Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ja, kapja be a kisköcsög... Biztos vett valami lelakott hulladékot.
Arra van mód, hogy pár embert még fogadjatok? Természetesen amikor és ahol Nektek jó, meg nem szeretnék visszaélni a vendégszeretettel, azért kérdezem...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Még nem. Mettyú felhivta, azt mondta, hogy még elmegy megnézni egy másikat elõbb a köcsög

EDIT

Zap, hallom, hogy nincs üzlet, a telót viszem haza, ha vki érdeklõdik, akkor szólj nekem

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Volt már az arc a telóért?
Mert most se pénz, se teló... Egyik tranzakciónál se... Hihi

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Derüs reggelt! Elõször ébredtem frissen bérelt lakásomban, kicsit szar, hogy senki nem csinálja meg nekem a kávét.. :) Egyébként mára már 17 fokot is mondanak, ami különösen boldoggá tesz!

A Mecsek cimû kép saját alkotás, nyugodtan mondhatom, hogy életem legjobb képe, mert se addig, se azóta nem sikerült jobbat elkapnom. Szabadon felhasználható. Mettyú pl. rajzolhat bele, ha akar ;)

Mink nem mentünk füttyögni a sok barom közé, akik még a fellépõ táncosokat is kifütyülték... :(

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na derûs márciusi Kossuth Lajosos reggelt mindenkinek!

Örülök, hogy ti nem voltatok fütyülni!

A.W:
Övön aluli a Mecsek címû képed!

Isten hétvégét toltam csajommal! Szombat délelõtt boardolás napsütésben, alsógatyában a sípályán, vasárnap görgõ+futás, hétfõ-kedd Balaton és pihenés, kajálás, utazgatás, Zalaegerszeg, Patyó, stb.!

Kicsit szar volt felkelni, de nem olyan veszélyes mint gondoltam! Ma már lehet, hogy kimegyek országútra! Vagy összerakom az új országúti gépemet!

Már nagyon akarom ezt a bringás életmódot a gyakorlatban is! Akarok medvehagymát szedni, bringát mosni, sörözni Tecánál, váltót állítani, gumit fûjni, hujjogni a köveken, kaynarodni... ja és Tominak visszaadni a dvd-ket!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
heehee tök jó idõ van...

naon örülök neki

ha lesz fékem meg esetleg uj hmû akkkor én is nyomok képet

de egy gondolat bánt engemet
stucni kormány csere valmi vékonyabbra!?
vagy egy roox danny's steam narisárga stucni meg egy syncross kormányom....
valkinek egy fox 550es ruganyója nincs!?!?
ha 533,66os rugó kéne kb akor 500v 550 érdemes?!

juh holnap sulis hangverseny :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Köszi, de már töltöm, és belenéztem, ez tényleg az ;)
Jah ha az az Átok, akkor jó, mert azt már én is láttam. Mondjuk a Ringu 3 része (+az amerikai remake), meg a Dark Water (Jah, a The Eye 1,2-t majdnem elfelejtettem)után már lassan többet várnék, de azért nem rossz.

Áh, holnap én nem akarok dolgozni. Mindenki síel, leszünk vagy 4-en, és a pesti f@szokkal nekünk kell törõdni.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomy: Gyere be holnap a Kísérletért, 724 Megás aviban megvan, kiírom akkor. (sajna szinkronizált, de ne legyünk telhetetlenek...)
Az Átok = The Grudge, igen. Jó ijesztegetõs, mehetne a linkelõbe, ha nem lenne olyan hosszú.

Rob: Igen, Z1 FR1 lesz, a Team milyen? Majd én is tolok képet, ha egyszer kész lesz a Yeti DarkAssault Vehicle...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hóhóhóhóóóó!
Holnap bringával mehetek dolgozni, mert itt a jó idõ!
Igaz tavaly hóban, sárban, fagyban is bringával jártam, de most nem így volt. De itt a tavasz, az utak szárazak, lehet menni.
Sajnos rövidítések most nem nagyon lesznek, mert az úton egyszerûbb, de azért kitalálok majd valamit.
Mondjuk Magyarürögi, Tiborc, Ifjúság, aztán a rókusi lépcsõsor, Nagy Jenõ, és kész...
Egyszerûbb lenne a Szigetin, meg a Hungárián végigmenni, de hát az unalmas. Eh.
Vagy Remeterét, Mandulás, és le a városba. Bár úgy 1 óra lenne kb.... Majd nyáron.

