Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nem baj Kokk, Mettyúval a sugárban f*sást tárgyaltuk más platformon, és idemásolta a kis köcsög, de mondtam neki, hogy cenzúrázza má' legyen oly kedves...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Még jó, hogy a rendszer az eredeti verziót küldte el nekem ;)

... ezt kicsit nehezen értelmezi a fordítóm...

Mettyú pedig pontot érdemel a kifütyülésért...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
"Idõnként 1-1 doboz rendes sört is be kellett nyomni, különben kómába esek."

EZ QRVA JÓ!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Még jó, hogy a rendszer az eredeti verziót küldte el nekem ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az elsõ kortyok borzasztóak. Késõbb volt, hogy kiöntöttem inkább az egészet. Ha már legyötört az ember 1 dobozzal, akkor utána kell küldeni egymás után többet, mert elég szar az íze, és így gyorsan le lehet tudni a dolgot.
Viszont a szervezet ettõl is szabadulni próbál, szóval rohangálni kell fától-fáig.
Idõnként 1-1 doboz rendes sört is be kellett nyomni, különben kómába esek.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mettyú....

De most már CENSORED. Jó van.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Na erre varrjatok gombot, pöcsök!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
****** C E N S O R E D ******

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Sugárban f*sás? Te akkor még tudnál újat mutatni.. :) nem igaz, Mettyú? Gyere jegyzetelj te is...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A.W... Nyertél... Valószínû, nem vagyok hibás, mert ettõl a tavalyi székekedésbõl maradt adagot is kifosnám... Sugárban... Hehehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ez az Tom, mesélj milyen volt? :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Tomi és meddig tartottak a toxikálóban, hogy helyrerázzanak ezután a kis alkoholmentes-sörös malõr után?
Már jól vagy? Intravénásan adtak egy kis rendes söröt?
Sápadtnak tûnsz....

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, akkor Kokk, következö tekerésre viszek neked jóféle chilisbabot, bünronda meztelen nö nélkül, a végén meg kapsz házi aszaltszilvát, ha ettöl nem fosol, a hiba benned van!
Vagy, ha tényleg rámbizzátok, akkor sajtos brokkolit... :)

Alkoholmentes cuccal meg nem viccelödünk, elég gáz, hogy Tom már kipróbálta... jujj... el se tudom képzelni...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, az alkoholmentes söradagomat megittam én már egy életre.
Ezzel nem szabad viccelni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor csak Schlossgoldot ihatunk, mi?!?!? Pffff.... :):):)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mi lettünk a Tetthely Presszó.
Idejár a rendõrség szórakozni... :D :D

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
LOL

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaaaaaaah, akkor tárgytalan.... Fosatás, vagy semmi... :):):) Akkor lehetsz PR manager... De az nem fizet olyan jól! (És egyeztetnem kell Mettyúval...)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
De õ csak pisil, kedves Márton.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most ezen mit beszéljünk? Állást ajánlottam, és erre pattogsz... Pedig ha jól fosatsz minket, még atomdurván is kereshettél volna... De ha nem, hát nem...