Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. április 06. - 14:32

Írta 2005. április 06. - 14:08

Írta 2005. április 06. - 13:59

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. április 06. - 13:41

Aktuális civil
Írta 2005. április 06. - 13:32

Ne haragudj! Télleg elolvastam mindent, még a 17 évesek hozzászólásait is, de biztosan "elkerülte a figyelmemet" a postod! Szóval este bringával jössz be? És gondolom ma már be is rakod, és ezért szabin vagy?
19:00-ig edzésen vagyok, utána majd igyekszem, hogy ne maradjak le a telónyomogatásról!
Tegnap meglepõen kurvára jól mûködött mindenem csapatás közben! Lehet, hogy eddig nem mentem elég gyorsan, az én gépem pedig már hozzászokott ehhez

Írta 2005. április 06. - 12:01

- Miért örül a speedes gyerek, ha Karácsonyra speedet kap?
- Hogy Húsvétig már csak kettot kell aludni.
meg az, hogy:
- Mikor jön rá a kurva, hogy kiöregedett?
- Amikor rácsúszik a bárszékre.
hehe ezek nagyon mókásak...
az utolsó meg elkeseritõ szinte látam magamelött az olyan szott kiszárdat bõrt...
fuj
hehehe unatokzó munkások vagy otthon ülõk:
www.szerezzmeg.hu
jó kis idõtöltés...
b
de köcsögök szinte mindent csak creditekért lehet igénybeveni...
bazz ez de kibaszás..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. április 06. - 11:58

- Hogy Húsvétig már csak kettot kell aludni.
meg az, hogy:
- Mikor jön rá a kurva, hogy kiöregedett?
- Amikor rácsúszik a bárszékre.
Írta 2005. április 06. - 11:35

egy sony nem tom mien...
föltöltöttem készenáll 137 percet rögziteni egy hozzáértõ kézböl

ugy gondoltam hogy a spotokat külön fölbveszük azt valameikünk öszevágja filmé+zenét a részek alá
és lehetne amdj ugy is ohgy mienkiröl lennee gy 3-4perces anyag...
vagy kiröl meniy jön össze...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. április 06. - 11:30

A kamerátok elején van menet? Mármint lehet rá elõtétlencsét pakolni? Milyen típusu?
Az a baj, hogy az enyémmel most kb. 6-7 percet lehet össz-vissz felvenni. Igaz, hogy kaptam fizetést, de még várom a másik felét, és akkor akarok talán ezt-azt venni (mondjuk 512M-os kártyát).
Reggel néztem, miért olyan hangos a gumim. Jah, hogy kevés a luft benne. Jajj, akkor meg kéne állni pumpálni. Most parázok, hogy mielõtt hazamennék, még defektet kell szerelnem...
Írta 2005. április 06. - 10:59

Márió akkor neked lehet! Olyan seggrészegre ihatod magad pénteken is, amennyire máskor is szoktad!
hehehe
az tuti
Digék videóját nézve nekem is nagoyn kedvem van egy haonlóhoz...
amig jó idõ van mostnaában addig kéne ezt megcsinálni...
vagy Tomi fényképezõvel vagy Márió videókamerájával.
kéne egy köveskanyar/szánkó eleje, nagyletörés,egy singgletracek a vizmûdombtól a sinugróig,aztán onnan is egy hasolnó a leugrós cuccig,lehet döntött fal is benne,meg egy köves tettyére kiérõst,ott is ami van a játszotérnél ott is lehetne jó spotokat csinálni ,majd alagutnál lépcsõmellet lerombolást...
kedv/vállalkozó!?
Írta 2005. április 06. - 10:58

Aktuális civil
Írta 2005. április 06. - 10:58

Na kibontottam ezt a külföldi küldeményt. van benne 5 fekete csõ összecsúsztatva, meg keresztben összekötve, meg valami folyadékkal benne... a franc se tudja mi lehet ez. azt találtam ki, hogy beszerelem a bringámba, legalább valami tartani fogja az elsõ kereket... jaés csak 25 ájró volt a posta, a digó kisköcsög jól lehúzott, de majd kap egy giga minusz jelet egy kerüld el ezt a csávót szöveggel, mert átbasz, ha nem adja vissza.. úú, 115ért elég jó lenne a végösszeg..

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. április 06. - 10:56

Írta 2005. április 06. - 10:52

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. április 06. - 10:51

Napközben lesz felnõtt szekció, este meg gyerekszekció, majd Márió, Kokka, Tomi, meg én felügyelünk felváltva.

ajajj, teljesen netfüggõ lettem?
Akkor 8 körül Szecska! De talán elõbb is...Mondjuk fél8?
És öltözzön fel mindenki, mert úgy jár, mint a Márió.
Aktuális civil
Írta 2005. április 06. - 10:47

Szebasztok!
Pár szó:
Unom ezt a Sherman témát. Is. Én nem tudom, hogy miért nem lehet annak örülni, hogy másnak van új és fasszás cucca? Úgy érzem, hogy itt senki nem irigykedik a másikra. Mindenki hajtja és fejleszti a sajátját, és örül annak, ha másnak új és jó cucca van. Ennyi!
A.W.:
Örültem a részletes beszámolónak. Az árak kissé ijesztõek, de pár napot ki lehetne így is húzni. Talán. Mondjuk kettõt

Tegnapi rájd már kezdett hasonlítani egy igazi csapatáshoz!
Zap:
Azt hallottam, hogy tervezel valami Szechkára sörrel kiülõs estét! Úgy tízig benne vagyok!
Írta 2005. április 06. - 10:39

Írta 2005. április 06. - 10:28

Írta 2005. április 06. - 10:28

Aktuális civil
Írta 2005. április 06. - 10:25

én egyik sem vagyok...
nekem akor lehet?!
igen egy szolig erdei séta bele fér...
kis tûzgyujtással fûszerezve,mrt látni kel...
jó majd este akor kiülés?!
remélem jól leszek addiger...