AW:
Figyejjé kisköcsög! Húzzá a tárcsafékek topicba és olvass vissza, mert tavalyelõtt errõl már volt szó, vazze!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. augusztus 05. - 10:43

Írta 2004. augusztus 05. - 10:07

Inkább azt mondjátok meg miért jó ha az emberb részeg. Ehhh, jól bebasztam tegnap, na. Aztán lejöttem 120000al na. Hánytam biget.
Húhú.
Kukimuki.
Sililili.
Na,eértelem.
Zimmzümm.
Húhú.
Kukimuki.
Sililili.
Na,eértelem.
Zimmzümm.
Írta 2004. augusztus 05. - 09:37

Azt mondjátok meg nekem, hogy mi az a nyomásvándorlás a tárcsaféknél, meg azt hogy kis sebességnél nem ér hozzá a tárcsa a fékpofákhoz, nagy sebességnél meg igen, és ciripel nagyon. Ez miért van?
Írta 2004. augusztus 05. - 03:58

hmmmmm
most néztem meg a Bad Boys 2-t végre ;D
Márió: :-*
Legalább már tudom mi volt régebben aza szuszázsotok ;D
Soundtrackjai nincsenek meg valakinek?
(össze kénne már raknom valami cd-t ami nem (csak) rock :
)
most néztem meg a Bad Boys 2-t végre ;D
Márió: :-*
Legalább már tudom mi volt régebben aza szuszázsotok ;D
Soundtrackjai nincsenek meg valakinek?
(össze kénne már raknom valami cd-t ami nem (csak) rock :

Írta 2004. augusztus 05. - 00:55

hihi Márió SPDzni akarol? ;D
csak pedál kell? mert esetleg.. megválnék tõle, de max 1 napra
(szerintem minimum 1 hónap mire megszokod...)
demondjuk ha Zap kölcsönadja és mennél városba flangálni avgy mittudomén, akkor szólj (egyhelyben eldõlni rulzzz ;D)
Mettyú: Jóhír nem kell szenvedned miattam pesten, megoldodott a dolog
csak pedál kell? mert esetleg.. megválnék tõle, de max 1 napra

demondjuk ha Zap kölcsönadja és mennél városba flangálni avgy mittudomén, akkor szólj (egyhelyben eldõlni rulzzz ;D)
Mettyú: Jóhír nem kell szenvedned miattam pesten, megoldodott a dolog
Írta 2004. augusztus 04. - 23:26

hihi
Voltamma megint olyan kört mint teganp,csak ma igazán fríí volt a ride mert eltévedtem!
De azért jóó volt!!!Aztán visza találatm az állatkertes ösvényre csak a másik végén vitt ki,de nem baj!
Aztán onnan meg a régi ns helye mellet tettyéig.
Voltak kis tubesen sátorozók!!
Én most felváltav haszánloma microsfost meg a mozillát.
Zap:
Ninsc spdd?Ha van és nem használod vevõ lennék talán rá!Csak egyszer ki szeretném próbálni!
Voltamma megint olyan kört mint teganp,csak ma igazán fríí volt a ride mert eltévedtem!
De azért jóó volt!!!Aztán visza találatm az állatkertes ösvényre csak a másik végén vitt ki,de nem baj!
Aztán onnan meg a régi ns helye mellet tettyéig.
Voltak kis tubesen sátorozók!!
Én most felváltav haszánloma microsfost meg a mozillát.
Zap:
Ninsc spdd?Ha van és nem használod vevõ lennék talán rá!Csak egyszer ki szeretném próbálni!
Írta 2004. augusztus 04. - 21:52

Tomidélnyugat: nahugye, kibirtad mosdas nelkul 
Naggyon állat ez a tabbrowser-extension....
Hogy méér használnak az emberek szexpókert ???
Azt ugye tudjátok, hogy honnan jön a Microsoft elnevezés... (Bill Gates lenézett a lába közé)

