Hat igen, konnyu akklimatizalodni. Lojetek le, ha nagyon elorehaladott stadiumba kerulok!
Tenyleg esik?
Delrol jon ide le is? Remelem nem.
Wolf:
Nem sztrajkoltok a kavearak miatt?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. August 03. - 15:57

Posted 2004. August 03. - 15:53

az TEGNAP volt, ma meg ma van...
Mettyú: ha neked az jött, le, hogy az EGÉSZ gépet backupold, akkor húzzál haza Zombifalvából!!!
Jóhogy csak az exe filet, hátha nem mûködik a patch (nekem csinált olyat)
Mettyú: ha neked az jött, le, hogy az EGÉSZ gépet backupold, akkor húzzál haza Zombifalvából!!!
Jóhogy csak az exe filet, hátha nem mûködik a patch (nekem csinált olyat)
Posted 2004. August 03. - 15:49

Itt akkora esõ volt, hogy úgy ömlött le a víz az iroda ablakán, mint amikor az autómosóban végigmegyünk a kefék között!
Azért kitartunk! Megyünk és kész! És lehet, hogy Mekibe is megyünk, bár tegnap már megvolt a Mekis-sörös nájt!
Azért kitartunk! Megyünk és kész! És lehet, hogy Mekibe is megyünk, bár tegnap már megvolt a Mekis-sörös nájt!
Posted 2004. August 03. - 15:38

Haza akarok menni. Hiába ütöm össze a sarkamat háromszor és mondom, hogy mindenütt jó... csak hülyének néznek itt. Megyek kávézok. De tudom, hogy nem segit. Agyhalál, mindjárt megtalál. Nagyon vad leszek ma lefelé. Érzem.
Posted 2004. August 03. - 15:30

Kocsog Windows, mindig lefagy. No mindegy.
Zap:
A backupot hogy erted? Az egesz gepet? Az durva lenne.
Tomi:
Koszi a peccseket. Estere kiprobaljuk.
A Szechenyi teri binyiglistak mennek Mekibe a hegyi menet utan? Ha igen, akkor en azt valasztanam.
Gyerunk Zap, te is mingya tag leszel!
Hopp-hopp!
Zap:
A backupot hogy erted? Az egesz gepet? Az durva lenne.
Tomi:
Koszi a peccseket. Estere kiprobaljuk.
A Szechenyi teri binyiglistak mennek Mekibe a hegyi menet utan? Ha igen, akkor en azt valasztanam.
Gyerunk Zap, te is mingya tag leszel!
Hopp-hopp!
Posted 2004. August 03. - 14:42

Posted 2004. August 03. - 14:24

Nem is mondtam, hogy nem az az igazi, de hát t'od, nics ló, jó a szamár is, akkor kihasználjuk, hogy nekünk legalább nem kell feltekerni... ;D
Csütörtökön Kispál után Busta Rhymes!!! Legalább megnézem õket is!!!
Gimme' some mo' yeah
Csütörtökön Kispál után Busta Rhymes!!! Legalább megnézem õket is!!!
Gimme' some mo' yeah
Posted 2004. August 03. - 14:18

Figyi Öcsike!
Az az én brinygám, és a tesód még zsíroskenyeret sem látott, seholse nem, nemhogy turnén lett vóna a teszkóba!
És akkor is apécsi az igazi alternatív tekerés!
Az az én brinygám, és a tesód még zsíroskenyeret sem látott, seholse nem, nemhogy turnén lett vóna a teszkóba!
És akkor is apécsi az igazi alternatív tekerés!
Posted 2004. August 03. - 14:15

Posted 2004. August 03. - 14:07

27 speed talán, nem váltó... bár jól nézne ki 27 váltóval...
Még alternativabb tekerés:
lent Pesten, 18:30, Fogaskerekü vasót, Városmajor
Még alternativabb tekerés:
lent Pesten, 18:30, Fogaskerekü vasót, Városmajor
Posted 2004. August 03. - 14:04

Posted 2004. August 03. - 13:51

Posted 2004. August 03. - 13:50

;D 
Én akkor szertnék jegyet váltani!
Menniy egy kör?
És az a feketefehér téynelg igazi scott?
Me a tezsvírem látott jobba t a teskóba arra volt irva hogy dánhil,ja neki 27 váltós van!

