hát ja muszáj!
De igy sincs fönt minden!!
Tegnap volt nagy brutál menés!
Jacob hegy meg vöröshegy meg mittom én,remeterétnél motorosok hada ,fölfelé téptek a sárban vagy80al,beszarás,roszulletem fölfelés a tubesig...
roka majdnem kidugta a fejét...
Hétfõn pollac?én megyek.
Nem akartok venni bármit?Biztos van épp egy bármim,vagy szerzek és akkor oké nektek is meg nekem is!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. augusztus 01. - 17:49

Írta 2004. augusztus 01. - 17:28

Írta 2004. július 31. - 11:14

Írta 2004. július 30. - 19:39

Írta 2004. július 30. - 19:28

Jajjj, de nagyon akarok en is ilyen kepet! De nem biztos, hogy hazamegyek holnap. Jajjj, de kar!
Maradok itt zombulni. Nektek kitartas ott fenn az orszag sziveben!
Homlokot meg treneljetek rendesen! Hatha o lesz a magyar Steve Peat!
Maradok itt zombulni. Nektek kitartas ott fenn az orszag sziveben!
Homlokot meg treneljetek rendesen! Hatha o lesz a magyar Steve Peat!
Írta 2004. július 30. - 17:19

Márióóó
emlitetted hogy tudsz nekem szerezni nyomtatóba patront...
HP DeskJet 710C hez kénne elsõsorban fekete....
mennyiért és milyet tudsz?
emlitetted hogy tudsz nekem szerezni nyomtatóba patront...
HP DeskJet 710C hez kénne elsõsorban fekete....
mennyiért és milyet tudsz?
Írta 2004. július 30. - 14:29

hi
én is akarok!!
ma valaki Pántyával tekerni?
hétvégére biviklis progam?
nagyobb túra ?
én is akarok!!
ma valaki Pántyával tekerni?
hétvégére biviklis progam?
nagyobb túra ?
Írta 2004. július 30. - 13:01

Írta 2004. július 30. - 12:46

Hálás köszönetem! :-*
Most már legalább az egész világ gyönyörködhet az orromban!
Most már legalább az egész világ gyönyörködhet az orromban!

Írta 2004. július 30. - 12:29

Írta 2004. július 30. - 12:21

Szegasztok!
Örülök, hogy vége lett ennek a világvége hangulatnak itt a pécsiek körében!
(Persze azért mindenki tuggya, hogy a Southside Mulisha Special Troops folyamatosan dolgozik az éj leple alatt, és megsemmisítõ csapást mér minden krumplifejû fajankóra! >
)
Márió:
Jaja! Elmentem futni, ami nagyon jól esett, mert mégsem punnyadtam pár otthon pár csepp esõ miatt. Persze benéztem a nénihez, és ottragadtam. A komoly az egészben az, hogy a Szülõk már mindnekin lkerestek, mert már láttak maguk elõtt vérbefagyva! Holott én csak építem a hálózatot!
Tomy:
Nekem is nyomhatnál ilyen képet, ha van két szabad perced! Köszi!
Na mindenkinek hejdejónapot!
Örülök, hogy vége lett ennek a világvége hangulatnak itt a pécsiek körében!
(Persze azért mindenki tuggya, hogy a Southside Mulisha Special Troops folyamatosan dolgozik az éj leple alatt, és megsemmisítõ csapást mér minden krumplifejû fajankóra! >

Márió:
Jaja! Elmentem futni, ami nagyon jól esett, mert mégsem punnyadtam pár otthon pár csepp esõ miatt. Persze benéztem a nénihez, és ottragadtam. A komoly az egészben az, hogy a Szülõk már mindnekin lkerestek, mert már láttak maguk elõtt vérbefagyva! Holott én csak építem a hálózatot!
Tomy:
Nekem is nyomhatnál ilyen képet, ha van két szabad perced! Köszi!
Na mindenkinek hejdejónapot!
Írta 2004. július 30. - 11:05

Csak jöjjenek már haza a bp-i titkosügynökeink 8)
Még mindig nem vonták le a pénzt a supergo-tól. Valószínû várni kell az óriási méretû nadrágra. Mondjuk furcsállom, hogy az elhízott amerikaiaknak nem tartanak ilyesmit... :
Még mindig nem vonták le a pénzt a supergo-tól. Valószínû várni kell az óriási méretû nadrágra. Mondjuk furcsállom, hogy az elhízott amerikaiaknak nem tartanak ilyesmit... :

Írta 2004. július 30. - 10:43

Köszi!!!!!
Kéne ilyen a pécsi kommandó minden tagjáról! Vagy pedig falhozállítós, sorszámos, morcospofás...
Kéne ilyen a pécsi kommandó minden tagjáról! Vagy pedig falhozállítós, sorszámos, morcospofás...
Írta 2004. július 30. - 10:37

