Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
sõt az majdnem 2" :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

ha problémám lesz a 10-es osztással és szorzással, szólok

igen ezen én is nagyot néztem, hogy mi volt az újdonság az 5 cm-ben az 50 mm-hez képest :)

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Csakhogy az a valóságban 5cm!

na erre azért én is rájöttem. nekem is 400-as nyeregcsövem van, mert ebben az átmérõben csak 400-as volt, de soha az életbe nem fogom kihasználni azt a plusz 5 cm-t ( ami 50 mm :D ), amivel hosszabb egy 350-esnél. ha problémám lesz a 10-es osztással és szorzással, szólok

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Kell az az 50 mm és kiderült, hogy nincs is Oval M200-as csak 350-esben. Szóval ezentúl óvatosan például az ebike-on is, mert elég problémás lenne visszaküldetni. Én meg néztem más alternatíva után.

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

hiányzik az az 50mm ? mert ha nem, akkor teljesen mind1, hogy mi van a listán, és mi a valóságban

Csakhogy az a valóságban 5cm!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Truvativ-ot láttam kb. egy hónapja az x-factorban(mom), de szerintem szinte az összes boltban kapsz szûkítõt.

Szûkítõt ilyen méretben kb. csak legyártatni lehet, jópénzért... A probléma megoldódott, mivel találtam olcsón 400×31,6-os és laposfejû nyeregcsövet, egy fekete Pro, 302g, amivel könnyebben és olcsóbban kijöttem mint elõzõ ny.csõ + szûkítõ. Ja, a Truvativnak magas a feje a nyergemhez, az alapból kiesett a szóbajöhetõ ny.csõvek listájáról.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Rendeltem egy Oval 27.2/400 M200 nyeregcsövet a nagykerbõl, de a boltos 350-est hozott. Létezik 400-as is vajon, mert listán csak az van?

hiányzik az az 50mm ? mert ha nem, akkor teljesen mind1, hogy mi van a listán, és mi a valóságban

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Rendeltem egy Oval 27.2/400 M200 nyeregcsövet a nagykerbõl, de a boltos 350-est hozott. Létezik 400-as is vajon, mert listán csak az van?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudom h. ki mennyire van képbe szûkítõ ügyileg, de lehet kapni 27,2-->31,6-ra átalakítót (BP-en)? Zoggiekat néztem, de az nincs ilyen méretben, legalábbis én nem láttam. Mi ilyenkor a teendõ? Esztergályos? Segítség kellene, h. hol kapok én ehhez megfelelõ anyagot/alucsövet amibõl aztán le lehetne gyártani a cuccot.
Nincs kedvem kiadni egy zsák pénzt Ritchey nyeregcsõre, v. egyéb más lapos fejûre. A mostani B+ tökéletes, mert az Acor titánpálcás nyergemnek a közepe nem ér le a nyeregcsõ fejére, csak az átmérõ nem stimmel az új vázhoz. Nyergem meg elég kényelmes ahhoz, hogy ne akarjam lecserélni egy kevésbé rugalmas testûre.

Truvativ-ot láttam kb. egy hónapja az x-factorban(mom), de szerintem szinte az összes boltban kapsz szûkítõt.

A sebesség mindent megold.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Nem tudom h. ki mennyire van képbe szûkítõ ügyileg, de lehet kapni 27,2-->31,6-ra átalakítót (BP-en)? Zoggiekat néztem, de az nincs ilyen méretben, legalábbis én nem láttam. Mi ilyenkor a teendõ? Esztergályos? Segítség kellene, h. hol kapok én ehhez megfelelõ anyagot/alucsövet amibõl aztán le lehetne gyártani a cuccot.
Nincs kedvem kiadni egy zsák pénzt Ritchey nyeregcsõre, v. egyéb más lapos fejûre. A mostani B+ tökéletes, mert az Acor titánpálcás nyergemnek a közepe nem ér le a nyeregcsõ fejére, csak az átmérõ nem stimmel az új vázhoz. Nyergem meg elég kényelmes ahhoz, hogy ne akarjam lecserélni egy kevésbé rugalmas testûre.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem soha nem volt ilyen nyeregcsõ beragadós problémám, mert én havonta szétszedem és kitakarítom.

A sebesség mindent megold.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Yvorl-t kérdezzétek, õ már szeletelt el ilyen miatt 20ezres USE csövet :)

Mr. Smily Head

Mr. Smily Head

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

unokatesómnak az van. ha ki tudnánk szedni a vázból, akkor megmondanám :)
de sajnos 96-ban belekerült egy acél vázba, s tavaly nyár elõtt nem is lett babrálva. vesztére... már nem is moccan! :(

Azt max hidralika témájával szeded ki... SZERINTEM!
Esetleg hõtágítással talán, vagy csavarlazítóval nyakonönteni +minél nagyobb erõkarral nyomorgatni(megróbálni elforgatni a vázban a csövet).
!smily!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
vagy ez ?
http://www.specializ...ard_nyeregszar/

truvativ is van, pazazz is elõfordulhat, csak a leggyakoribbak
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ricsiben asszem van
azok eléggé megbízható cuccok
de sokban függ hogy menyit szánsz rá

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
30,9-es, 2 csavaros nyeregcsövet keresek! Van tippetek, hogy melyik márkánál keressem?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

nekem a Favorit-vázamban ragadt egy alucsõ.
befújtam
tekergettük egy kb. 80 centis csõfogóval
melegítettük lánghegesztõvel
semmi...

hasonló volt a hozzáállásunk nekünk is, de aztán reménytelen a helyzet...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nekem a Favorit-vázamban ragadt egy alucsõ.
befújtam
tekergettük egy kb. 80 centis csõfogóval
melegítettük lánghegesztõvel
semmi...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
rajta leszek
reméelm sikerül

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

negekem is van eg yilyen nyavajám hogy az edzõgépben (acél váz) lévõ nyeregcsõ ugy tûnik beragdt.
mit lehet vele csinálni??

Csavarlazítóval befújni, gagyi nyerget rátenni, és a pálcák között valamit átdugni erõkarnak (brutálisabbaknak csõfogó). Egy tekeri, egy fogja, de állvány a tuti.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.