Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Konkrétan széteszedték az erdõt, hogy bejussanak a noccsóhoz? És még kérded, hogy hová megy az adónk? Tollerlaaaaci a legnagyobb kiráááály :P

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Cigánygyerekek lánctalpassal+motorosfûrésszel ???
Ez inkább valami Tollerféle EU pályázati pénzbõl támogatott 10 milliós project lehetett...
Lánctalpast felhozni, utat csinálni neki, emberek fûrésszel, elszállítani a faanyagot, EU szabályok szerinti tárolóban tárolni, lánctalpast elvinni, embereket haza, öcsémnek házat építeni...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
És a számítógépmonitor vajon hány év alatt bomlik le? De én nem csodálkozom, a sípálya felvonójából is ellopták a rézkábelt... :-\

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Huhúú! Ezt most jól elképzeltem. Tényleg elég nagyot eshettél... Bezzeg ha lett volna olyan telód ami kimozogja a kilóméterkövet ;)
Duna maratonon egy kiscsávó úgy esett, hogy nézegette a váltóját, és jött a kanyar...
Jó, akkor megyek gyözni.
Szerintem amúgy megélhetési bünözök lehettek akik elvitték tüzelönek a fát. És most cigánygyerekek roncs BMX-ekkel gurulnak rajtuk. Ha így lenne, akkor még örülhetnénk is, hiszen egy elnyomott népréteg fejlödését szolgálják. Vajon a kidobott hütö, mosogép, akku miért nem ilyen iramban tünik el?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Verseny lesz, esõben meg izgi. Nem lemondani!

NorthShore szétszedõ gecik! Mit bántott az titeket??? Biztos nyugdíjas erdõjáró nagymamik szétverték a botjaikkal...

A baleset még rég volt, és aszfalton, de kanyarban! Hátranéztem, aztán mire vissza már ott volt egy kilóméterkõ, és nekem jött.

Kép: http://www.bikemag.h.../logo_1_001.jpg

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Na, skacok!
Ne kéressétek magatokat!
Én se rúgok be szombat este, csak emiatt.
Gyerünk-gyerünk!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Asszem így kezdödött Kanadában is. A Krandked 3 végén sírnak is, hogy a hatóságok eltüntették a cuccokat. Aztán most már ott is engedik ezeket... Persze ott is engedélyeztetni kell, de itthon nem tudom mikor jutunk el olyan szintre, hogy adnak is rá...
Ha esik, akkor én inkább szunyálok, bár meg lehetne gyözni az ellenkezöjéröl... ;)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Há' ez szomorú. Ez a sok munka, és mindez a semmiért, brühühü. Na mindegy, abbõl is tanultunk.
A versenyre azért el kéne nézni, nem? Rossz idõ ide, rossz idõ oda. Mondjuk szelet is mondanak, de azt én nagyon rühellem.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hella mindenki!

Télleg eltûnt a Noccsó!! Sõt, barbár módon tûntették el! >:( Karvastagságú ágakat kivágva, egy kis lánctalpassal bementek érte, szét motorosfûrészezték, a smirgliket széjjeldobálták.... Legalább most van egy jó széles út...

Más: szaridõben is verseny? Me má megint riogatnak.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Na Shoshi, idelinkeltem neked a képet! Remélem láccik.
De már ki is szedtem, mert túl nagy volt.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Bandi:
Jó, hogy nem HFX-9et vettél, tényleg szar.
A Márióé olyat csinál, hogy behúzod és úgymarad. Újjal kell visszapöckölni a fékkart. Shitt!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hogy sikerült összehozni az esést? Esetleg olyan ügyes voltál, mint Márió, aki egyenes és sima úton átesik a bringán?
Egyszer régen láttam egy nagyon látványos esést a városban a Leöwey elött: A srác a pezsgögyár felöl jött lefele gyorsan, bedölt a kanyarban, de nem eléggé, és átdölt a bringa a másik oldalra innentöl különváltak, és az aszfalt surlódása fékezte az arcon csúszást...
Szép volt... 8)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ahh, én egyszer hazabicajoztam a Mecsekrõl Kertibe, a fájós bokámmal, amirõl letört ugye két kis csontdarab. Akkorát taknyoltam, hogy még egy rendõrautó is megállt mellettem, hogy mi a stájsz. El se akartam menni dokihoz, de nem fért bele a cipõbe lábikóm. Viszont egy kedves, szimpatikus indiai doki begipszelte.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Akkor még nem érezte magát rosszul, csak estére kezdett el szédülni, meg fáj a feje. Nem akart lefeküdni, inkább átment a barátnöjéhez bringával, aki pár utcával arrébb lakik...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
És különben haza tudott tekerni a srác? Emlékezetkihagyás meg hasonlók voltak? És most akkor az ágyat nyomja, vagy hogyan kúrálja magát?

Márió, hol vagy?
Érdeklõdtél már a rávasalhatós matrica felõl?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Valamelyik Vészhelyzetben volt olyan, hogy a srácnak a lábába állt bele a nagytányér. Azért az se jó... :-\

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
De én szeretek szörnyülködni, hogy mennyire hülye az átlagamerikai. A Sültkrumplis cucc alatt is a fejemet fogtam, hogy ez nem lehet igaz... de mégis. Igen, mindig nagy a szájuk, ha más filmjérõl van szó, de a sajátjából szeretne pénzt látni ;D

Most elképzeltem, hogy milyen lehet, ha a nagytányér borotválja az arcodat. Nem szép.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
TV-toronytól lefele valamelyik letörésnél.
Amúgy a fullface sem véd mondjuk attól, hogy beköszönjön a nagytányér :P
Amúgy nem értem miért nem rakja fel valamelyik fájlmegosztós hálózatba a filmjét ez a Michael Moore. Nem kéne forgalmazókkal küszködnie ;) Ja, és ö mondta egyszer azt, hogy nincs semmi rossz a fájlmegosztásban, mert olyan, mintha a haverodnak adnád kölcsön. Csak most többen vagyunk ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Szójjá a Dancsinak, az most szerez kurrens filmeket!
Hátha ez is beszerezhetõ.
Mondjuk annyira fenomenális nem lehet, ahogy nézem az átlag, buta amerikai a célközönség, aki még szavazni sem megy el. Szóval elég szájbarágós lehet.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Fahrenheit 9/11 - ez mikor lesz meg valakinek?http://www.nepszabad...D=148984#148984

Ááá, még jó, hogy vettem fulféjszt... És hol történt a baleset?

A levelezõszerverek már csak ilyenek... ;D Na, az is szar dolog, tudom.