Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most hánytam ehe.
Mintha répa is lett volna benne. De ki adott nekem répát!!!????

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Kokkka,akor itt is boldog szülinapot!!!!

:impreziar
ezer fáradta voltam regegl 7,15töl a szindarabot próbáltunk de meg is lett az eredménye...
pesti agyonmenõ szinházi rendezõk is jót mondtak rólunk,meg viszatapsoltak ;)

ezer bocs hogy enm tudtam jönni de abszolut hullapozban vagy kb 2 órája mióta itthon vagyok...

holnapi tekerésre nevezek,föleg ha Ákos is jön!!!!!!

jha és ha más nem elsõváltót állisd ugy hogy valmenyire tartsa a láncot...

reggel pavlikban kezdek mert multkor elszakadt a váltóbovden...
Emil nem hoz szerencsét

na megyek aludni mert hulla vagyok...
lassan pelenka kéne,abszolut semmi erõm...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Kolyok: Boldog Szulinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerintetek mit kellet volna kernem angliabol?(valami olyan cuccra gondoltam ami nincs magyarorszagon).

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
NapIdõképSzélirány
[°]Szélerõ
[km/h]Hõmérséklet
[°C]április 09
szombat
délben Feltöltött képFeltöltött képhttp://www.met.hu/ge...49939169428E-07
az idö....

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Boldog szulinapot kolyok!

Egesz 7vegen esni fog?! Legalabbis ezt mondja mindenki... Fekugyileg lehet, hogy 35-ert avid juicy 5 lesz (majd valamikor... )

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zap: hehehe...

Wuff: akkor majd nem áll neki rosszul a törött állkapocs... Mert még nem írta, hogy "persze, akkor vissza az egész..." De ha nem megy bele, én mfölmegyek jövõ hétvégén és kap a buzi...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nem csörrentelek, hanem 3x próbáltalak FELHÍVNI!!!
hüjecybergyerek...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokkk, megkeressük a csávót... mennyit adtál érte? Mondom én, hogy 5ös.. Ááá... Mindjárt megyek haza. Meg ronda is egyébként. Mármint a gyerek is meg a láncterelõ is. :D Menjetek az erdõbe bebaszni, holnap tekerés dél körül???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zap, mi van?!?! Csörrentesz, aztán feszülök a képernyõre, de nem vagy bejelentkezve, nem írsz... He?!?!?!?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sör! Én vettem neked Pilsnert, amivel lógtam a DVD miatt! ;) És sokat kell várnunk. Aszonta, hogy talán csak 9 körül...

Wuff: írt a gyerek és csak 5-öshöz jó. Szal mondtam neki, hogy vissza az egész, de erre még nem válaszolt. Inkább haza se hozd, hogy ne kelljen utaztatnod... De kössz szépen. A másik gyerek nem jelentkezett?!?! Azt is megverem. Meg ezt is, ha nem csináljuk vissza... VÁÁÁÁ... Szétbasz az ideg... Meg így hogy fogok versenyezni, he?!?!?!?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tibire mennyit kell majd várni?
Vagy utolér minket a Tettyén? (33-assal beelõz...)
Kenyér? Zsemle? Ilyenek? Sör vagy bor?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ma le kellett szaladnom Komlóra és beugrottam Maróhoz. Aszonta, hogy közük nincs a szervezéshez, ez valami új lesz és NEM a tavalyi pálya lesz, hanem valahol közvetlen a 4X pálya mellett... Szal ha tudok, holnap d.e. lenézek, mert ha ûber szar, akkor nem töröm magam, hogy a szombati esküvõ (ergo bringázás sztornó...) után összehozzam magam olyan állapotba, hogy vasárnap versenykompatibilis legyek...

Az elöbb fölhívott Tubus, kissé életunt hanggal, a háttérben az Elqoteq felemelõ zaja, hogy akkor sütünk?! És megvárnánk, mert akkor lelép korábban a melóhelyérõl és igazán csatlakozna. Mondtam, hogy "jó"... Erre totál feldobódott, hogy akkor vegyek neki literes sört, meg kis kaját, bár az nem is kell, mert inkább csak iszik, bár nem tudja, és siet, meg minden... :D:D:D

És köszönöm a sok infót... Csak meglesz a dög! ;)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Kokkk, be akartam linkelni a térképet, de nem engedte feltölteni a tár.hu! Az a lényeg, hogy Andrássy út 7! Kurva könnyû megtalálni a Deák Ferenc tér felõl közelítve! Oda meg elvisz a metró!
Holnapra mi a terv?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Andrássy út eleje. Vagy google.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Thx!

Vazz, Máriónak hánytól kel drukkolni?!?! Nehogy lekéssünk róla... Najó, én már órák óta szurkolok neki... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Andrássy út eleje, a Bajcsy-Zsilinszky út kerestezõdésénél, ahol a Gödör van, na, attól a végétõl indulsz az Oktogon felé, és a jobb oldalon.

VI. Andrássy út, 7

Open:
Mon-Fri 10:00-18:00
Sat 10:00-14:00

A gyerek pont verhetõ méret.. ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem, nekem még nem... De most egy picit amiatt is aggódok... Hehehe... Mekkora? (Verés esetén... ;)) És az az az oakley bolt merre van pontosan? Vagy a házszám? Vagy ilyesmi..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Válaszolt a gyerek?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zsííír... Benned bíztam! :D

Sör jöhet... :)

És asszem olyan 4 körül megyek egyet. Aki jön, az nem punnyad otthon...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
a szeretet ünnepére? hehehe...
figy, akkor megyünk hárman a Tomival azt kalapkabát meg felrakjuk az 5ágút a 4ágúra. Simán.

Aktuális civil