Én akkor szertnék jegyet váltani!
Menniy egy kör?
És az a feketefehér téynelg igazi scott?
Me a tezsvírem látott jobba t a teskóba arra volt irva hogy dánhil,ja neki 27 váltós van!
Posted 2004. August 03. - 13:47

Posted 2004. August 03. - 13:37

Posted 2004. August 03. - 13:37

Na izé.
Ha van lelkes jelentkezõ, akkor 6kor az Uránvárosi buszvégnél levõ Spar elött 6kor. És Jakab-hegy. Szóljatok azért ide legkésõbb 17:45ig, hogy jön-e valaki, mert ha nem, akkor nem megyek oda, hanem egybõl megtámadom a hegyet. Bár utálok egyedül menni. :-\
Ha van lelkes jelentkezõ, akkor 6kor az Uránvárosi buszvégnél levõ Spar elött 6kor. És Jakab-hegy. Szóljatok azért ide legkésõbb 17:45ig, hogy jön-e valaki, mert ha nem, akkor nem megyek oda, hanem egybõl megtámadom a hegyet. Bár utálok egyedül menni. :-\
Posted 2004. August 03. - 13:36

Na megjöttem!
Finom volt a kajszis gombóc
!
Anyukám szabin van, és ezért most én intézek mindent. Munkaidõben. Bankba menés, posta, fotó labor, lófasz.
Tomi: Hát otthon dekkol, azt ha kell, akkor megnézed. Jól menne a fehér gépedhez, csak ezért említettem, meg szebb, mint a horror fekete sárvédõd! Megnézed, aztán mondasz egy árat, ami nekem is teccik.
Nem gondoltam volna, hogy van ilyen, hogy ZombieNation.de!
De jó azért, csak kár, hogy a pécsi riderek oldala!
Finom volt a kajszis gombóc

Anyukám szabin van, és ezért most én intézek mindent. Munkaidõben. Bankba menés, posta, fotó labor, lófasz.
Tomi: Hát otthon dekkol, azt ha kell, akkor megnézed. Jól menne a fehér gépedhez, csak ezért említettem, meg szebb, mint a horror fekete sárvédõd! Megnézed, aztán mondasz egy árat, ami nekem is teccik.
Nem gondoltam volna, hogy van ilyen, hogy ZombieNation.de!
De jó azért, csak kár, hogy a pécsi riderek oldala!
Posted 2004. August 03. - 13:14

jÍÍ bazzz tényleg!!
Észre sem vettem!!
500 nál volt a alimit?Hú akkor minden topicba fogok írni sok baromságot hogy még több csillagom legyen!!
Bár ez a sárga csillag emlékeztet valamire... :'(
Zapocska (bocs de jó kedvem van)
Ne hagyd hogy bedaráljon a gép!!
Adjunk a mocsok multiknak meg a magánhadseregüknek!(angoltanárom mánája)
meg a többi zombinak!!
Nincs kernkraftja valakinek?
jííháá
Észre sem vettem!!
500 nál volt a alimit?Hú akkor minden topicba fogok írni sok baromságot hogy még több csillagom legyen!!
Bár ez a sárga csillag emlékeztet valamire... :'(
Zapocska (bocs de jó kedvem van)
Ne hagyd hogy bedaráljon a gép!!
Adjunk a mocsok multiknak meg a magánhadseregüknek!(angoltanárom mánája)
meg a többi zombinak!!
Nincs kernkraftja valakinek?
jííháá
Posted 2004. August 03. - 13:13

LL: asszem nekem az EU patch-csel ment. De próbálkozz, a nem jó verzióval nem indul el. És backupolj elõtte!
Posted 2004. August 03. - 13:09