Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kölyök.. úgyis milliomos vagy..
kezdõjogsisnak tényleg meredek WRX-et venni.. vegyél inkább nekem.. nekem jogsi sincs :)

Márió meg kisebb döggel szemezett komolyabban, de katalógban csorgatta a nyálát ilyenekre is ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Rob mennyiért akarod eladni a boxxert? Mert nincs sok pénzem mivel még nem dolgozhatok és egyedül fejlesztem a bringámat a zsepénzembõl. Ha meberi áron kinálod lehet , hogy érdekel.

Láthatod, hogy már kérdeztem a dolgot... Majd ha ráér, válaszol... Rob egy nagyon elfoglalt ember, megértéssel kell lenni!!! :) És mivel ez nem licit, enyém az elsõbbség... Hehehehe... :)

Márióról meg már az imént írtam! Tartom! Csak szépen mennyen sokat, aztán majd idõvel... Pont egy ilyen monstrum kéne alá... Kb, mint kezdõjogsisnak WRX STI-t adni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nézegetett valami Votec-et õ is..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mé, az is ilyent akar-e?!?! He??? Maradjon elöbb a sseggín! Majd ha gyün utánunk, meg repked szépeket, akkor ruházzon be! De jelenleg jól áll, csak exponenciálisan kéne, hogy fejlõdjön, ami visszaesett a magányos túráin. De sebaj! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Rob mennyiért akarod eladni a boxxert? Mert nincs sok pénzem mivel még nem dolgozhatok és egyedül fejlesztem a bringámat a zsepénzembõl. Ha meberi áron kinálod lehet , hogy érdekel.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jaja, megnéztem már én is.
Ez egy jó pont. Sose szerettem ezt a német agyonCNCzem, felfújom, ráírom, hogy Votec, meg meztelen csajt rakok a katalógusba céget, de ez itt jó ipari.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ha ezt Márió meglátja.... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûûha! Asszem megismerjük majd a srácot... Jó messzirõl is! Még egy milliomoscsemete... :D:D:D Már csak az a kérdés, mit tud mûvelni vele! De gyere csak... Vár még majd egy-két hasonló monstrombarát... Bár akár hogy is nézem, ezen soha sem lesz elöl három tányér. Ez szomorú! Jákobhill neked kicsit tovább fog tartani, pedig ez odavaló!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csinálnak biza. nem is szart:
Feltöltött kép
itthon azt hiszem kettõ van belõle.
more info: http://www.mole-bike...no5/no5_01.html

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Hová kerültem bassza meg?
Nem értek semmit, lehet, hogy nem is akarok, ááááá!
Kokkk, ennél nagyobbat nem bírtál lódítani? Hacsak nem differenciál egyenlettel számolod ki hogyan lehet olyan görbét szarni, hogy a húzott érintõk akkora fokot zárjanak be a segglikaddal, amilyent a Boxxered a Bullittal?

BÁZZEG, METTYÚ.... MINDIG TUDTAM, HOGY TEHETSÉGES VAGY, DE ENNYIRE?!?!?! HEHEHEHE... MINDENESTERE NYERTED A MAI FORDULÓT!!! GRATULA!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Menjél lefeküdni, le ne késd a reggeli vonatod Kakamatyi, mer baj lesz!

hé te!: nem is tudtam, hogy a Votec csinál DH vázat. Mindenesetre barátságos gépezet lehet.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem, a ripláj volt a szemetszúró, de sebaj, majd úgyis jössz ide, talán kigyógyulsz... És tényleg, nincs a dögrõl képed? Linkelhetnél egyet...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hová kerültem bassza meg?
Nem értek semmit, lehet, hogy nem is akarok, ááááá!
Kokkk, ennél nagyobbat nem bírtál lódítani? Hacsak nem differenciál egyenlettel számolod ki hogyan lehet olyan görbét szarni, hogy a húzott érintõk akkora fokot zárjanak be a segglikaddal, amilyent a Boxxered a Bullittal?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
és a városodra mondtam, hogy ide nyugodtan elhozhatod mer van Mecsek..
meg van egy-két hasonló dög is ;)
(meg megin látnék valami újat)

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
a várost úgy értettem hogy nyíregyházán lakom.
milyen elszúrt indítás. hát mit írjak. dimbes dombos?
más is megmaradt na. mindenféle múzeum, sírhely, bánya, bev központ - talán árkád, terek, fagyik, stb.

a gép odahurcolásával még várnék. kollégiumi férõhelyet szeretnék és nem tudom miképp neznek ott a bicajra. valszeg a kisgép hamarabb ott lesz. a másikat a családból többen is használják. (úgyértem a votec eredetileg az egyik rokonomé, de én használom a legtöbbet + az öcsém is sokat) kicsit elmerültem a részletekben. bocs.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azt te mennyit használtad? Mikori? Mire? És mennyiért???

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Most jut ezsembe nics valakinek eladó teleszkópja? Azért ide irom mert nem szeretnék pestig utazni egy telóért. Ha valakinek van irja meg ide vagy küldjön egy privát üzenetet. elõre is köszi

ööö, ezekután nem is fogok tudni értelmeset írni. Mert ezt nem értem.

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én most tudok egy eladó fekete boxxert ;) postával?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ehh, most akartam valami értelmeset írni, de nem megy.
Annyi értelmes hely van ebben a városban, mérpont Replay?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
OFF: Ma büntibõl NEM módosítok!!! ;)

ON: ismét jelezném, hogy ha elöbb elmondanád, hogy MI KELL PONTOSAN, akkor talán lehetne rá válaszolni... Most honnan tudjam, hogy boxxer kell, vagy hungary-a?!?! He????