Biztos nem néznek hülyének, hogy az udvarban nyomulsz a cuccokon. Aztán nehogy felüsd a kereked egy procin! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. május 20. - 10:54

Írta 2004. május 20. - 10:45

Jajj olyan jót bohóckodtam az elöbb bringával. Selejtezés van nálunk, aztán dobunk ki szar billentyüzeteket, meg gépeket, alaplapokat, kártyákat. Ezeket tettem tönkre bringával. "North Shore" pályát építettem, aztán próbáltam végigmenni. Valami mindig eltört. Vagy egy biillentyüzet, vagy egy alaplap, vagy szétcsúszott az egész... ;D ;D ;D
Ááá olyan jóóóó!
Ááá olyan jóóóó!
Írta 2004. május 20. - 10:35

Lesznek, de nem vasárnapra.
Úgyis hideg lesz, meg dzsuva, úgyhogy inkább majd valami szar pulóvert húzok.
Élõben megbeszéljük, nem kell aggódni.
Úgyis hideg lesz, meg dzsuva, úgyhogy inkább majd valami szar pulóvert húzok.
Élõben megbeszéljük, nem kell aggódni.
Írta 2004. május 20. - 10:10

Írta 2004. május 20. - 09:32

Hi!
Ma meg már most folyik a picsámról a víz. Ezt a hülye idõt.
Ártalomcsökkentõ Fasztiválról ki mit tud??? ???
Ma meg már most folyik a picsámról a víz. Ezt a hülye idõt.
Ártalomcsökkentõ Fasztiválról ki mit tud??? ???
Írta 2004. május 19. - 18:33

Meg is ijedtem az esötöl, és eljöttem haza.
Aztán most meg süt a nap és kék az ég. Áááááá! De most már maradok a seggemen és hízlalom.
Aztán most meg süt a nap és kék az ég. Áááááá! De most már maradok a seggemen és hízlalom.
Írta 2004. május 19. - 16:50

Na nemáááár :-\ Rózsadombon még egy csepp se esett...
este még leakarok menni mamimhoo'
wolf: "bûnõd" természetesen megbocsáltva, de várlak vasárnap 8) (szombat nemjó.. ponotsabbbbban késõ este a városban leszek :
)
Tegnap lemostam a kb 2havi sarat a bringáról hát szorult a fék is rendesen
pff pff wd40 s, láss csodát... ;D
Nektek meg csak kell a drága technikáájja :-*
(ugye nekem NEMis kénne ;D)
este még leakarok menni mamimhoo'

wolf: "bûnõd" természetesen megbocsáltva, de várlak vasárnap 8) (szombat nemjó.. ponotsabbbbban késõ este a városban leszek :

Tegnap lemostam a kb 2havi sarat a bringáról hát szorult a fék is rendesen

Nektek meg csak kell a drága technikáájja :-*
(ugye nekem NEMis kénne ;D)
Írta 2004. május 19. - 16:25

Nem akarok senkit lehervasztani, de esik.
Én meg lassan megyek haza fõzõcskézni valami finomat.
Na holnap. 8)
Én meg lassan megyek haza fõzõcskézni valami finomat.
Na holnap. 8)
Írta 2004. május 19. - 16:25

Tom, nehogy má' nincs egy JCB 4CX Super a garázsban? Toller kertjében is kellene némi földmunkát végezni... Egyébként el tudom képzelni azt a fanatizmust, ahogy megszervezték, hogy akkor ki mikor hogyan mivel viszi el a nóccsót, öreg aktivista faszvakaró kalapos természetbarátok rettenetmód el akartak tüntetni egy fából készült építményt, valahol ki kell tölteni a dühüket, ha már nem sikerült globális szinten megvalósítaniuk, hogy az egész világból kitiltsák az autókat... >

Írta 2004. május 19. - 16:17

Ja amúgy a cipö egy kicsit nagy, de jól meghúzom a füzöt, és akkor kb. jó. Végülis vesztettünk, de volt egy gólpasszom, és csak egy góllal kaptunk ki (3-2), szóval amíg szét nem megy jó lesz...
Írta 2004. május 19. - 16:14

WD40 a karhoz, ha még mindig ragad, akkor a tárcsára is, és akkor már nem is fog annyira -> nem zavaró, ha beragad ;D
Írta 2004. május 19. - 16:12

á bazz matek/fizika tanárhoz megyek és új dimenziókat nyitunk meg a hidrosztatika ködében!?
kéthetente szerda az sose jó! :'(
ja valami ötlet a fékkel?
kéthetente szerda az sose jó! :'(
ja valami ötlet a fékkel?
Írta 2004. május 19. - 16:09