Izé, ki is nézte meg az Átkot? Zap? És az a The Grudge?
Le akartam tölteni a Kísérletet. Beírtam Das Experiment. Adott is pár fájlt az edonkey, leszedtem a legnépszerûbbet. Hát az meg az Experiment in sex volt igazából. Eh.

Jah, nem kell valakinek régi Halász Judit? Bedigiztem 3 bakelit lemezt. 1978, 1980, és 1983-as kiadásúak. Unokaöcsémnek kellett igazából, de tök jó ám!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
akkor z1 freeride?

http://i150.exs.cx/i...holyshit5nq.jpg

csakugy ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ne aggódj, nekem is ez volt a legnagyobb gondom. Pár hete még a marzo konkurenciái mellett érveltem, de hát kipróbáljuk és kiderül... Sokáig ilyen árulófélének is éreztem magam, de addig nézegettem az oldalukat, meg a Cryofit machine-t, hogy lassan megbarátkoztam a gondolattal. :)

Ha ugyanazt gondolod ma, mint tegnapelõtt, akkor minek élsz tovább?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
--------------------------------------------------------------------------------

Idézet:
Eredetileg rob írta:
marzot nem vennék.

Zap:

Ott a pont.

heehheehe

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
99 körül van egy breakout szal nem lehet gázos...amit vennél az sem

ma is volt menés városban jó ki villa ez csak irozatosan furcsa ez a tesstartás...

bazz ma menniy köcsög kokárdás szövetkabátos petõfibajszos/kalapos hátizsákos volt városban...
párat majdnem el is csaptam

Tecánál is volt pár...
meg két kutya.
és a vizsla buzi volt!!!
folyamat kúrogatta a másik kutyát..
az meg nem akarta...

nah béke

holnap bicógenerál meg talán teló tuning...

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
az avatar változtatás még várat magára :)

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Egyre kevesebben jönnek fel ide írni...
hétvégén megyek Shermant nézni:)

Szerintetek 85-ért '04-es Sherman Flick-ben nincs valami kamu, hogy csak 85-ért adja? Azt akarom, hogy adok neki letétbe pénzt, és elviszem valakihez Pesten megnézetni...

Franciaország ''déhá'' ;): http://gportal.hu/pi...=319756&index=1

Azé no comment ;)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Jól van, Zap. Aszittem már hazudni kell valamit Veled kapcsolatban!!
:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Úúúú, köszönöm szépen!

Amit adnia kell: 85.000.- Huf + egy fékadapter.
Ha kérdezi, mondjátok az igazságot: a Zap egy béna, szarul megy, azt is ritkán... Ja és az alsó vállon a bowdenház szedte le a festéket. De hívjon, ha valamit akar.
Kösz mégegyszer az egész Antizombi desszant teamnek.

Wuff: az a Mecsek kép nagyon üt! Az honnan van??

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó lesz részemrõl akármikor le tudok futni, de majd ketten megyünk, hogy nehogy ellenkezzen... :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Na hívtam. Idejön a Duna Plazához 9 után, aztán csörög egyet és valamelyikünk lemegy megmutatni neki a cuccot!
Jó lesz?

Persze Kolyok! Fogadjunk, hogy valami cseszneki netkávézóból írsz, mert kaptál egy félórát a napközis tanár nénitõl, hogy körülnézz a faluban!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csosztok pocsok!!! Epp 2950m magasan csucsulok sok fasza csaj kozt kisse niggerre sulve es elvezem a 260km-nyi palyat... Meg van egy felvono es megyek is 3500-ra!!! Es Ti, hogy vqgytok?!?! Puszi-pacsi mindenkinek!!!

U.I.: baszki, hogy en mennyire jol tudok sielni... Es mellesleg szeretek is!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D