Naggyon állat ez a tabbrowser-extension....
Hogy méér használnak az emberek szexpókert ???
Azt ugye tudjátok, hogy honnan jön a Microsoft elnevezés... (Bill Gates lenézett a lába közé)
Írta 2004. augusztus 04. - 16:50

Írta 2004. augusztus 04. - 15:25

Alapjában azt mondanán passz, valahol valami be van állítva.mér van az hogy a böngészõ (firefox)nem nyit meg 2nél több alblakot?mért nem lehet megnyitni a linkeket?
Viszont mivel értek hozzá ;D azt mondom, ne új ablakokat használj, hanem a füleket v. lapokat (tab angolul, de nem tudom magyarban mit használnak

Sõt ezzel csomót lehet még okosítani a dolgon... Sajnos ez nincs magyarítva, de ilyeneket tud, hogy idõzeteni lehet az oldal frissítését. Le lehet zárni, azaz az onnan a linkekre kattintva új oldal nyílik mindenképpen. Meg még millió trükk.
Megszokja az ember, és utána egy sexplorer csak kínszenvedés... :

Na mára nekem ennyi. Most rohanok haza összepakolni, aztán irány Jakab-hegy...
Írta 2004. augusztus 04. - 13:28

A Suzuki tetejére nem hiszem, nincs csomitartó. Gépet nem viszem, péntek este megyek haza.
Írta 2004. augusztus 04. - 12:42

mér van az hogy a böngészõ (firefox)nem nyit meg 2nél több alblakot?mért nem lehet megnyitni a linkeket?
Írta 2004. augusztus 04. - 12:36

Tomi:
En eztet hasznalom itt.
Nem lesz kanikula, de szerintem pont idealisnak tunik az ido.
Wolf:
Hat nem hiszem, hogy hazaviszem a binyiglit. A tobaugralosra gondoltam en is. Ezek szerint jossz haza te is. FEldobhatjuk a Suzuki tetejere?
En eztet hasznalom itt.
Nem lesz kanikula, de szerintem pont idealisnak tunik az ido.
Wolf:
Hat nem hiszem, hogy hazaviszem a binyiglit. A tobaugralosra gondoltam en is. Ezek szerint jossz haza te is. FEldobhatjuk a Suzuki tetejere?
Írta 2004. augusztus 04. - 12:27

Mettyú:
Néztél valahol idõjárásjelentést, vagy IQból nyomod a jóslást?
Mert a Országos Meteorológiai Szolgálat szerint esni fog, és szar párás lesz az idõ.
Tegnap is akkorát esett, hogy minden patak kiöntött, az utak járhatatlanok lettek, és elrendelték a szükségállapotot. Mi, hogy elkerüljük a kényszersorozást elmentünk bringázni. :
Ja, és volt a téren egy faszi amerikábó, és volt nekije Alfa Romeo Spider-e (de még ám a régesrégi). Azzal fárasztott minket, hogy a A Misina az király. Megcsináltam én is párszor. Megcsinálnám most is. Akartok látni 2004es Shimano katalógust? Bennevan minden új, mert 2004es.. Ezt mondogatta még párszor. Aztán a végén már volt neki 2002es katalógusa is... ;D
Néztél valahol idõjárásjelentést, vagy IQból nyomod a jóslást?
Mert a Országos Meteorológiai Szolgálat szerint esni fog, és szar párás lesz az idõ.
Tegnap is akkorát esett, hogy minden patak kiöntött, az utak járhatatlanok lettek, és elrendelték a szükségállapotot. Mi, hogy elkerüljük a kényszersorozást elmentünk bringázni. :

Ja, és volt a téren egy faszi amerikábó, és volt nekije Alfa Romeo Spider-e (de még ám a régesrégi). Azzal fárasztott minket, hogy a A Misina az király. Megcsináltam én is párszor. Megcsinálnám most is. Akartok látni 2004es Shimano katalógust? Bennevan minden új, mert 2004es.. Ezt mondogatta még párszor. Aztán a végén már volt neki 2002es katalógusa is... ;D
Írta 2004. augusztus 04. - 12:23