Írta 2004. július 30. - 10:15

Tomidny!
Be tudsz vágni olyan képet is, ahol a hímgyík nincs hozzámragadva? Beraknám a zombiarc helyett.... Mert már elmúlt a Zapnaknemlenniakarásom:)
Be tudsz vágni olyan képet is, ahol a hímgyík nincs hozzámragadva? Beraknám a zombiarc helyett.... Mert már elmúlt a Zapnaknemlenniakarásom:)
Írta 2004. július 30. - 10:02

Írta 2004. július 30. - 09:22

Mennék én tekerni, de olyan korán még dolgozok...
Ma reggel majdnem busszal jöttem be, de megembereltem magam, összeszedtem némi száraz cuccot, és betekertem. Vajon hazafele esni fog? :-\
Zap elmondta neki, hogyan kell beállítani az 5.elemet, de látszott rajta hogy fingja sincs mirõl van szó. Hiába, ha valaki nem jegyzetel a tanárúr elõadásán, akkor utána simán megbukik
Ma reggel majdnem busszal jöttem be, de megembereltem magam, összeszedtem némi száraz cuccot, és betekertem. Vajon hazafele esni fog? :-\
Zap elmondta neki, hogyan kell beállítani az 5.elemet, de látszott rajta hogy fingja sincs mirõl van szó. Hiába, ha valaki nem jegyzetel a tanárúr elõadásán, akkor utána simán megbukik

Írta 2004. július 29. - 23:51

Nagy Shosh!
Hát az öreg nénikkel kell kikezdeni a nonstobban?
Persze futócuccban meg feszes trikóban,szekszeltetni akartad azt a szerencsétlen nõt,mi?
Ne is tagadd!
;D
Van kemény rugóm,márcsak egy kcsap alsó csésze keöllene,mi a legocsobb kormcsap??
Hát asszem jó párhuzam vagyunk mi pécsiek a fórumon,meg a modell/sorozatgyilkos nevû magas fehér fickó!
GYP:
A mod jól törölte a hozzászólásokat! >
Holnap Pántyával valaki akar tekerni(biciklit)ha ja akkor 2körül lófarok!
Hallom a v10el a srác nem nagyon boldogul...
valaki segítsen már neki beállítani az 5.emelet!!
The bullet: "I've got a crush on a pretty pistol should I tell her that I feel this way? Father told us to be faithful I've got a crush on a pretty pistol should I tell her that I feel this way I've got love songs in my head that are killing us away" The Father:"do you love your guns?" (yeah) "god?" (yeah) "the government?" "do you love your guns?" (yeah) "god?" (yeah) "the government?" (fuck yeah) The bullet: "She tells me I'm a pretty bullet I'm gonna be a star someday Mother says that we should look away She tells me I'm a pretty bullet an Imitation Christ I've got love songs in my head that are killing us away"
Ördög arc smiley!!!
Hát az öreg nénikkel kell kikezdeni a nonstobban?
Persze futócuccban meg feszes trikóban,szekszeltetni akartad azt a szerencsétlen nõt,mi?
Ne is tagadd!
;D
Van kemény rugóm,márcsak egy kcsap alsó csésze keöllene,mi a legocsobb kormcsap??
Hát asszem jó párhuzam vagyunk mi pécsiek a fórumon,meg a modell/sorozatgyilkos nevû magas fehér fickó!
GYP:
A mod jól törölte a hozzászólásokat! >

Holnap Pántyával valaki akar tekerni(biciklit)ha ja akkor 2körül lófarok!
Hallom a v10el a srác nem nagyon boldogul...
valaki segítsen már neki beállítani az 5.emelet!!
The bullet: "I've got a crush on a pretty pistol should I tell her that I feel this way? Father told us to be faithful I've got a crush on a pretty pistol should I tell her that I feel this way I've got love songs in my head that are killing us away" The Father:"do you love your guns?" (yeah) "god?" (yeah) "the government?" "do you love your guns?" (yeah) "god?" (yeah) "the government?" (fuck yeah) The bullet: "She tells me I'm a pretty bullet I'm gonna be a star someday Mother says that we should look away She tells me I'm a pretty bullet an Imitation Christ I've got love songs in my head that are killing us away"
Ördög arc smiley!!!
Írta 2004. július 29. - 17:55

Tom: énis akarooook! szeretnék olyan képet 
szeritnem is az összes "marhárú' " kénne innentrõl ;D

szeritnem is az összes "marhárú' " kénne innentrõl ;D
Írta 2004. július 29. - 17:48

Andrew:
Nickemben csak azért sok a "h" betû, mert a pécsi gyerek itt fent, alkalmazkodott pécsi származású társai nevének angol beütésû írásmódjához!
Lásd: Andrew Wolf, Lord Leslie, Mettyú, tomidny, stb.
;D