Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. October 27. - 11:34

meg tesiböl érettésgizek,aztán szopás lenne ha valami sérülés miatt nem tudnék érettségizni...
kesztyû:http://www.specializ...ztyuk/fortress/
pont ott van karbonolva ahol mot veszettül fákj a nagyujjam...
http://www.specializ...ipok/sawpit_dh/
cipõ
ez meg azért mert mint a turabakancsoknál az orrában van teflon vagy kevlár vagy mien réteg,aztán ha nekimész valminek lábbal mint én most másodszor,akor pl most az öregujam nem lenne bepüttyedve..
Kovarik...aki kesztyû-spd nélül nmegy?!
a nagyhajas...
hát majd ha ugy tolom,anyi rutinnal akor talán nekem is elég egy kis védõ
Posted 2005. October 27. - 11:20

Értem ám, csak tereltem a témát... Írj egy sms-t ha itthon vagy

Márió:
Akartam is mondani, hogy fasza, hogy mindig védõben nyomod. Fõleg ilyenkor, amikor csúszkál még a Vibram talp is a hegyen... Kesztyû ügyben nem tudom mit lehetne tenni. Használj gyalásót, ne kézzel keress kukacot a horgászáshoz...
Ezt a Fox sípcsontvédõt használja pl. Kovarik is (korábban biztos, idén nem figyeltem). Õ mondjuk a 3/4-es bringásgatya szárát ráhúzza a térdvédõ részére.
Arra leszek kiváncsi, hogy az Oakley mikor jön ki egy megabrutál-spacestar lábszárvédõvel...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. October 27. - 11:18

de azért vettem a másikat,hogy ne járjak igy.
erre tessék...
ne majd jöövk pénteken
nem vagyok olyan állapotban hogy bárkivel bármit...
majd pénteken átklaffogok aztán jól megnézem a filmet...
most örülök hogy akárhová megyek hegyn mindig nálam van a az axo védõ...
kéne egy olyan kesztyû amiben nem esik szét enyire az ujjam...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. October 27. - 11:17

Posted 2005. October 27. - 11:17

Posted 2005. October 27. - 11:13

Posted 2005. October 27. - 11:12

Posted 2005. October 27. - 11:08

Posted 2005. October 27. - 11:02

SliN-nek boldog V10x2-ik szülinapot!
Posted 2005. October 27. - 10:54

tomi: A színe az nagyon érdekes, de nem rossz, egyébként tetszetõs darab nagyon! Majd tavasszal újítok én csak, addig elgurulok a jelenlegivel. Kicsit sokat költöttem mostanában a gépre... Ja, meg ma kezdték festeni a lakást, arra is elmegy egy "pár darab" ezres.. viszont szép lesz! Remélem...
Posted 2005. October 27. - 10:53

Posted 2005. October 27. - 10:47

Posted 2005. October 27. - 10:36

tominak a gépet még mindig tetszik.figyelitek a CK fejcsapágyat?!?!
nah hát az történt hogy Tubusal jöttünk lefelé,én elöl õ hátrébb.eléggé nagy tempót mentem,arra felén 30körül szoktam menni,ost mikor lenézeztem 47volt..ahogy a siház mögötti részen jövünk,ott ráfrodulnuk a kisvasút ugróhoz,abban a aknyarban valahogy nekirepültem a fának,onnan meg a kövek közé.Hogy pontosan hogy volt nem emlékszem.De a védõ nem sokat ért,még jó hogy legalább a bukóm rajtam volt,mert akor megdöglök.
Arra emlékszem utána hogy Tubus kiabál mint a télapó,hogy hahó meg miden.akor fölültem.Fájt a bal lábafejem,egész alkarom,meg a nagyujjam.
Akor elmetnem drágaszágom elé kreszre,aztán bekötöttünk a térdem,mert a igen csunyán megviselete a kövekkel való találkozást.ha tudnék telefonrol áttölteni képet megmutatnám.
Aztán mivel hányingerem volt meg szédültem elmentünk az ügyeletre.
Ott volt fertõtelenítés,azt hittem befonom a hajamat mire a térdem kipucolták,tele volt fölel.Közben adtak egy tetranszut,az föl sem tünk,csak késöbb hogy valmi ott is fáj.
Öregujam körme valszeg lefittyen,meg a bal hüvelykujam is.A legjobban az alakrom fáj,aludni nem tudtam.
Aztán volt még ct,ott nézegeték,aztán riadtan megkérdezték hogy sisak volt-e rajtam.
Aztán átküldtek a Rét utcába a neurologiára vagy hová.ott minden mgnézek,reflex,egyensuily,stb van-e ugyan ugy van-e mind káét oldalon,találtak valmi idegcsomozodást....
ez nem jó
lassaon oylan leszek mint a filmekben a rögbijátékosok hogy uzom a strigulákat hogy menyi fej sérülés van még vissza..
semmi füszerest,szénsavast nem ehetek/ihatok,mert tul terhelném vele valamimet...
4-5nap fekvõ fájdalomcsillapító kúrán vagyok iththon.
de kibaszottul fáj,aludni,pihenni semmit nem tudok.
fájdalom csillapítóbol 2vettem be és semmit nem javult.
szóval sux
pénteken lesétálok a vetitésre.remélem addigre már kicst enyhül....
Tomi gépe nagyon bejön.
ha az öszes kona igy mozog,nem gondolokodk hogy mien legyen majd a gépem...
vagy az uj Gracia féle arany szinû gép
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. October 27. - 09:59

Vazze... lehetett volna ez is a nevünk.. na mindegy.
A fogorvos csinált rajtam egy nagygenerált. Egy tisztességesebb összeget hagytam nála, akciósan. Kissé lepleznem kellett a rum kólás mosolyom. Tegnap Kokka és barátja beugrott 23:00 körül, mert Öcsémmel mentek Sörgázba. Azt eléggé odavolt (már megint). De artikuláltan, teljes magyarsággal tudja kiabálni két hányás között, hogy "Mindjárt"! Majd rakok fel róluk képeket is. Egész este hülyeségeket beszélt, sokat röhögtünk.
Tomy:
Nekem tetszik ez a szín! Erre biztosan nem lõnek majd a vadászok!
Márió:
Remélen nincs bajod. Nagyon megzakkantnak tûntél tegnap...
Posted 2005. October 27. - 09:43

Posted 2005. October 27. - 01:20

egy szülinapos v10 tulaj.....
sok boldogot

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. October 26. - 23:42

Posted 2005. October 26. - 23:16

Posted 2005. October 26. - 23:10

Na ma jó napom volt. Új bringa, és még fizetésemelést is kaptam. Havi 50e plusz tisztán

Megcsináltam az elsõ fékem, de kezd nagyon elegem lenni belõle. El is vesztettem egy csapszeget belõle, amin fordul a kar. De csináltam másikat.
Fényképeztem párat, de vakuval nem jó, mert elcseszi a színét. Akkor lesz olyan, mint a Kona oldalán. Szóval megvan a rejtély titka...
Na itten van ez a Kona Boiler

Itt meg a tegnapi nagy örülés a kultúrfõvárosban...
Posted 2005. October 26. - 23:04

(azis jó, ah csak nekem szerzi be..

kéne nagyon.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda