Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûû, hát nem volt rossz esküvõ... Mint a csacsi... ;) Most atom kész vagyok. Pfff... Egy tekerésben benne lennék, de olyan 2 körül. Atus mondta, hogy kb akkor. Nem tud valaki valamit?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nos, íme itt van:
Péntek éjszaka képekben ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szóval akor ugy jó hogy lemegyeünk 11re kb mert ugy a körül kezdõdik a verseny és 3körül haza?!

aztán Ákos,után mehetünk egy lazát!!

jó igy!?

AW,irj hogy neked jó-e mert az is döntõ...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nha én jönnék vagyis szeretnék jönni holnap

mikor mennék ??

Ákos,ne kéresd magad!!

ha hazaértünk akkor ride??

holnap mikor indulás

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát asszem tényleg nem volt gyenge a tegnap este.
Hazafelé a taxiban 2 percenként ellenõriztem, hogy megvannak-e még a telefonjaim...
Tibirõl nekem is van érdekes oltós képem ;)
Találkoztam vele a Tesco-ban. Mondta, hogy Leheléknél még van 1 hely, akarok menni Magyarszékre. De nem hiszem. Fáradt vagyok. Bár fotózni kéne. Eh.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Yetiképek, akit esetleg érdekel: http://kep.tar.hu/zapzap/50038282

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk, persze, feladom neki... neked majd azt mondom, hogy DHL-lel, hogy fizessed az árát, de persze csak csigapostával küldöm, a különbözetet meg eliszom.. :D Ejj, de elegem van belõletek :D

Nah, emlitettem Ákosnak hogy esetleg kimennék én holnap Magyarszékre kocsival. Nem maradnék sokat, mert 5kor indul vissza a vonatom, és azt el kell érnem, mert csak azon van bicajszállitási lehetõség. Szal kb. 3ra otthon kellene lennem. Ha vkit igy érdekel ez az opció, akkor szóljon. Ákos jönne úgyhogy még van 2 hely.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah holnapi menetre akor jelentkezem...
ugye itt lehet?
Azt hallotam egy feketebiciklis sráctol hogy tt kell szólni aZandrásnak!?

ha jó hejen járok akor legyen szivesek engem is fölirni...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Wuff: a gyerek korrekt volt, vissza az egész, csak még nem tudom hogy, mert nem pesti, hanem valahol ott Pest melletti... Majd lehet, hogy megkérlek, hogy add föl a címére, vagy fasz se tudja. De ez sok "egységbe" fog már kerülni, mi?!?! :D:D:D MAjd megdumáljuk... És kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, lehet, hogy a képekbõl nem lesz semmi, csak holnap, mert az esti képek sokan vannak és minnyá mennem kell... Hehe, Tomy, kicsit cenzúrázni kellett a humánus oltó technikádat... HEHEHEHE, meg Tibiét is! :D:D:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, nem kispályás... Olyan letörések vannak benne, mint az állat. 100m síkon tekerés, aztán meg hirtelen egy ember magasságú szintugrás, ahol pusztultak el rendesen... Már töltöm föl a képeket... Majd adok linket... És ma tuti nincs tekerés. Ha én nem megyek, ne menjen senki... ;)

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
mentek ma tekerni?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
részemrõl atol függ ma hogy a váltóbovdent be tudom-e applikálni...

ha nem akor nem tom hogy mi lesz ma..

de inkább a holnap ami jobban érdeklne hogy mi hogy megyünk le

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, most indulok... A linkelõben van egy "csapba pisilõk klubja..." :D:D:D Tibinek kéne szólni, hogy lépjen be!!! HEHEHE

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, én öltözök és indulok is. Megnézem ezt az ûberdh pályát Magyarszéken... Mert ha tele van faépítményekkel, akkor baszok lemenni esõben. Majd nyilatkozok... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

... ELKEZDÕDÖTT ...

esetleg egy gyalogos megmozdulást akkor, ha már vizelõdik?

Szasztok, mennék én is.. szóljatok hogy mikor merre

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
... ELKEZDÕDÖTT ...

esetleg egy gyalogos megmozdulást akkor, ha már vizelõdik?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, mennyire kés vagyok. Szar volt egy csomó sör után vagy fél órán át sikálni magamról a pezsgõt, mert olyan szinten ragadtam, hogy váááá.

Zap, te sem voltál gyeneg, Yetiszülés közben... HEHEHEHEHEHEHEE!!!
Tomy: te meg 30kilós répát zabbantottál.... HEHEHEHEHEHEHE!!!

És én ma nem tekerek. Sztem olyan dél körül kinézek egy fél órára, hogy holnap érdemes-e bringát vinnem, vagy egyáltalán indulnom. Aztán olyan fél 2 - 2 -re már tervezem is a hazaérést, puccbavágás és a tegnapi bemelegítés után ma jön a drágapiafogyasztás és öltönyöshányás... :D

Képeket késöbb fölrakom.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ma szemerkélõ esõ esetén is letzy valmi??

na jó volt tegnap?

képek vannak?vagy ez nem volt

holnap magyarszék?!
én mindenképp mennék,akár buszal is...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
HEHE
ez nagyooon jó! vazz Tomi, te mennyire készen voltál... király volt!
---------------
Mivan mindenki alszik és ki van kapcsolva? Punnyadt bagázs!!!
Lesz ma valami lightos megmoccanás? Mert jó lenne, ha nem esik az esõ... nekem akár város is elég.

Aktuális civil