Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát, ezek szerint ezt is lehet, hogy kihagyom, mert a vonat csak fél9 körül ér be, a cuccomat is haza kellene vinni, mire visszaéreke lehet, hogy má' megint mindenki részeg lesz vagy... Azért megpróbálok visszaérni. Mindig olyan hülye idöpontokra szerveztek... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tehát a program: holnap fél 7-kor gyülekezõ az Alagútnál és csoportos felteleportálás Tettyére. Gyalog, merthát túrázni is kell! Ha esne az esõ (ami nem fog), 8 körül lehet beszállingózni Planet-be egy koccintásra, s csocsózásra. Barátokat, barátnõket, kutyákat, macskákat, öccsöket, húgokat lehet hozni... ;)

Márió! Egy fagyi?!?! Én nagyon odabasztam magam tegnap, szal asszem ma kihagyom, de sznoboskodnék egyet a téren... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ma tekerés?!

én végeztem maára a sziházba...

szóval én jönnék egy lájots tekerést!!!

na irjazok

addig kajálok

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kis Subaru történelem :D
Az autós kártyán ilyen volt Subaru Rex néven :)

Jajj, ma elfelejtettem bevinni a bringám a Pedálba. Pedig akartam. Na mindegy.
Nincs valakinek széles felnivédõ szalagja? Vagy olyan ragasztószalagos? Nem kell szigszalag!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Ez azért kemény ;)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hmm, fura! Az enyém pont fordítva volt, elõször nagyon érzékeny volt és puhának tûnt a rugó, aztán bekeményedett egy kis használat után.
Lehet, hogy most már fordítva csinálják, elõbb szorul, aztán puhul lassan!
Szerintem ne szedd még szét, adj neki 1-2 hetet!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
majd jól szétszedem és összeolajozok mindent
mert tök jó, hogy nem engedi ki az olajat, de annyira nem, hogy kenésre se jut...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mondjuk a tavalyi Z1 FR ETA 183e volt a Malinál. Szóval kb. sok.
Amúgy van egy szekszárdi srácnak Shiver SC-je, az is szorul egész addig, amíg be nem melegszik, vagy mi. Utána tök jól mozog, meg minden. Ja és, ha "kihûl", akkor megint szar.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nincs itthoni ára, mert nem kapható hivatalosan itthon. Hát a teló szorul...

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
De mi is szorul?
És mi ennek az itthoni ára különben? Sehol nem találtam.
És akkor hétvégén már egy sáros csapatást is kap az új jövevény?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na mostan jöttem Pallikbúl, ottan egy KTM Z1FR1 telóval és az még az enyémnél is jobban szorul. Tehát Tomidnynek lesz igaza, hogy ez made in EU és minõségi, szorulós cuccok vannak benne... azért kicsit megnyugodtam.

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Mármint a holnap esti tervek! Bassza meg a ló, hogy 15 perc után má' nem lehet módosítani!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Húúú Zap, ez nagyon jól néz ki, majd hétvégén kicsit megnyyomkodnám, ha szabad!
Akkor mik a ma esti meg holnap napközbeni tervek?
Én csak késõn érek haza, de csatlakoznék, ha van valami.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én meg azt hittem, hogy sokat használtátok a zoom-ot, és ilyen mûvészi hajlamok ébredtek bennetek...

edit:
Uhh, nézem a met.hu-t erre péntek éjjeltõl folyamatos esõzést jósolnak... Kedd délig szól az elõrejelzés. Mi lesz így jövõ hét végére... Sár. Szar.

edit_zwei:
Jujujjj, micsoda felhõsáv közelíííííít...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
De nem jóók, mert a képek kb. 40%a hiányzik magáról a képrõl...

apicsába, lehet késõ volt és canvast méreteztem. egyebekben ugyanezt tettem. hihihi, vanilyen.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Ezek teljesen más képek! Ez a jó! Most már csak Shoshi képei hiányoznak...
Há micsináltál?
Kiválasztod az összes képet, Eszközök->konvertálás->Egyéb mûveletek->Átméretezés (nálam átéretezés-nek van írva ;) ) felsõ nyilacskával át a másik dobozba
Arány megtartása, 1024x768, Ok
Célkönyvtár kiválasztása, ne törölje az eredetit, és küldés.

Ha vászon méretezést választottad, akkor van ez a szívás, hogy levágja a szélét...

kolyok:
Hát igen. Az alkohol áldásos hatása. Tisztíccsa a szervezetet...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ajjajj, valami nem jó a 3214. Gabesz szülinap résznél. Tomy, milyen progit adtál te nekem? Hogy kicsinyített ez? Levágta a kép széleit?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

VALKI PESTEN LELEDZÕ FÖLDIM,lenne valaki anyira rendes és a pedalománbol hozna nekem egy pár elõre deore agyba hátra novatechbe egy-egy csavaros tengelyt?!?!
természetesen valmi ellenszolgáltatás ellenében!!!!!!!!!

Persze, hozzácsapjuk az eddigi csomaghoz... vmiért úgy érzem ti kihasználtok minket. Köcsögök. Én is bevezetem a Radler-mértéket :D Merre is van az a Pedalomán? És mennyibe kerül?

Zap, ez télleg jól sikerült installáció, gratulálok és sok boldog nyeregben eltöltött órát kivánok igy nektek együtt :D

Kokk, ezek basznak hivni. 1745-össel megyek haza pénteken, addig van idejük.

Most akkor lesz buli vagy nem lesz buli?

Ja, igen, és csináljunk filmeeet.. majd megmutatom az általunk forgatott "Slime 3" alkotást... feledhetetlen mû :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûû, a cseszett mindenét... Mennyure másnapos vagyok... 8-ra kellett volna mennem, de most tudtam fölkelni. Pfff... A még 5 sör és 4 tequila megtette hatását... Most épp meghalok. Váááá, a monitort is szar nézni. Megyek, hányok.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hiába mondogattuk, hogy mindenkinek egyformák a képei, mer ezek tök mások mint az eddigiek :)
ilye ilyen egyéni nézõpontok :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda