Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hát ez a Matyi mindenhol lebiciklizik.......csekk disz áut!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Inkább 3 körül, mert elõtte ebédelek, meg ajándékot veszek unokaöcsémnek.
Kb. 3tól már megint színlelem a munkát. Na jó dolgozok.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
PestiAntifüttyBrigád... rendicsek, hijjanak a srácok, nem lesz gond..

Tegnap én is voltam tekerni meg gyúrni. Jó is az.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy:
Hogyan vagy Te a városban? Napközben elérlek? Mondjuk délután úgy 13:00-15:00 között? A Kórház téren vagy? Beadnám a dvd-ket! Mennyi kérdést írtam!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió:
Nagyon szívesen, tuti a piros fény a képeken! hiába a tavaszi naplemente!

Tegnap vazze, voltam országúton, és nagyon nagyon jó volt! Tekertünk egy negyvenest Hegyi Zolival, és megyünk ma is, meg holnap is, meg holnapután is! Rövid úton be akarok gyûjteni jó pár kilométert!

Asszem ezen a héten még nem megyek montizni, mindenki riogat, hogy iszonyat az erdõ, sár, meg hó, meg sáros hó! Jövõ hétre biztosan tutti lesz!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát sebaj.
Így korán reggel csak ennyit tudok mondani, a világ eme óriási problémáira.

De ma rövigatyába megyek, és ez azért fontosabb a füttyögésnél, és mindenféle vázaknál.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nha éljen a lelkesedés(látjátok enyire primitiv agyam van hogy arra reagálok elõször amit utoljára olvastam...)

ne keverjük a nácit,a hungaristát,illetve a fasisztákat!!!
sõt még a MARS is játszok...

nah szpining jó volt csak veszettül begörcsölt a vádlim...
alig birok menni,csak mint egy yeti
kiállós szám is jó volt az jól meghajtottam,erre utána a cardigans my fauvorite game...
áh agymam elborult 194es pulzus ami a csövön kifért...
csak megadta magát a vádlim...

most épp fekete nadálytõzöm :)

vannak jó aszfaltos turák mostanában...
hegyre emg serintem szombatig ne menj mert dagonya...

editke

valami dmr vázat nézz abba jó a "nagy teló" simán
kowan van most 90 körül...
az átütõs viszintes papucsos..

megyek megeszem a za(b)pelyhemet :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Aztaaa p*csa.... van egy Azonic Evolution 65-ért... király váz...

=( Lehet, hogy kell új váz... =(... Nem nagyon lesz jó Shermannel 130-on a ''14-es Rock Machine Quake-em =(... A csaszinak képem megmutattam, hogy alápakoltam könyveket így akkora lett mint igazából shermannel (lenne) akkora, és elég meredek szerinte (szerintem is)

Ezt a vázat becserelném aztán ráfizetnék, és vennék valami nemtommit... most kinéztem még egy Mongoose Assylum-ot is vagy mi aneve 65-ért... jó lenne, jó lenne :), de ezt a vázat nem akarom eladni =( nagyon szeretem... bunny-ra van specializálódva :)

na meglátjuk, nem nyavalygok tovább hanem inkább megyek aludni, mert holnap valami mitttoménmilyenfutóversenylesz

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Hello,

látom szóba jött ez a fütyülõs dolog... ne is mondjtáok, faszom kivan az ilyen szélsõ jobbos köcsögökkel... csak szidni tudnak, de azt nagyon... kibaszott hungarista seggfejek... ma is az egyik osztálytársam mondta nekem, hogy hallottad, hogy kifütyülték a Gyurcsányt (persze olyan hangnemben, hogy érzõdött rajta, hogy õ is fütyült volna, ráadásul a gyereknek magyar címeres sála van, magyar zászló van a kezém, nagy Magyarország a polóján, nagy Magyarországos kulcstartó <----- nem kéne túlzásab vinni, nem??!! Már a suliban is körülöttünk vannak ez a pöcsfejek...

na mind1, szünetben intézem a Shermant :)
Csaszinál van egy olyan Sherman, mint Shoshié csak nem átütõs... ha nem átütõs akkor nincs is értelme Shermant venni... átütõ nélkül nincs Sherman...
na mind1, remélem összejön a Sherman, mert elszeretném vinni az pestihez, akit a Csaszi ajánlott, hogy azért nézze meg, nehogy valami hibásat vegyek meg...

tudtok valami jó útvonalat? mert Jakab-hegyen kívûl a merevvilámmal még nem nagyon voltam... kéne valami jó kis hely, ahol tudok építeni... lesz gyalogsági ásóm, felmegyek, építek, bringázom... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Pesti antifütty desszantosok!
Két embörnek adtam meg a számotokat, az egyik a Somoghy Tamás, ha már hallottátok ezt a nevet. Az érdeklõdõ kiscsákóknak csak ha aszondják, hogy virul a cash a zsebükben és iziben megveszik... Elfogadható eljárás ez így? Tequila jó lesz? Amilyenrõl lemaradtatok múltkor? Nah, kösz...

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nem lehet vele visszaélni mer nincs jogusultság vagy mit ír a másikra
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
eheeh igen épp ez jutott eszembe hogy roszat linkeltem és most bárki viszaélhet vele!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
http://kep.tar.hu/bu...ches/50030667#2

inkább így ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
NAgyon köszönom Shosh,a segítséget a képekhez!!!

van most egy ilyen kisbiciglim is...

http://kep.tar.hu/ta...iaim/50030667#2

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hahó

nálam van egy bringás lány jelentkezõ!
csak az a kérés hogy nagyon kövesre ne menjünk!

bazz Balázsék tataroznak a mûhelyben...

Shos,bent vagy még?!

nálam is hallgatnak a fékes kölkök illetve a posta a pénzemrõl..

valkivel nem tudnék ma vagy holnap egy találkát öszehozni akinek valhol digi gépe?!
van egy acél cc vázam amit eladok csak a srác kér képet...

ha valki egyt kettõt tudna lõni akor örülnék!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én találkoztam már bringás lányokkal. Egyik egész szép volt, a másik meg hát aranyos. De ez régen volt.
Barátnõmet is fûzöm idõnként, hogy menjünk együtt, de nem akar. Illetve azt mondta, hogy majd esetleg, de ne sürgessem. Hát ez van.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

de nekem akkor is hiányoznak a bicajos lányok a hegyrõl

Már nem szoktam Malomvölgyben tekerni.. nem akarom zavarni a horgászokat :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Malomvölgybe azér látni néhanapján bringás lányokat
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ez is igaz.. de nekem akkor is hiányoznak a bicajos lányok a hegyrõl. Ha nem is miattunk, de a kerékpáros közélet miatt.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem abszolút nem zavar az, hogy nincsenek bicajos lányok. Azért nem szeretném, ha õk is úgy járjanak, mint a Zap!
Inkább olyan lányok hiányoznak, akik otthon sütnek-fõznek és boldogan várják haza a férfiembereket a hegyrõl!