Nyugi Mettyú... akkor hazaviszed a gépet hétvégére? Vagy a tóbaugrálósat akarod használni? Szombaton kocsival lemehetünk Orfüre, vhogy levisszük a brinyiglit is
Írta 2004. augusztus 04. - 12:23

Hát sinka mondta tegnap hogy menénk,de nem jött.
biztos az erkélyen szipuzik és szekszrõl álmodik...
Régi bukója van valakinek?asszonkának kéne!
biztos az erkélyen szipuzik és szekszrõl álmodik...
Régi bukója van valakinek?asszonkának kéne!
Írta 2004. augusztus 04. - 12:15

Sinka tagtarsrol nincs valami hir? Nem epiti az ivet a kis kocsog, mi?
Rugdossatok meg, aztan a hetvegen mehetnenk topartra! (most mar lassan 4 hete ezt mondogatom, bocs) Jo idot mondanak.
Wolf:
Hat meg ebben sem vagyok jo, hogy felmerjem a helyzetet. Lojetek le! (most mar tenyleg, de csak a tobaugralas utan)
Rugdossatok meg, aztan a hetvegen mehetnenk topartra! (most mar lassan 4 hete ezt mondogatom, bocs) Jo idot mondanak.
Wolf:
Hat meg ebben sem vagyok jo, hogy felmerjem a helyzetet. Lojetek le! (most mar tenyleg, de csak a tobaugralas utan)
Írta 2004. augusztus 04. - 12:06

A gyorsabban menés az biztos.. meg nem hallod a mamák káromkodását, és biztos, hogy nem hallod a villamost sem... 
Nekem bejön, egyébként, nagyon. Meg a térdvédõ is..
1. Nem az én cégem, bár lenne az enyém... ;D
2. Nem tehetõsek, csak úgy tünnek...
3. Nem szinglik, csak úgy tünnek...
4. P*nák, az biztos...

Nekem bejön, egyébként, nagyon. Meg a térdvédõ is..
1. Nem az én cégem, bár lenne az enyém... ;D
2. Nem tehetõsek, csak úgy tünnek...
3. Nem szinglik, csak úgy tünnek...
4. P*nák, az biztos...
Írta 2004. augusztus 04. - 12:00

Mert nem látsz ki alul, csak elõre és nem látod a köveket összemosódni alattad. Meg nem hallod a láncvilla csapkodását. Szóval csomó pszicho-dolog. Úgyhogy nem baj, lehet gyorsabban menni!!!!!
Jóhogy élveztem, csak fura volt. már vagy 2 éve nem volt rajtam állvédõs.
Jóhogy élveztem, csak fura volt. már vagy 2 éve nem volt rajtam állvédõs.
Írta 2004. augusztus 04. - 11:58

hi all!
No benyomtam valami ádáz zenét és most resszkessen mindenki!!
Bár ez nem annyira gyikos!
Ja jó volt tegnap!!Fehér naci ok!
Tested by bike racers!
Pesti brigád!
GYERTEK HAZA!!!!
Vagy értetek megyek!!
A nagy bakancsomba és akkor abbból nincs köszönet!!
Huligánok vagyounk bazz...
No benyomtam valami ádáz zenét és most resszkessen mindenki!!
Bár ez nem annyira gyikos!
Ja jó volt tegnap!!Fehér naci ok!
Tested by bike racers!
Pesti brigád!
GYERTEK HAZA!!!!
Vagy értetek megyek!!
A nagy bakancsomba és akkor abbból nincs köszönet!!
Huligánok vagyounk bazz...
Írta 2004. augusztus 04. - 11:58

Hihetetlen, de itt falun is annyi a jo no, hogy ihajj. Eleg csak bemenni a Wolf cegebe es mar ott is ozonlenek a tehetos, szingli, juppi pinak.
Zap:
Na es hol vetted?
Wolf:
Es minden egyes korty utan, eggyel kevesebbszer fog folallni a faszod. Na de csak igyad!
Zap:
Na es hol vetted?
Wolf:
Es minden egyes korty utan, eggyel kevesebbszer fog folallni a faszod. Na de csak igyad!