Zap:
Jol olvastam, Britney poszter?
Hat persze, hogy eladjuk a bukod. De akar az egesz biciklidet is, egy jo zaftos Britney tangaert cserebe.
Amugy nem felted a fejed annyira, hogy mar csak kisbuko kell?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. augusztus 02. - 14:11

Írta 2004. augusztus 02. - 14:06

Zap:
Persze nem a kút csövébe rejteném el a söröket, szóval nem hiszem, hogy nagyban gyorsítaná a kút helyreállítását az akcióm :
De hogy hova rejteném pontosan, azt nem tudom, de nem is árulom el. Böböböbõ! 8)
Persze nem a kút csövébe rejteném el a söröket, szóval nem hiszem, hogy nagyban gyorsítaná a kút helyreállítását az akcióm :

De hogy hova rejteném pontosan, azt nem tudom, de nem is árulom el. Böböböbõ! 8)
Írta 2004. augusztus 02. - 13:56

Jóvany, köszi, majd akkor még pontosítunk... Mióta vagy fórumfüggõ? Jó nézni, ahogy így feltörsz

Írta 2004. augusztus 02. - 13:54

Írta 2004. augusztus 02. - 13:53

Írta 2004. augusztus 02. - 13:49

Zap:
1 hónapja voltam én is kb., és akkor szét volt szedve. Most abban bízok (de lehet, hogy inkább felmegyek megnézem), hogy azóta összerakták, és már mûködik. Most azon gondolkodom, hogy felviszek elõbb sört oda, elrejtem a vízbe, és akkor milyen jó is lesz ;D ;D ;D
1 hónapja voltam én is kb., és akkor szét volt szedve. Most abban bízok (de lehet, hogy inkább felmegyek megnézem), hogy azóta összerakták, és már mûködik. Most azon gondolkodom, hogy felviszek elõbb sört oda, elrejtem a vízbe, és akkor milyen jó is lesz ;D ;D ;D
Írta 2004. augusztus 02. - 13:42

mégvalami:
pesti emberek!!! Ha mentek le Pestre aug. 20 után, el tudnátok vinni az Odyssey bukómat? Mer lenne egy skac, aki megvenné, de nem tud/akar feljönni érte Pécsre... Naggyon megköszönném majd. Pl. Beastie CD-átírással? vaaagy , vaaaagy.... ööööö, Britney poszterrel?
pesti emberek!!! Ha mentek le Pestre aug. 20 után, el tudnátok vinni az Odyssey bukómat? Mer lenne egy skac, aki megvenné, de nem tud/akar feljönni érte Pécsre... Naggyon megköszönném majd. Pl. Beastie CD-átírással? vaaagy , vaaaagy.... ööööö, Britney poszterrel?
Írta 2004. augusztus 02. - 13:38

Tomidny:
nem akarlak elkeseríteni, de én határozottan úgy emlékszem, hogy (legalábbis 1 hónapja) NEM mûködött a jakab-hegyi Kolostornál a kút... Ahogy a környéket ismerem, akkor még most se mûködik... Vigyél több sört és akkor mindegy lesz, hogy mostál-e kezet vagy nem.
nem akarlak elkeseríteni, de én határozottan úgy emlékszem, hogy (legalábbis 1 hónapja) NEM mûködött a jakab-hegyi Kolostornál a kút... Ahogy a környéket ismerem, akkor még most se mûködik... Vigyél több sört és akkor mindegy lesz, hogy mostál-e kezet vagy nem.

Írta 2004. augusztus 02. - 13:04

Áh, irigyellek benneteket.
Nekem most el kéne mennem megnézni néhány autót. Mindenki riogat, hogy mennyit kell majd adminisztrálnom. Eh. Kell ez nekem? Jó lenne pedig egy kis 2-es Golf GTI
Brrrrüümmmmm, brrrrüüümmmm, áíííííí, vööööüüüüüümbrümmm, áíííííjjjjjjjjj......
Nekem most el kéne mennem megnézni néhány autót. Mindenki riogat, hogy mennyit kell majd adminisztrálnom. Eh. Kell ez nekem? Jó lenne pedig egy kis 2-es Golf GTI

Brrrrüümmmmm, brrrrüüümmmm, áíííííí, vööööüüüüüümbrümmm, áíííííjjjjjjjjj......
Írta 2004. augusztus 02. - 12:35

Azé' az addikt szinthez nagyon sok munkával el nem tölött óra kell... ;D
Nem mondták hányre mennek. Legyetek otthon nfsezzetek.
Nem mondták hányre mennek. Legyetek otthon nfsezzetek.
Írta 2004. augusztus 02. - 11:01

Es tenyleg forumtag lettem ezzel a hozzaszolassal?
Hurra-hurra!
Bandi:
Mit mondtak a kabelesek, hogy mikor jonnek szerelni?
Es szurkoljunk Marionak, mar o is kozeliti a buvos 500as hatart! Gyerunk-gyerunk!
Hurra-hurra!
Bandi:
Mit mondtak a kabelesek, hogy mikor jonnek szerelni?
Es szurkoljunk Marionak, mar o is kozeliti a buvos 500as hatart! Gyerunk-gyerunk!
Írta 2004. augusztus 02. - 10:59

Nem huzza a lobort, hanem elmegy szepen netkavezoba is nagyon lelkesen ir a pecsi bringas haveroknak.
Es emellett meg azt is megerositi, hogy tegnap tenyleg jot gurultunk a szep nyarvegi idoben es gyonyorkodtunk a tajban. Mert itt azert olyan is van.
Es emellett meg azt is megerositi, hogy tegnap tenyleg jot gurultunk a szep nyarvegi idoben es gyonyorkodtunk a tajban. Mert itt azert olyan is van.
Írta 2004. augusztus 02. - 10:55

