Ja, ha esetleg még vki nem hallotta volna: Mettyú barátunk megunván a pesti mocsár fullasztó bûzét úgy döntött visszatér szeretett városába, a mediterrán hangulatok fellegvárába! Ezek után egyedüli Pécs-Pest kontakt maradtam, ha valamit netán intézni kell, vagy utaztatni alkatrészt. Remélhetõleg a jövõben már többször haza tudok menni a Mecsekre, úgyhogy nem lesz lehetetlen az ilyesfajta transzport. Ennyi.
Megvan a Madagaszkár DVD-n, ha esetleg vkinek kell. Igaz, csak 2.0-s hang van, de azért jó.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2005. november 03. - 13:42

Írta 2005. november 03. - 13:41

Az a lényeg, hogy hétfõre meglegyen a papír ugye?
Jaja, valószínû, hogy valami 150-et mozgó Z1 lesz. Az még viszonylag olcsó, és nem olyan nehéz, mint a 66.
Jaja, valószínû, hogy valami 150-et mozgó Z1 lesz. Az még viszonylag olcsó, és nem olyan nehéz, mint a 66.
Írta 2005. november 03. - 13:38

Z1 Fr1. Az való a Konába.
Mennyé Shoshihoz aláírni a hétvégén
Mennyé Shoshihoz aláírni a hétvégén
Aktuális civil
Írta 2005. november 03. - 13:33

LL: Én veszek olyant, majd jövõre. Jól fog kinézni a Yetiben vagy akármilyen is legyen az új váz.
Mikor jöttök le Pestre, idén van még tervbe'? Kifestõdött a lakásom, lassan be is rendezõdik. Lesz szép Panasonic tv is, rákötve a hifire, lehet nézni NWD6-ot, aztán lehet menni a Jancsihegyre.
Mikor jöttök le Pestre, idén van még tervbe'? Kifestõdött a lakásom, lassan be is rendezõdik. Lesz szép Panasonic tv is, rákötve a hifire, lehet nézni NWD6-ot, aztán lehet menni a Jancsihegyre.
Írta 2005. november 03. - 13:30

Senki nem fog seggberúgni, mert nem lesz olyan villám. Esetleg, ha nem felejtek el lottót venni.... Höhö...
Írta 2005. november 03. - 13:29

Sajnos a Fox 36 RC2 az biza 300e. Az meg nagyon soksok pénz!!!!!!!!!!!!(csak azért hogy lássátok, hogy tényleg nagyon sok. (Sõt: $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$))
Van olcsóbb verzió, az kb. 200e körül van. Az is kiba..... sok.
A 66 is elég drága jószág, és még nehéz is. Cserébe akár 17cm-t is moccanhat... Meg magas.
Van olcsóbb verzió, az kb. 200e körül van. Az is kiba..... sok.
A 66 is elég drága jószág, és még nehéz is. Cserébe akár 17cm-t is moccanhat... Meg magas.
Írta 2005. november 03. - 13:29

Szóba jöhetne még a FOx 36 is, de az valami borzasztó drága
seggbe rúglak, ha olyant veszel

Írta 2005. november 03. - 13:27

Írta 2005. november 03. - 13:20

Vannak olyan emberek a világon, itt a Fórumon is, akiket valamilyen oknál fogva különös érzelem fûz egy-egy írásjelhez.. Pl. a felkiáltójel (!!!!!!!!!!!!!) vagy a kérdõjel (??????) Nem zavar, csak érdekes, hogy egyesek ezzel próbálják nyomatékosítani a mondanivalójukat. Pl. így:
Az Avid Juicy a legeslegjobb fék a világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Fox 36 az valami 200 fölött van kicsivel, nem? A 66 viszont nekem nagyon tetszik.. csak kár, hogy Marzó
Az Avid Juicy a legeslegjobb fék a világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Fox 36 az valami 200 fölött van kicsivel, nem? A 66 viszont nekem nagyon tetszik.. csak kár, hogy Marzó
Írta 2005. november 03. - 13:20

