Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Debrecen?! Kedves Kósa Lali is befoghatja a pofáját, mikor narancssárga volt minden, és szokás volt kokárdával menni a budira is, akkor nem szövegelt, hogy egyszercsak kivirágzott a város.. meg elindult feléjük az autópálya... de most.. a keleti országrész felzárkóztatása a menõ indok, hogy lehet habozni a szájnak..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelit!

Tök jó, hogy mielõtt melóba jövök, tudok nézni Halló, halló!-t!

Az egészhez csak annyit fûznék, hogy akár a pécsi topic-ba is illeszthetõ a kérdés sztem. Egyébként a döntés után a debreceni polgármester habzó szájjal ugatta a tévében Pécset és szintén politikai jellegû döntésrõl hadovált. Olyan komoly érvekkkel bírt, mint hogy "Debrecennnek lenne szüksége fejlesztésre, itt kellenének források" (nem pontos idézet). Ezek után mit vártok?

Örülök, hogy nem voltam itt... Hehe.

Pénteken nincs kedve valakinek, olyan 15:00 körül valami kis rövid tekerésre, sötétedésig? Remélem összejön.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Akció egész jól sült el. Van pici remény. Csak ne szúrjam el... ;)

Kokkk, ha jól sült el, akkor minden rendben ;) azt szokták szeretni a nõk...

Egyébként is, én azért reagáltam le humorkukacapro hozzászólását olyan hevesen, mert volt "szerencsém" más topikban is olvasni hasonló elmélkedéseit. És nehogy már mert belerak néhány szmájlit a postba rögtön jófej legyen, és még mi kérjünk elnézést, mert leírta a véleményét... A ne cigányozz Gidófalván pont jól jellemzi ezt a szituációt, úgyhogy részemrõl örülnék, ha a kis csíra nem ezt a topikot használná a véleménye kifejtésére.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Miért LL te értesz hozzá?:P
Egyébként Banibá mikor jössz vissza?Mehetnénk valamit a hidegben, forralt borosat.:D

Ahoj Dig, ez nekem szólt? Mert én itt vagyok lent, igaz most szombaton dolgoznom kell, de vasárnap én nagyon mennék!!! Forraltborosat meg száguldozósat!!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

Izguléjunk együt Kokk szexuális életéért. Szerintem nézd a jó oldalát, most, hogy itt az õsz, és a már beköszönni látszó tél, egyre kevesebbet lehet bringázni. A barátnõddel is lassan vége: õ sem köti le az idõdet. Tehát, egyenes az út a kíváló félév, és a korai vizsgaidõszak lezárásához !!!!

(többet meg ne halljam h nincs kedved órára menni, mert már nincs rá okod :)))

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
tudod, mi lélekben veled vagyunk;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Band & Hunor: 1-1 rosszpont!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Gyerekek, csitt!
Azért, mert a felnõttek viccelõdnek, Nektek még nem kell agresszívoskodni. ;) Menjetek szépen haza, ha nem tudtok csöndben játszani.

Humorkukacpro: Új témát ezért nem nyitok, elég jó ez ide. Én mindentõl függetlenül legalábbis itt fogom kitárgyalni.
Másrészt olvass, értelmezz, mielõtt hisztizel.

Aktuális civil

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Csak egy rövid megjegyzés volt... és nem akarom ezt itt kitárgyalni mert nem ide való.. ha nyitsz egy új témát folytathatjuk ott vagy levélben:)
2) én is, csak amikor regisztráltam gyorsan nem figyeltem és email címet írtam ide... de mind1 :) majd lecserélem a kedvedért...

1.mivel majdnem összekevert veled Kokka ez nem jó név!Úgyhogy ajánlom , hogy változtas nevet, mert nem lesz ez így jó...
2.Ne akarj mentegetQzni!
3.Szerintem takarodj innen,mert HÜLYE VAGY!!!!Feltöltött kép
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Jézusom, hogy mennyi hülye van...
Bringás fórumban politizálni?!?!Na ne!!!!!!!!!!!

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég

Ezt mi mondjuk meg. Nálam még csak most kezdõdik.

...Nemtom, én az egyszerû nickek híve vagyok...

Csak egy rövid megjegyzés volt... és nem akarom ezt itt kitárgyalni mert nem ide való.. ha nyitsz egy új témát folytathatjuk ott vagy levélben:)
2) én is, csak amikor regisztráltam gyorsan nem figyeltem és email címet írtam ide... de mind1 :) majd lecserélem a kedvedért...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
;) Csikószülött lettem. Rossz hatással van rám... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

VÉGE :)

Ezt mi mondjuk meg. Nálam még csak most kezdõdik.

Kokka: :D és nem Hunor, hanem Humorkukacpro vagy mi. Nemtom, én az egyszerû nickek híve vagyok...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Heheheheehehehehe... Olvasom Zapat hozzászólását, és félrenéztem. Mondom Hunorral kapcsolatgban mihez lehet egyáltalán kapcsolni a szõrszálhasogatást. Már mittom én hányadik oldalnál kutatom az összeesküvés elméletet, erre kezd gyanús lenni. Bár gondolom ez nektek nem mondott sokat, de kurva nagyot röhögtem magamon... :D

Dnl: én is leszek úgy majd, mint te. Viszont te elöbb leszel 70 éves és akkor majd elöbb teheted ismét ezt... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Egy a tanulság: Ne cigányozz Gilvánfán.

Humor: Egyébként összekeverted az optimizmust a liberalizmussal, de ez már tényleg szõrszálhasogatás. ;)

Aktuális civil

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

LL: kössz!

AntiHumor: Te nem lennél elfogult a helyünkben? Akkor meg?! Amúgy ha már így belelendültél az általad nem szeretett politizálásba, szted miért fér rá Pécsre a pénz és rehab?! Vajon miért?! Mert volt egy két ciklus, mikor pont nálunk volt ellenkezõ a fejesek nézõ/álláspontja a mégfejesebbekével. Ez van. Akkor máshova ment. Ez így mûködik. De egy _nemzetközi_testületet_ hogy kérdõjelezhetsz meg nulla hozzáértéssel?! Annyira a Toller se pöpec, hogy mindent mmeglobbizzon... :D

:((( nektek ennyi idõtök van? egy három soros hozzászóláson 3 oldalt kell flame-elni? gratula...

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Hehe, ez mekkora már!
Idejön, még választójoga sincs, de már ért a politikához :D

Különben elmesélem hogy volt. Felhívott a EU mûvelõdésszervezõje, akivel még 86-ban találkoztam Lengyelországban úttörõtáborban, hogy mit szólnék ha 2010-ben nálunk kicsit több buli lenne. Hát mondom jó.
És ennyi.

A protekciósFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, ez mekkora már!
Idejön, még választójoga sincs, de már ért a politikához :D

Különben elmesélem hogy volt. Felhívott a EU mûvelõdésszervezõje, akivel még 86-ban találkoztam Lengyelországban úttörõtáborban, hogy mit szólnék ha 2010-ben nálunk kicsit több buli lenne. Hát mondom jó.
És ennyi.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
akkor ezt már inkább kitörlöm

és tényle vége akkor

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*