Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A.W.: ha a pécsiek értik, akkor te, mint hibrid mirõl beszélsz?!?! Akkor röhögsz, ha más is??? Így könnyû értei! Aztán majd sunyin privátba megkörnyékezel valakit, hogy nem magyarázná-e el... Ehhh... :D:D:D

A felhõk meg engem sem zavarnak! De akkor mikor, meg ho? Olyan 7óra körüli busz? És monnyuk egy Gigatubes??? He???

Shoshi: minden rendben lesz! :)

Tomy: ez egy gyors kitörés volt...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na figyelek ám itt is néha.
A met.hu szerint este derült idõ lesz.
Na most megint visszagubózok.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Biztosan félreérthetõ voltam... nem vagyok negatív.. sõt... most vagyok csak pozitív, amikor tépnek le az ingovány hosszú karú növényei az éles tüskékkel.. én akkor is csak a természetet látom bennük!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na igen, Shoshi, figyelsz??? Pozitiv világszemlélés... az kell!

Egyébként tényleg jó volt a semsemes poén.. ezt csak a Pécsiek értik, úgy tünik...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
FELHÕ!!!!
Télleg. Apicsába. Tudtam, hogy valami még nem stimmel. Szólni kéne a Tominak.

Szóltam. Aszondta, de az baj. De õt nem zavarja. Hehehe. Ez a pozitív hozzáállás!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Részletek? Amúgy ha a terv a csillagnézés, senkit nem akarok elkeseríteni, de atom felhõs minden... Max egy-két matekpélda, aztán ezer csillag látása... :) Na?!?

Az ISIS poén meg teccett! :) Nincs itt senkinek humorérzéke, off-ok, on-ok ide, vagy ona...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ez nem is off. Off az, ha elkezdek az idõjárásról beszélni. Mert nem tartozik oda.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Offolós kis görény, aszitted jóban vagy a Rend Õreivel, akkor mindent elnéznek neked?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kitörölték a hozzászólásomat.
Az volt a kérdés, hogy mi az ISIS. émmeg odaírtam, hogy olyan mint a semsem. És kitörölték. Pedig igaz. Ki érti ezt?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Inkább olyat kell írni, hogy a legjobb munkaerõ, a cég legjobb embere, vágyik a túlórákra és atöbb, semmitartalmú feladatokra... Soha nem törõdik mással, csak a munkájával, és ingyen is szívesen csinálná, hisz annak szentelte életét... :):):) A futás szar volt, este meg én is jönnék! Ha nem megyünk túl késõn és túl hosszút, mert hajnalban meló... :( Infót szeretnék! (De csak a túlinformálás határán belül...)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Olyat irjál, hogy hosszan szégyelljék magukat, hogy zsebpénzt fizetnek csak :) és emeljék meg sokkal.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
áááá olyat írok, hogy mindenkit kirúgnak körülötted és megszûnik a cég. Miisez? GE Bt, vagy mi?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja, de olyat irjál, hogy én mennyire szar munkaerõ vagyok, és mindenki utál és rúgjanak ki. Oksi?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Írjak emilt a fõnöködnek? Elintézem ám gyorsan....

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Milyen könyv? Senki se dolgozik? Vagyis nekem kellene, de remélem csekkolják az internetet és végre kirúgnak errõl a helyrõl... de szép is lenne.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Könyv jó ötlet. Tetszik, bár még csak a 30 körüli oldalon vagyok. Kicsit száraz, de jó. Kösz!

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na én elindulta.

Z,hogy teccik a könyv?

Nekem lenne hoszú záridõs gépem.lehet benne vagyok..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mehetünk, Tomy.
Csak privátba beszéljük meg, mer lecsesznek, hogy túlszervezzük, meg unalmas...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Veled hát

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Akkor velem van a baj!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.