Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mi ez az inaktivitás?

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
Hello Ákos!
Ha kicsit késõn is de jóbulást kívánok. Bocs csak most néztem be ide és látom a helyzetet.
TEKERJEN MINDENKI A HÓBAN.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nah, hát én épp most indítottam útjára elsõízben az új gépet.. Hasít... :) Installálgatok, ilyesmi.

Ja, voltunk persze fenn a hegyen is. Ott volt a Kokk, de vele csak a Tettyén találkoztam, már ment haza fél kettõkor, aztán tovább kúsztam fölfelé, a sok pöcs szánkós között, érdekes volt, de legalább mind hülyének nézett, hogy ilyen idõben bicajjal.. Aztán találkoztam a Mettyúval a Dömörkapunál, annyi ember volt fenn, mint ha legalábbis Balázs Pali élõkoncert lett volna, szóval sok! Toltunk elakadt autót, ittunk jó sziruposan édes forraltbort, találkoztunk kutyasétáltatós barátunkkal, aztán elindultunk lefelé, cikáztunk a szánkósok között, mosolyogtam, hogy naugye, hogy bicajjal gyorsabb.. hehehe. Aztán utána már nem volt semmi, csak hazatekertünk. Olyankis "éppenhogy megmutattuk magunkat a hegynek" délután volt. Jah, nagyon jól vált az új lánccal, racsnival, bowdenekkel a gép, meg fog a fék, szóval boldogság.hu :)

Mindenkinek jobbulást. Zap: akár holnap tudom adni neked a Tudodmit, ha nekem tudsz adni pénzt érte. 6e, ok?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És megnézted már, hogy milyen a hátad?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nálam ugyanolyan fehér a plafon, meg sárga fal, mint tegnap...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mivanmá?
Beszámolókat akarok!

Lázam már nincs, de még fosok. Eh.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ehhh, srácok... Shoshiék nem maradnak túl sokáig... Én meg lehet, hogy most fölsietek... Úgyhogy tessék sietni, hogy találkozhassunk TV-torony alatt, vagy sípályánál inkább sztem... Mert sípályán lesz nagy ökörködés...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
lehet róla szó de én inkább gyalolg

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most kezdem el összerakni, de ha talizunk fenn akkor megtartom magamnak a kérdéseimet és csak délután kezdek bele..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nah, vagy kocsi, aztán csajszi, meg kutya, vagy egy lightos menés... Meglássuk. Valaki érvelhetne... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát nem tudom kokkk még kérdezi hogy mi hogy!?

gép mûködik!??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jah, én megyek, de semmi komolyra nem számitok, csak hogy levegõn legyek, kis tekerés, forralt bor esetleg, ilyesmi. Mondom, olyan fél1-1 között indulnék..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Hát nem tudom.
igazán most nem vagyok olyan állapotban hogy menjek,de jó lenne!!
volttegnap egy kis chras azátn most még búg a fejem.

De olyan jó idõ van kint!!!

Te jösz!?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, ezt mondom én is. Én nem boardolok, mert alpin deszkám van, azt meg ide nem jó, de sztem nem jutunk úgyse messze, hanem torony-Dömörkapu visznylatban lennénk, szerintem, nem? Tehát Mettyúék mennek, szóljak nekik, hogy várjanak meg az alagútnál?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
aham és havas ride?!
voltunk tegnap tegnapelõtt
már a hó nagyából le van taposva!!!
szal lehet haladni is

én kifigtam egy szánkost lefelé igy lépesben haladva enm volt tul jó...
tele az egész hegy!!!

meg a gumim baszottul csúszik!

S+Pg az bordozik nem!?
kokk megy még aszem meg ufó mondta hogy jönne õ is...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nah, szasz, Mettyú indul fel 12kor, felszedi dnl-t útközben, Shoshiék is fent lesznek, elvileg, bár velük nem beszéltem. Tom nem jön, ahogy olvastam, én amint befejezem, indulok fel. Elvileg olyan fél 1-1 között. Eddig ennyit tudok.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
áá nem, hányinger,szédülés,fejfájás

amugy meg egész jól vagyok

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

mi voltunk

lett megint egy agyrázkódásom....

rutinmunka?
mer úgymondod...
de ezekszerint akkor semmi komoly ?!
remélem..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mi voltunk

lett megint egy agyrázkódásom....
remélem regglre rendbe jövök!
meg ha nincs rajtam a dainese akkor a gerincem 5felé tört volna....

álomcsapdát néztem eddig,fura volt..

meg vancsomó kép a mount blanc túráról
menyi egy digi kép nyomtatása kb!?

holnap valmi!?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én kibaszott szarul vagyok. Fosok, lázas vagyok. Nem mûködött jól a tûzfalam, és betörtek a szervezetembe. A holnapi nap nekem sovány.
De ha kitaláltátok mikor mentek, írjátok meg, küldök helyettem embert...