Mettyút már csak 1 post választja el a fórumtag megjelöléstõl ;D
Még mindig fennt van Bp-en, és most húzza a lóbõrt? Eh, dejó neki...
Éhes, álmos, és nyûgös vagyok...
Még mindig fennt van Bp-en, és most húzza a lóbõrt? Eh, dejó neki...
Éhes, álmos, és nyûgös vagyok...
Írta 2004. augusztus 02. - 10:02

7.800 HUF. A SixSixOne boltban, ahol minden 661 cucc megtalálható.
Ja, és kényelmes, bár ennek is a térdem mögött megy ugye a tépõzárja és egy idõ után zavar, de ha nem kapcsolom be, akkor is elég jól tart és nem forog el.
Mettyú: Ezt neked - http://www.bikemag.h...y;threadid=4352
Ja, és kényelmes, bár ennek is a térdem mögött megy ugye a tépõzárja és egy idõ után zavar, de ha nem kapcsolom be, akkor is elég jól tart és nem forog el.
Mettyú: Ezt neked - http://www.bikemag.h...y;threadid=4352
Írta 2004. augusztus 02. - 09:35

A.W.:
Mennyiért vetted? Annak idején én is ilyet akartam venni, de akkor nem lehetett kapni még...
Márió:
Ha lenne 8M-m, akkor vennék egy használt Impreza-t.... :
Mennyiért vetted? Annak idején én is ilyet akartam venni, de akkor nem lehetett kapni még...
Márió:
Ha lenne 8M-m, akkor vennék egy használt Impreza-t.... :

Írta 2004. augusztus 02. - 09:25

Agent Wolf: Szevasztok srácok! Végre ez a hétvége elég tevékenyen telt tekerés szempontjából, mert mást nem igazán csináltunk, hacsak nem vesszük ide a Need For Speed-ben elért eredményeinket... szal mentünk fel a Fogassal, hegyre, találtunk ugratót, nagyot, persze Mettyú átugrotta, mi csak néztünk keményen, aztán meg volt wallride, farkaskoma ezt is vizuálisan tette csak magáévá, aztán meg volt egy nagyon tuti út, olyan mint a zõd 3szög, ami Torony alól indul Mandulás felé, csak ez keményebb kicsit, gyökeres, tök jó katlanok, csak kár, hogy elég rövid.
Vettem térd/sipcsontvédõt. 661. Nagyon tuti.
http://www.vsportgro...r/pads_4x4.html
Vettem térd/sipcsontvédõt. 661. Nagyon tuti.
http://www.vsportgro...r/pads_4x4.html
Írta 2004. augusztus 02. - 01:03

akkor egy pt cruiser 8M körül?
Bizti van viz!
Remélem!
Ha jó a kar akkor mehetnénk egy kört!!
Bizti van viz!
Remélem!
Ha jó a kar akkor mehetnénk egy kört!!
Írta 2004. augusztus 02. - 00:11

Izé, autót akarok, nem trabit. 8)
Mettyút láttam délután bejelentkezve ide, de nem írt semmit...
Fékkart holnap remélem rendberakják, aztán szerdán megyünk éjszakázni Jakab-hegyre. Jó lenne, ha lenne fennt víz, mert sörrel nem akarok kezet mosni... :-\
Mettyút láttam délután bejelentkezve ide, de nem írt semmit...
Fékkart holnap remélem rendberakják, aztán szerdán megyünk éjszakázni Jakab-hegyre. Jó lenne, ha lenne fennt víz, mert sörrel nem akarok kezet mosni... :-\
Írta 2004. augusztus 01. - 23:57

hát egy 4ütemû trabi?megkímélten nõi tulajtól.
Nem tudom nekem teli volt az ivó cuccom még nem keresetm vizet!
Hát sajánlhatod.Majd legközelebb bepótolod!!
Pesi cimbikkel mi van?élnek még??
Fékkarnak gyógyulást és akkor go ride!
Nem tudom nekem teli volt az ivó cuccom még nem keresetm vizet!
Hát sajánlhatod.Majd legközelebb bepótolod!!
Pesi cimbikkel mi van?élnek még??
Fékkarnak gyógyulást és akkor go ride!
Írta 2004. augusztus 01. - 18:37

Autót akarok venni. Van eladód? 
Sajnálom, hogy szombaton nem tudtam menni, pedig szerettem volna...
Mondjuk nem csak a barátnõm miatt nem tudtam menni, hanem a fékkaromat is elbaszta egy barom a munkahelyem udvarán. Így aztán az elsõfékem nem 100%os. Pénteken be is mentem egybõl a Pedálba, hogy gyorsan csinálják meg, de csak hétfõn tudják rendberakni.
Tényleg Jakab-hegyen van víz? Megcsinálták már a kutat?

Sajnálom, hogy szombaton nem tudtam menni, pedig szerettem volna...
Mondjuk nem csak a barátnõm miatt nem tudtam menni, hanem a fékkaromat is elbaszta egy barom a munkahelyem udvarán. Így aztán az elsõfékem nem 100%os. Pénteken be is mentem egybõl a Pedálba, hogy gyorsan csinálják meg, de csak hétfõn tudják rendberakni.
Tényleg Jakab-hegyen van víz? Megcsinálták már a kutat?