Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk... akkor ezt most beszéljük meg, jó? Szóval...?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
õõõõõ... hát majd gyártod nekünk a konzerveskajcsit, hogy mi is jól fossunk... :doublepuk nem volt szándékomban se le, se felfokozni, de majd megtárgyaljuk... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Csata kellett, Kokk? Asszem szítottál egyet ezzel az élelmezésvezetõ dumával!
Na én elmegyek passzív szemlélõdõ üzemmódba, míg lezajlik a háború....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nah, ezt jól megkaptad... :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mi az hogy élémezésvezetö? He?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja és a stoppal való utazás némi veszélyt hordoz magában... De havvak köztetek perverzszexmániások, akkor még élvezitek is majd...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Képben vagyok... Te vagy Zp, én meg Kokkk... És harcoltál... (fejcsapi témában) Meg akartam én is... Csak közben gondolkodtam a cég dógain... Shoshi lesz az ügyvezetõ, Zap a jogi képviselõnk, Mettyú tettestárs, A.W. mondjuk az élémezésvezetõ (bár félõ, hogy akkor mi is folyamat WCre fogunk járni, de megkockáztatom)... Stb... Naná, hogy ha multit épít az ember, kicsit félra tud tájolódni... De nem vagyok elmagányosodva, szóval nem van vész...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Énisénisénis...

Kokk.. mi kell neked?? He? Akarod, hogy odabasszunk verbálisan? Megkaphatod...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Majd megyünk stoppal.

Néha olyan érzésem van, hogy Kokkk barátunk egyszerre kb. 3 helyen forumozik/chatel, de már rég elvesztette a fonalat, hogy hova mit írt. Vagy csak úgy globálisan vesztette el a fonalat....

MILYEN CSATÁT NEM TALÁLTÁL???

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Na én is megyek WCre....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A faszom... Nem találtam a csatát... Pedig oszthatnékom van...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Jól van Zap, gyere te is! Már nézem az utakat, de eddig 99 ezer Ft a legolcsóbb 1 hétre. Egyik haver regélt valami 50ezresrõl, de még nem bukkantam rá.
És mit szidnak a fejcsöveden, mi? Hogy túl merev?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jut eszembe... Az tényleg szar! A bullitnak sem az van és milyen király gép?!?! AZ csak csillivilli... :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Voltam ma már 4x, mert mégse vagyok olyan jól... :)

No, mindegy. Nekem sincs olyan fejcsövem, akkor szidjam én is?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mindenki az Iljicsen kívül. Azaz mindenki, akinek nincs ilyen....
WCn voltál éppen?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
És ki szidja? Vmi 15éves hatalmas tapasztalattal rendelkezö köcsög kis csira, akinek MALI BOA-ja van Mozo-val??

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
De. Csak szidják a 1.5ös fejcsövet pár topiccal arrébb. Hehe.
Marokkóba én is megyek. Gumicsizmám nincs. RAM kérdést megoldottam. Más?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!!!

Mathias: örülök a pertnerségnek! Akkor a mintát várom.. De kell nõstény és hím külön, mert állítólag nem egy formák. Bár még nem értek hozzá, amit jó lenne, ha nem árulnék el senkinek, mert az rontja a boltot. (És mikor is mész Marokkóba? Csak mert kéna a lé! Jó lenne, ha hamar beindulna a biznisz...)

Mario: csizma sajna nekem sincs, de a cigányoknak volt, akik a Patyónál melóztak. Kérdezzem meg tõlük?!? :) :) :)

Már csak Zap nem akar fölébredni....

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Marokkó? Asse rossz...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szevasz Márió!

Öcsémmel beszélj tényleg, valamikor este otthon van, szerintem 18:00 után.. Én nem ígérek Neked semmit sem, mert nem tudom mikor vagyok otthon, meg õk tuggyák, hogy mit tudnak nélkülözni... Hívd: +36 20 354 5575!!!!

Gumicsimmát még nem tom!

Koch... megint elment az agyad!!!

Na szép napocskát a brigádnak!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.