekem a legelsô dolog volt amit tettem a merevhátúmba, még a teló upgradet is megelôzte:
persze, miért ne lenne értelme, ha használod?
ha jobban körülnézel a neten, bőségesen találsz droppos csöveket merev montikban is. nem te találod fel ezzel a melegvizet.
Nem is arra gondoltam, hogy én lennék az első, aki droppos csövet tesz egy merev montiba .
Csak itt a topikban is össztelósokba keresnek állandóan.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
persze, miért ne lenne értelme, ha használod?
ha jobban körülnézel a neten, bőségesen találsz droppos csöveket merev montikban is. nem te találod fel ezzel a melegvizet.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nem össztelós montiba érdemes/lehet tenni droppos csövet?
Lejtőkön én nagyon leengedett nyereggel szeretek menni, ezért azt gondolom, számomra lenne haszna.
Nem láttam még droppos nyeregcsővel merev montit, ezért kérdezem.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
nem, a garminnal is igy vagyok mar regota nezegetem, hogy lecsereljem az 500ast, de a vegen mindig ugyanoda lyukadok ki, hogy nem kell nekem az idegeskedes a bugokkal sok penzert. erdekes, hogy az 520at inkabb szeretik, a 820at utaljak. elvileg nem csak a navigacioban + erintokepernyoben ter el?
a nyeregcso... kornyekunkon meg eleg jarhatatlanok a terepek (hetvegen csekkoltam, var ram egy jo kis bringatakaritas), igy a cx bringat gyurom inkabb. de ha szarazabbak is lesznek a viszonyok, akkor is tekerem meg igy, mert alig 250km van benne, ki sem ismertem rendesen. addig gyujtok eleg infot
jelenleg a pro koryak fele hajlok, de nem lehet kapni, csak rendelni (160 eur), nem er meg 2x annyit a masik, akarhonnan is nezem, foleg ha raunok, mint az elozore. eloszor jo, mert erdekes, de aztan rajovok, hogy el tudok nelkule is menni.
a magura erdekes... de nem tul jol konstrukcio, a thomsonnal jobbnak tunik a fox.
arn módosította - 2017. március 09. - 16:45
off: Arn, te ezzel a droppos nyeregcsővel kb. úgy vagy mint én a Garmin Edge 820-as navigációval. Már neked is régen meg kellett volna venned ahelyett, hogy a neten nézelődnél. Szombaton Nagykovácsi környékén tévedtem el egy kicsit mikor a lusta barátaimat vittem túrázni (gyalog) . Úgy jöttem le a hegyről, hogy hétfőn megveszem a Zergénél vagy megrendelem valahonnan. Még nem vettem meg....
on:
A Thomson és a Magura csövekkel mi a helyzet? Ezekről pont nem írtatok én meg pont ezeket néztem.