Írta 2004. május 19. - 16:04

ittvagyok bazz!
na akkor sorban:
jó volt tegnap a tekerés!!idegileg kivagyok még ma is de majd megszo(p)kom!!
a külsõ:
a kenda kinetics az 2,23ös simafalú,60as!
a mobster 2,70 duplás 50as!ja és tekerhetõ!akkorákat túráztam régen velük!!
a logó jóó!!
polóvasalást még kérdezgetem most indultam a boltba!!a Daninak küldök egy smst ha van!ha nincs nem küldök semmit!!
a Van Helsing nekem is kellene!!
tegnap a traktor/lánctalpas/akármi nyomában tekertem fölfelé!!szombaton még ott volt!voltasszonyyal még arra túráztunk,végig is sétált rajta,kérdezte is hogy a közepével mér van kiszedve egy léc?mondtam hogy me hülyék a kirándulók java!!! >
>
na mivanmég?!
jaTom ha szar a lépõ akkó add el!!de ha nyertek...akkó az a cipõtõl van!!!
szinház:
a JESZben nem voltatok még??janusz egyetemi szinpad.a pek épületében/mellet!elég jó darabok szoktak lenni érdekes más szemszögbõl bemutatva!!pl a Hamletgép teccet nagyyon!lövöldöztek,nagy kivetítõn mentek Jancsóféle filmbetétek...
jó volt!!
:-*
na akkor sorban:
jó volt tegnap a tekerés!!idegileg kivagyok még ma is de majd megszo(p)kom!!
a külsõ:
a kenda kinetics az 2,23ös simafalú,60as!
a mobster 2,70 duplás 50as!ja és tekerhetõ!akkorákat túráztam régen velük!!

a logó jóó!!
polóvasalást még kérdezgetem most indultam a boltba!!a Daninak küldök egy smst ha van!ha nincs nem küldök semmit!!
a Van Helsing nekem is kellene!!
tegnap a traktor/lánctalpas/akármi nyomában tekertem fölfelé!!szombaton még ott volt!voltasszonyyal még arra túráztunk,végig is sétált rajta,kérdezte is hogy a közepével mér van kiszedve egy léc?mondtam hogy me hülyék a kirándulók java!!! >

na mivanmég?!
jaTom ha szar a lépõ akkó add el!!de ha nyertek...akkó az a cipõtõl van!!!
szinház:
a JESZben nem voltatok még??janusz egyetemi szinpad.a pek épületében/mellet!elég jó darabok szoktak lenni érdekes más szemszögbõl bemutatva!!pl a Hamletgép teccet nagyyon!lövöldöztek,nagy kivetítõn mentek Jancsóféle filmbetétek...
jó volt!!
:-*
Írta 2004. május 19. - 16:00

Ahá már értem! Azt már néztem én is, hogy milyen jóóó... Sajnos otthon a garázsban nincs földmunkagép 
Na most megyek tekerek egyet. Remélem nem ázok meg... Csúnya rossz felhök takarodjatok!!! >

Na most megyek tekerek egyet. Remélem nem ázok meg... Csúnya rossz felhök takarodjatok!!! >

Írta 2004. május 19. - 13:45

A Kisbánya az a Tettye feletti kis eldugott rész, ugratókat már építettek oda régebben. Mondjuk ilyenkor tiszta gaz, de egy JCBvel rendes ugratókat lehetne oda gyártani.
Írta 2004. május 19. - 13:38

Kisbánya az nem Kisújbánya akar lenni? Vagy ez más?
Ezaz Mettyú írj a Ferinek, hogy akasszon be a Lacinak! ;D
Ezaz Mettyú írj a Ferinek, hogy akasszon be a Lacinak! ;D
Írta 2004. május 19. - 13:32

Jó, én megyek pólót készíteni, de akkor ti is a picsába!!!! ;D ;D
Amúgy engedélyt a sípályára is adtak, ki is vágtak egy csomó fát meg növényt, gondolom védetteket is közülük, úgyhogy mingyá' írok is a haveromnak, a Gyurcsánynak, hogy lobbizon a Tollernél, hogy Pécs legyen Kelet-Közép Európa North Shore Mekkája.
Amúgy engedélyt a sípályára is adtak, ki is vágtak egy csomó fát meg növényt, gondolom védetteket is közülük, úgyhogy mingyá' írok is a haveromnak, a Gyurcsánynak, hogy lobbizon a Tollernél, hogy Pécs legyen Kelet-Közép Európa North Shore Mekkája.
Írta 2004. május 19. - 13:21

Írta 2004. május 19. - 12:58

nekem ugyse tetszett annyira, ne szomorkodjunk, inkabb tegyunk magunkeva egy masik szakaszt es kezdjuk elolrol. Kisbanya kinek jon be.? lehetne ott egy jo nagy trail.!
Mate polot intezed, mi a fasz lesz.? mikro megyunk polokat venni.? logo kinek teccik, kinek nem.?
Mate polot intezed, mi a fasz lesz.? mikro megyunk polokat venni.? logo kinek teccik, kinek nem.?