de a google szerint vagyok én birkozó, költõ (tök zsír, mutassak általam írt verset?
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Posted 2005. October 27. - 14:22
de a google szerint vagyok én birkozó, költõ (tök zsír, mutassak általam írt verset?
Posted 2005. October 27. - 14:18
Ha valaki eljönne: "Aranymisés interjú Farkas András atyával. Faraktár utcai plébánia"
Posted 2005. October 27. - 14:14
nekem az összes eddigi nick nevemet megleli, és a polgári nevem is...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. October 27. - 14:06
1. English
2. Mádzsárul is... Már akár a Szilikon-völgyben is tudhatnak rólam! Juhééé
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. October 27. - 14:06
Posted 2005. October 27. - 14:03
Nagyon finom csirkepaprikást ettem, de tényleg. Bár én nem vagy nagy csirkepaprikás bolond, bár ez valószínûleg a menzás robbantott csirkékbõl készült paprikás, zsíros trutyiknak köszönhetõ...
Ja, és csajomnál ettem. Anyukája csinált ebédet...
Posted 2005. October 27. - 13:54
Posted 2005. October 27. - 13:52
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. October 27. - 13:46
Jajj, most aludnom kéne, mert telezabáltam magam finom csirkepaprikással. Eh, iszok inkább kávét...
Posted 2005. October 27. - 13:40
Edit: amit a google nem talál, az nincs.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. October 27. - 13:23
a "locsi" az meg gáááz
Posted 2005. October 27. - 13:19
Vazzeee.. ezeket szótárból nézed egyébként??
csak te szoktál el a vidéki nyelvtõl..
locsi
Posted 2005. October 27. - 13:18
Posted 2005. October 27. - 12:25
jól megtudod ijeszteni az embert.. azzal a gondolattal ébredtem fel, hogy vajon mi van veled...
de akkor hálisten megvagy. ejjejj
gyógyulgassál gyorsan! és ha szarul vagy leeht nem kénne erõltetni a mozit, dehát ezt majd te érzed, hogy mi/hogy...
valaki borotválkozzon meg helyettem...
Posted 2005. October 27. - 12:25
Elõször is thx mindenkinek!
Mário: hallottam tegnap este, hogy mi történt! Jobbulást! A térdvédõmet, meg lehet, hogy nekem is le kéne cserélnem... Már volt nekem is, hogy efordult, de nem lett belõle komolyabb bajom - kop-kop.
Tomi: gratula a bike-hoz, nagyon állat. Ezzel már lehet nyomulni, persze csak óvatosan és védõben!!
Tegnapi csapágyas téma: én már cseréltem csapágyakat. Pofon egyszerû, és mindent lehet kapni csapágyboltban (200-2500 Ft-ig vannak csapágyak). Csak az eredeti számát kell leolvasni és azt kérni. Ami nem árt: egy kis Loctite-ot rakni a csapágy és a váz közé, hogy ne rohadjon be, ha vizet kap. Egyébként az egysoros csapágy sem rossz, csak azt évente kell cserélni (legalábbis nekem).
Egyébként a PSQ-tól lehet rendelni kitet, az azért jó, mert minden csavart és tengelyt adnak, sõt még Loctite-ot is, csak iszonyat pénzbe kerül.
Ma megy valaki száguldozni?
The life is short, ride more!
Posted 2005. October 27. - 12:23
Jajj és Kokka megkért tegnap este, hogy meséljem el a tegnapi napját, mert õ ma erre úgysem lesz képes:
Szal nem kapott számlát Tcomtól két hónapja-Felszólítják-Bemegy Zárkába intézkedni-Barátty hív, orvosin elõadás van, ott a helye-gyorsan odarohan-elalszik, Terus szeretlek felirattal ébred-Kocsival van, mennek Perével inni-jól tûri, de majd csaknem tudja megállni-rövigatyában fázik, piákat bepakolja, majd utána mégis ki-Kocsit otthagy valahol-hazarohan hosszúgatyáér-onnét hozzánk-nálunk dörömböl-kap még rumkólát, sztorizik, hülyeségeket beszél-nyom egy alibihányást a wc-be-nyom két igazi hányást a templomnál-Sörház-sok sértõdõs kiscsaj-ma fáj a feje. Ennyi.
Posted 2005. October 27. - 12:06
Vazz, hogy tudtok ilyen hangos és mozgó világban élni?!
Shoshi: kössz az estét. Remélem nem volt semmi para. Olyan sokmindenre nem emléxem...
Pénteken én asszem megyek inkább éccakait. Valaki majd csak csatlakozik hozzám. Annyira nincs kedvem piálni az elkövetkezõ jópár napban...
Ja, és boldogulj szülinapos!
Posted 2005. October 27. - 11:53
Posted 2005. October 27. - 11:45
de pl earthed2 ben is ha jól látom kesztyû nélkül van...
a kesztyût cask azért mondtam metr ebben pont ott van egy vagy két kis vedõ ahol most mocskosul sajog...
pénteken hol találkozunk és mikor?
rendben!!
nah elmegyek feküdni,mert kezd fájni a fejeom a monitortol....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. October 27. - 11:39
Esni meg mindig tudsz olyan bénán, hogy valamid megsérül. Hiába vagy fullkarbonba öltözve. Erre volt már pár példa az utóbbi idõben. Persze ezzel is lehet csökkenteni a sérülés esélyét. De engem sem védett volna meg a Dainese...

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top