kölyök:
Tudom, hogy 18 elölhátul jobb lenne, meg minden, de most 2 évig ez lesz és kész. Apróbb módosítások szinte tutik. A villa valamikor jövõre cserélõdik, de hogy mire, azt még nem tudom. Valami 15cm-t mozgó izé kéne. Z1 Sport ETA, vagy 66? Nehéz kérdés... Szóba jöhetne még a FOx 36 is, de az valami borzasztó drága
Tudom, hogy 18 elölhátul jobb lenne, meg minden, de most 2 évig ez lesz és kész. Apróbb módosítások szinte tutik. A villa valamikor jövõre cserélõdik, de hogy mire, azt még nem tudom. Valami 15cm-t mozgó izé kéne. Z1 Sport ETA, vagy 66? Nehéz kérdés... Szóba jöhetne még a FOx 36 is, de az valami borzasztó drága

Írta 2005. november 03. - 13:08

A vetítésen is volt egy Coiler és élõbean nagyon jól néz ki!!!Nem is világos hanem inkább sötét, nekem nagyon bejött!!!!!!!!
Tomi: Nem tudom miért de az eDonkey oldaláról is letöltöttem és ott is vírusosat jelzett a nod32!!!
Tomi: Nem tudom miért de az eDonkey oldaláról is letöltöttem és ott is vírusosat jelzett a nod32!!!
Írta 2005. november 03. - 13:01

Endúró, hát vazzeee.. efelé halad a világ. Tetszene nekem is Kojler. Majd akkor meglássuk.. csak nem ilyen babakékben

Írta 2005. november 03. - 12:54

Tomy: így kezdõdött nekem is, meg sztem mindenkinek. Hipp-hopp és máris 18-18 lesz...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 03. - 12:46

Írta 2005. november 03. - 12:46

A Coiler hátul 15cm-et moccan, szóval a 14cm-t mozgó Pike, az jó lehet hozzá. Nekem ugye 13cm-t mozgó Drop Off-al van szerelve. Kicsit érzõdik, hogy lennt van az eleje, de felfele ez azért nem olyan rossz, és lefele se éreztem hátrányát.
Ezzel a rugóstaggal (Fox DHX 5.0) nagyon jól lehet vele mászni is.
Lefele aztán nagyon éreztem, hogy sok-sok tartalák van még a bringában. Csak nekem kéne még fejlõdnöm. A köves részeken meglepõen könnyû volt átmenni. Régebben pattogtam ide-oda, de most egész irányítható maradt a bringa
Szóval eddig 100%-ig elégedett vagyok a vázzal. Csak még agyban kell átrendezni a dolgokat...
Ezzel a rugóstaggal (Fox DHX 5.0) nagyon jól lehet vele mászni is.
Lefele aztán nagyon éreztem, hogy sok-sok tartalák van még a bringában. Csak nekem kéne még fejlõdnöm. A köves részeken meglepõen könnyû volt átmenni. Régebben pattogtam ide-oda, de most egész irányítható maradt a bringa

Szóval eddig 100%-ig elégedett vagyok a vázzal. Csak még agyban kell átrendezni a dolgokat...
Írta 2005. november 03. - 12:35

tomidny: rövid távú vélemény a Colierrõl? 7végén szegény Ruckus kicsit megsérült, egy baszott nagy kõ benyomta az alsócsövet, a festék is lejött.. nem t'om meddig húzza még, úgyhogy kell kezdenem kacsintgatni mégiscsak vmi új felé. A Coilerbe jó a PIKE, ugye?
Írta 2005. november 03. - 12:33

Írta 2005. november 03. - 12:10

Tomdiny: Tudsz nekem jót vagy rosszat modnani a "Tangent" mp3lejaátszókról?Azért tõled kérdezem mert te biztos értesz hozzá...
Ja és még az, hogy te honnan töltötted le az eDonkey-t mert akárhonnan letöltöm mindig valmi vírusosat töltök és enm találok rendeset.
Elõre is köszi!!!
Ja és még az, hogy te honnan töltötted le az eDonkey-t mert akárhonnan letöltöm mindig valmi vírusosat töltök és enm találok rendeset.
Elõre is köszi!!!
Írta 2005. november 03. - 10:46

Jajj! Mindig elfelejtem! Nincs valakinek két darab peremes (olyan lófasz van a kezednél belül
, olyan mint a motorokon), fekete, levetett markolata, amire nincs szüksége?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.