Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Dunbar: üdv itt! Mit csinálsz (gondolom bringázol), milyen stílusban? Milyen géped van (csak, hogy meg lehessen ismerni...)? Merre szoktál menni?

Stílus:megpróbálok Dörtözni(ami néha fájdalmas...:) )
Egy Rock Machine Avalanche(nem egy csúcsgép,de azért nekem tökéletesen megfelel!)
Amúgy meg itt-ott vagyok! :P néha sportpályán,néha fent a TV toronynál,amúgy meg a városba "sztrítelek"! :)
nem vagyok túl jó(van még hova fejlõdni!!Bõven!!) de azért próbálkozok! Már bocsi a kérdésért,de nem neked vannak fent a képeid a pinkbike-on?nem egy piros Santa Cruzod van? na mind1...Dunbar voltam! :)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Most elmondaná valaki, hogy ki kicsoda itt, mert egy pár napja sok új arc tünt föl és elvesztettem a fonalat! Köszi...

Lehet, hogy rám is céloztál ezért én is elmondom:
Tudod én vagyok a G.Lilla öccse(volt oszály/évfolyam társad) és veled ugrottunk ott a tettyei sziklánál 10percel mielõtt eltört a lábam...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Dunbar: üdv itt! Mit csinálsz (gondolom bringázol), milyen stílusban? Milyen géped van (csak, hogy meg lehessen ismerni...)? Merre szoktál menni?

The life is short, ride more!

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Most elmondaná valaki, hogy ki kicsoda itt, mert egy pár napja sok új arc tünt föl és elvesztettem a fonalat! Köszi...

Háááát...én új arc vagyok!
(nagyon is!)De igyekszem megismerni mindenkit!(a többi új arcról nem tudok túl sokat..);)

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

The life is short, ride more!

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Csinálj házikészitésû átütõtengelyt és akkkor nem lesz baja a telódnak! :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Igazából azzal van a baj, hogy az elsõ fék még mindig V-fék. Csakhogy egy tisztességes 200 tárcsás fék szépen kiflivé hajtogatná a Judy-t, vagy úgy kotyogna, mint üres lábosban a fakanál.

Ezt akár én is írhattam volna, mert sajnos így van. De karácsony körül akkor is +kapja szegény judy azt a 200as tárcsát, mer telóra sincs pénz :(

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
üdv mindenkinek!!

Most kezdtem el fórumozni,és én is Pécsi(nagybetûvel!:))vagyok,szóval néha,néha írogatnék én is ide!(már ha nem baj!)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
érdekes újabban ez a sok új pécsi..

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Nagyon szar hogy már fél hatkor sötétedik...:( (idegesítõ...)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Igazából azzal van a baj, hogy az elsõ fék még mindig V-fék. Csakhogy egy tisztességes 200 tárcsás fék szépen kiflivé hajtogatná a Judy-t, vagy úgy kotyogna, mint üres lábosban a fakanál.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ne az õszt utáld, hanem tanulj meg bringázni.

Mer te még sose csúsztál el falaveleken igaz? ;)
amúgy hát igen, talán túl nagy tempóval mentem bele.. ez van :D
de korán is sötétedk szél van meg minden....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ne az õszt utáld, hanem tanulj meg bringázni.

Magoo, Te meg vegyél már egy normális féket.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Fontos kérdés: vegyek e Avid fékkarokat?? Nem tudom +ér e 9500at, én kicsit sokallom és az se biztos,hogy ettõl jobb lesz.

szerintem ne.
nemhiszem, hogy annyival jobb lenne.

más:
utálom az õszt!
úgy elcsúsztam az egy kanyarban a falevelek miatt, mint egy takony.
amúgymeg hiányoznak a széchényi teres kiülések :(

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

A Pántya az Elcoteq büféjében dolgozik. Na ez a mai nap felfedezése!

Láttad az õrbódéból, ahol biztonsági õr lettél? :snajper:

Welcome back marine!

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
A Pántya az Elcoteq büféjében dolgozik. Na ez a mai nap felfedezése!
Dnl:
Küttem neked emailt, meg a többieknek is, de rossz a Wuff címe rajta, továbítsd már neki lécci!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
a crash videókat hogy a faszomba kell megnézni.?

Nekem még kell tartani egy VK meetinget, letesztelni egy official fix-et egy amit egy tesztelés során talált bug-ra adott a Software Vendor Global Service Center-je. Persze ezt elõször a fejlesztõi környezeten kell tesztelni, utánna mehet a teszt környezetben, majd az éles rendszerben. Fõ az elõvigyázatosság :]

Utánna pestnek vesszük az irányt kocsival, szóval az este 8 Pécsett nekem is sovány.

Hétvégén én is rájdolnék - most itthonhagyom az asszonyt basszameg. Lesz közép / hosszú távu turha? Esetleg ugrálás? Slin féle tettye ugratón? multkor nagyon hivogatott, de akkor megcsusztam vlahol feljebb és nem akartam kockéztatni. És perse Tomy gépét is meg kell nézni + Wunder uj hátizsákját.!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Olá! 7végén lesz valamerre valamiféle tekerés, amihez lehet csatlakozni? Mert mennék...

Shoshi, akkor megbótoljuk a matricát :) De most már tényleg!!!!! Meg a delikvens cuccát, ha az még él..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Könyök:
Neked van/lesz még Armstrongos karkötõd?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem ne vegyél.

edit:
Nekem a Megvalósitási Javaslatot kell befejeznem szakmai dolgokkal, meg csinálnom Oracle adatbázishoz connection pool-os cuccokat.
Közben kicsit rendbeteszek egy ArcView térinformatikai rendszert, amit holnap kell leadni.

Szóval nekem nagyon sovány az este 8.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök