Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyeregcsövek

- - - - -

• Please log in to reply
3018 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

akkor mar inkabb meg kis gyujtes es vmi faszanyosat.

mindenképp ez lesz mert e célra most 8at se szánnék.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
pazzaz 964 8400 huf, nekem van és sztem jó...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nemtom en 8eft-ert nem vennek pazzazt
akkor mar inkabb meg kis gyujtes es vmi faszanyosat.
roox thomson ...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

akkor nagyon nagy a gyártás szórása; az enyém 240 g körül van

Akkor az enyémbõl nem spórolták ki az anyagot!:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

31.8-as fekete, lehetõleg 400mmes nyeregcsõvet találhatok emberi áron? (occó)
vagy csak roox és társai?

Most, hogy már a másodikat törtem, már annyira nem is ajánlom a Rooxot...;) Na jó, az elsõ esés volt, de a második fáradásos töréssel repedt el. Megjegyzem - nem hajlott el, más gond nem volt vele, csak megindult egy hajszálrepedés a fejrészénél, de (respect) a gyártó mindkét esetben AZONNAL cserélte garival.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
inkább nyóc körül ha jól emléxem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

közepesen occó

az ilyen 5-6?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

pl pazzaz elvileg létezik.....közepesen occó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
akkor nagyon nagy a gyártás szórása; az enyém 240 g körül van

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Nekem is ilyen van, és nehezebb mint amennyinek írják, kb. 300g, szóval ennyiért, ha tényleg szeret meghalni nem érte meg... Még csak kb. 400km van benne, majd kiderül h. meddig bírja.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
késõ :-(

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

http://ebike.hu/term...2-290-mm-ig/562
A másik bizarr dolog hogy az elvékonyodásnál a nyeregcsõ fogta magát és hátrahajolt 9 mm-t.Tisztára olyan lett mintha egy Thomson és Ritchey nyeregcsövet kereszteztünk volna.De a szerencsére a további alakváltozásokat abba hagyta.

Nekem is ilyen nyeregcsövem volt, szintén elhajlott (1 év nem is durva használat), és a kukában landolt. Nem ajánlom senkinek 80 kiló fölött... az alatt se nagyon.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
semmiképp se ülj rá többet, vegyél inkább egy újat!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Nekem is ilyen csövem van, és ha megfelelõ erõsen meghúzom a csavarokat felváltva mint a stucninál akkor a 73 kilóm sem képes elmozdítani a nyerget a helyérõl.
Nekem nagyobb problémám hogy függõlegesen 'állítódik el' a nyeregcsõ.Ahol a bilincs szorítja a csövet ott az alu nem bírta a megterhelést és elvékonyodott.Lemértem ez összesne 0.2 mm-t jelent, de ez pont elég ahhoz hogy szépen elkezdjen liftezni lefel a csõ a ha huzamosabb ideig rajta ülök.Emellett nem egyenletesen nyomódott össze ezért recseg a nyeregcsõ a bilincsnél.Ezeket a problémákat sikerült 1 sörösdoboz fólia közbeiktatásával megoldani.
A másik bizarr dolog hogy az elvékonyodásnál a nyeregcsõ fogta magát és hátrahajolt 9 mm-t.Tisztára olyan lett mintha egy Thomson és Ritchey nyeregcsövet kereszteztünk volna.De a szerencsére a további alakváltozásokat abba hagyta.
Azt azért hozzá kell tennem hogy 4500 ft-ért és ilyen súlyban még így is megérte nekem.Majd ha kiszolgát valami jobbat megejtek.

Hát ez siralmas, dobd ki a francba... Nem mondod, hogy az életedet egy ilyen vacakra bízod? Azt meg végkép ne mondd, hogy 4500-ért megérte...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ami hajlik, az egy idõ után törni is fog. hézagos problémára meg sörösdoboz...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nekem is ilyen csövem van, és ha megfelelõ erõsen meghúzom a csavarokat felváltva mint a stucninál akkor a 73 kilóm sem képes elmozdítani a nyerget a helyérõl.
Nekem nagyobb problémám hogy függõlegesen 'állítódik el' a nyeregcsõ.Ahol a bilincs szorítja a csövet ott az alu nem bírta a megterhelést és elvékonyodott.Lemértem ez összesne 0.2 mm-t jelent, de ez pont elég ahhoz hogy szépen elkezdjen liftezni lefel a csõ a ha huzamosabb ideig rajta ülök.Emellett nem egyenletesen nyomódott össze ezért recseg a nyeregcsõ a bilincsnél.Ezeket a problémákat sikerült 1 sörösdoboz fólia közbeiktatásával megoldani.
Azt azért hozzá kell tennem hogy 4500 ft-ért és ilyen súlyban még így is megérte nekem.Majd ha kiszolgát valami jobbat megejtek.

én sûrgõsen cserélném

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

és a jó: http://ebike.hu/term...-290-mm-ig/2714

ez a csõ tényleg nagyon jó, én most tettem szert egy ilyenre. szép és jó is.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
én szívtam vele (85 kg)...
el is mozdult, meg beállításkor is ellent kellett tartani, hogy a csavarok meghúzása alatt ne másszon arrébb...