Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. január 28. - 20:12

Írta 2005. január 28. - 20:08

Jól elvoltunk vele pár órát. Ja, naevvan. Következõ lépés: hozzájutni a saját gépemhez. Ehh, elég se lesz mindenre ez a maradék 4 hét...
Voltatok hórideolni? Éccakait? Nehogy aszondjátok, hogy neeem, neem voltunk, mert kipicsázok mindenkit.
Aktuális civil
Írta 2005. január 28. - 20:03

Írta 2005. január 28. - 19:27

telcsi, kocsi, oltony, bling-bling
epp kiss100.com -ot hallgatok, SZUPER a John Digweed mix.!!! munkat mara felfuggesztettem

Írta 2005. január 28. - 19:09

Dnl, vazze, onnan jönnek ide a GE-hez? Te is jól belenyúltál a kakiba.
Írta 2005. január 28. - 18:59

na, itt mar meg is jott a valasz, aszondjak hogy kuldjem at a CVdet es majd meglatjuk. Matyi, ha te is be tudsz valami komolyat - mondjuk egy diplomat - domboritani akkor kuggyed te is. Bar a szokasos elvandorlas az innen megy a GEhez, meg a Budapest bankhoz, meg Molhoz. De a kivetel erositi a szabalyt.
várgyál, megnezem miket is keresnek:
Who we are looking for
Graduates
The ideal candidate is a young graduate with a University degree in mathematics, economics or technical sciences, with outstanding academic record and fluent in English.
As personal requirement the candidate must be dynamic, flexible, result oriented and good team player.
Experienced Hire
The ideal candidate has at least one year experience in one of our operating segments with specific skills in the field of:
• Information & Communications Technology
• CRM
• Architecture web-based
• Datawarehousing
• Business Intelligence
• ERP, SAP
Írta 2005. január 28. - 18:57

mivel mi mostanaban ANNYI embert veszunk fel, a nagyfonok beveyetett egy uj policyt, ilyen beajanlom-a-haveromat mint ami nalatok van. Megkerdeztem hogy kiket is keresunk pontosan, meg hogy 2 eves penzugyi haterrel vagy folyamat-gazda. ez egyebkent igaz.?
vagy nem akarsz sokat dolgozni.? a penz csak egy kicsivel jobb, but the work is most definately cool. ya, persze.
de azert orulsz.?
Írta 2005. január 28. - 15:54

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 28. - 15:47

akkor alagut gut !?!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 28. - 15:43

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 28. - 15:41

Írta 2005. január 28. - 15:39

Írta 2005. január 28. - 15:39

Írta 2005. január 28. - 15:36

Írta 2005. január 28. - 15:33

Én ma DVD-ket másolgatok. Az ilyen komolynak látszó dolog, de nem bír megterhelni. Bár most már két gépen csinálom, és ingázni kell köztük...
Közben Unicum-ot iszok, nehogy beteg legyek.
Bár most kéne teá vagy kávét is betolni egyet.
Írta 2005. január 28. - 15:32

Írta 2005. január 28. - 15:24

Írta 2005. január 28. - 14:55

Írta 2005. január 28. - 14:36

Mennék városba bringával, mert van dógom, de kibaszott latyak minden. Ehhh... Most vagy hegy, vagy semmi?!?! Nem jó ez így... Nagyobb hó kellett volna, hogy legyen megint sok para, meg "a külvilágtól elzárt település"... Hehe...
Írta 2005. január 28. - 14:28

mivel 5kor keltem, de neeeeeem nem hajnalban délután, csak nem csütörtök délután, hanem szerda délután, szal tegnap este egy kicsit álmi voltam. (értsd.: leültem tv-ni.. meg enm erõsített források szerint 2perc múlva már nem válaszoltam a kérdésekre.)Zap:
Jól is teszed, ha mész aludni. Neked pihenned kell, nem pedig baglyot játszani.
Arra itt vagyok én, meg L.L. ha felébredt...
pedig csináltam tegnap képeket, csak elõhívatni-bescannelni fúúúj...
meg láttam kacsákat, kik pingvinnek képzelték magukat a tavon.
togyogtak, aztán kiszúrtak eltogyogtak a jég szélére leültek, belecsúsztak azt háp...
4köröcskét mentem malom(os) völgyban hójelentés: 5-10-15-20centi hó volt tegnap
edit: amúgy szép napot polgárok
kezdem átérezni Zap problémáját, mert elfekdütem a mellkasom vagy mi és fáj a légzés... :wtf:
most mennem kell boltba, meg ehh anyám is ügyesám

míg aludtam probált DVD-t nézni.. felhívom az elõbb, elkezdi megkarcolodott a lemez..
ÁÁÁ dehogy... karc? ugyanmá.. ez már inkább fél-DVDnyi horzsolás...
nah sééééta..