Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
int WinMain(...)
{
UINT msg, msg2;

msg = MessageBox(NULL, "SliN mondja", "Helló mindenkinek!", MB_OK);
msg2 = MessageBox(NULL, "SliN kérdez", "Kijaza Frírájder pálesz??", MB_OK|MB_ICONINFO);

return 0;
}

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na jó reggelt mindenkinek!
Már nem tudom hanyadszor állok neki ide írni, de mindig valami közbeszól.

Slin:
Ja kéne menni bringázni, még mielõtt beáll a fagy, és el kezd esni a hó, mert akkor még jobban kell menni :D

Zap:
Eh, ez a mai este jó lenne, de nem tudom. Az a baj, hogy valószínû ma sokáig fogok dolgozni, mert eddig még semmit se csináltam, csak ide-oda rohangáltam egyik megbeszélésrõl a másikra.

Shoshi:
Akkor mi legyen ma? Otthon vagy 1 és 2 között?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
If (Pere == Palesz) then {
int kokkk=0;
boolean bajban_vagyok=true;
}

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokka, te is szedsz valamit? Vagy frírájder pálesszel van közös órátok?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ugye-ugye?!?!?!?!?! Milyen kis aprosagnak tunik egy kibaszott szavacska, aztan tessek. NEM IS AZT IROD, AMIT AKARSZ!!! :D

Kormanycsap. valszeg kell... De egyeztessunk... ;)

Nagyon szeretnek ma menni turazni. Varjatok meg pls!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Sorry, kimaradt egy nem. Szal nem jó a mai gyalog...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

zsolo: a kormánycsapágy ügyében van elõrelépés?

Ha ennyire sürgõs akkor sztem keress mást mert ez kb tél közepén lesz aktuális.

dnl --> nincs már több ha AW és Kokkk is fenntartja az igényét (a harmadik az én bringámba kerül...)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Milyen VOLVO!!!?!?!?!?!?!?!?! Menten extra sok nyomatékot teszek. Annyira nagyon tetszik. Asszem új álomautó. Ez jobban kéne, mint a Subaru. Illetve most már mind a kettõ kell... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... Valami ilyen hangot adtam ma reggel szarás közben.- Ez onnan jutott eszembe, hogy valami ilyen hangot adott az elöbb a vetítõ... :D Biztos épp most végezte el reggeli szarását... Heheeheheheehehehehehhehehe...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mivan?! Most jó, vagy nem jó?! Jösszm, vagy nem jössz?! Csak kicsit sokat vagyok suliban... De igyekszem majd odaérni...

Peat-nek meg megjött az esze... Vagy csak látott engem... :D:D:D

Heheheheeheheheehe, most, hogy így mondod a TV-toronynál RockM.-t törni. Na ez a nemmindegy!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelit!

Emmámi???!?!?!?!?!?! Peat egy Santa Cruzon?

A mai gyalogtúrha nekem leszjó, de érezzétek jól magatokat nélkülem is :afro: !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na mi van puckányok?! Borzalom. Korán fekszetek, késõn keltek... Bööö... Asszem pénteken lesz Tex-Mex piálás. Jöjjön, akinek van kedve. Külön nem hívok meg senkit, szal mondogassátok... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Slin: kössz! És milyen tagban akarsz te olajat cserélni? Mert az az, maibe nem nagyon nyúlkálnék bele csak úgy... ;) Ez már nem a Lóri-tunningok idõszaka! ;) És én szeretem a hayes. Azt tervezem.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

eléggé komolyan meglátszanak az agylágyulásaim...
de majd csak elmulik...

jajj nekünk.. eddig se voltál normális :)
;)

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hali!

Nemmondom, hogy mindennap nézem a fórumot, de rendszeresen szoktam olvasni, ehhez képest egy pillanat alatt jópár új arc tünt fel...üdvözlet nekik!

Tomi: hogy tetszik az új gép? Mentem Ricsi gépével és megállapítottam, hogy fasza kis bringa... Majd még tél elõtt kéne menni egyet!

Kokk: szerezzél nekem is valami pályázatot! Mindegy milyen, mirõl szól, csak dõljön a lé, hogy iszonyat 4x-t nyomhassunk (Magyarszék rulez)! Feltöltött kép Egyébként mit veszel Hayes helyett? És persze gratula Schladming-hoz (kicsit le vagyok maradva, még csak most néztem képeket)!

Nincs valakinek tippe, hogy hol lehetne fellelni egy jó esztergályost, már van egy-két dolog, amit meg kéne már csináltatnom...

Csinált már valaki SPV (CV/T) rugóstagben olajcserét? Szerintem idõszerû lenne...

Mário: hogy vagy, gyógyulsz? Mostanában nem látlak bringázni!

The life is short, ride more!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
heheheh

mjad tolok képet...

nem a telefonnal volt baj te vak pesti.hanem az infra köcöllével ami a gépben van..

TOM,tárgyalhatunk a telefonrol.pénzben is persze!!
csak írd meg priviben a részleteket!!

holnap ok

bazz,Hitler családi hátteréröl,magánélete hatása arra hogy mért lett ilyen kemény kezû diktátor,manipulátor.erröl kell egy pszihologiai elemzést írni:)
de nagyábol megvagyok

asszem az év hátralevõ részét már nem fogom hc kerékpározásaal tölteni,mert eléggé komolyan meglátszanak az agylágyulásaim...
de majd csak elmulik...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Csak azért, mert ezen a képen csak három van? ;)

jajj :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Csak azért, mert ezen a képen csak három van? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ezt úgy olvastam, hogy láttad már Márió 4 láb ujját :D :D

áá odáig még nem süllyedt a világ :D

tomidny

tomidny

maximus