Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. január 30. - 12:17

Írta 2005. január 29. - 22:23

Ha kicsit késõn is de jóbulást kívánok. Bocs csak most néztem be ide és látom a helyzetet.
TEKERJEN MINDENKI A HÓBAN.
Írta 2005. január 29. - 21:02

Ja, voltunk persze fenn a hegyen is. Ott volt a Kokk, de vele csak a Tettyén találkoztam, már ment haza fél kettõkor, aztán tovább kúsztam fölfelé, a sok pöcs szánkós között, érdekes volt, de legalább mind hülyének nézett, hogy ilyen idõben bicajjal.. Aztán találkoztam a Mettyúval a Dömörkapunál, annyi ember volt fenn, mint ha legalábbis Balázs Pali élõkoncert lett volna, szóval sok! Toltunk elakadt autót, ittunk jó sziruposan édes forraltbort, találkoztunk kutyasétáltatós barátunkkal, aztán elindultunk lefelé, cikáztunk a szánkósok között, mosolyogtam, hogy naugye, hogy bicajjal gyorsabb.. hehehe. Aztán utána már nem volt semmi, csak hazatekertünk. Olyankis "éppenhogy megmutattuk magunkat a hegynek" délután volt. Jah, nagyon jól vált az új lánccal, racsnival, bowdenekkel a gép, meg fog a fék, szóval boldogság.hu

Mindenkinek jobbulást. Zap: akár holnap tudom adni neked a Tudodmit, ha nekem tudsz adni pénzt érte. 6e, ok?
Írta 2005. január 29. - 21:01

Írta 2005. január 29. - 20:50

Aktuális civil
Írta 2005. január 29. - 20:24

Írta 2005. január 29. - 12:19

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 29. - 12:00

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 29. - 11:58

Írta 2005. január 29. - 11:57

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 29. - 11:54

gép mûködik!??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. január 29. - 11:46

Írta 2005. január 29. - 11:41

igazán most nem vagyok olyan állapotban hogy menjek,de jó lenne!!
volttegnap egy kis chras azátn most még búg a fejem.
De olyan jó idõ van kint!!!
Te jösz!?
Írta 2005. január 29. - 11:37

Írta 2005. január 29. - 11:30

voltunk tegnap tegnapelõtt
már a hó nagyából le van taposva!!!
szal lehet haladni is
én kifigtam egy szánkost lefelé igy lépesben haladva enm volt tul jó...
tele az egész hegy!!!
meg a gumim baszottul csúszik!
S+Pg az bordozik nem!?
kokk megy még aszem meg ufó mondta hogy jönne õ is...
Írta 2005. január 29. - 11:28

Írta 2005. január 29. - 01:13

amugy meg egész jól vagyok
Írta 2005. január 29. - 00:51

mi voltunk
lett megint egy agyrázkódásom....
rutinmunka?
mer úgymondod...
de ezekszerint akkor semmi komoly ?!
remélem..
Írta 2005. január 29. - 00:15

lett megint egy agyrázkódásom....
remélem regglre rendbe jövök!
meg ha nincs rajtam a dainese akkor a gerincem 5felé tört volna....
álomcsapdát néztem eddig,fura volt..
meg vancsomó kép a mount blanc túráról
menyi egy digi kép nyomtatása kb!?
holnap valmi!?
Írta 2005. január 28. - 21:36

De ha kitaláltátok mikor mentek, írjátok meg, küldök helyettem embert...