Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nhaez már kezd jól állni...

napra mikó lesz?!
én csütig vagyok Prágába.

ma valki tekerés!?
2 lófarok

õõõ ja igen
nyelvizsgán hol voltál!?
én s akor voltam...

jah és

Nemes Márió
bár nekem még a törvényes képviselõ kéne :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Szerintem meg le kéne cserélni a binyiglit egy traktorra! Akkor nem baszogatnának!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nincs ez túllihegve, õk kezdték, hogy igy fogalmazzak... Nem szabad ennyiben hagyni, különben tényleg csak ellenségeket szerzünk...

Legújabb gondolatom, hogy le kellene cserélnem a villát egy PIKEra. Egész jó árban vannak.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem tudom, hogy túl van a lihegve. A részünkrõl nem hiszem.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

vendég_fuse_*

vendég_fuse_*
  • vendég
Mi ez a nagy szervezkedés? Nincs egy kicsit túllihegve a dolog? Vagy csak én vok ilyen egyszerû lélek? Lusta vagyok visszaolvasni. Na, de tényleg, lehet valamit segíteni? Ez a tv-s dolog eléggé el lett b.szva. :( Ja meg mi ez a lista amire iratkoznak a népek?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rendicsek! Jobbulást neki!

vendég_fuse_*

vendég_fuse_*
  • vendég
DE. Csak suli mellett nehézkes. Most pihentem ki Szekszárdot. Elõtte meg nyelvvizsga volt. Hili meg lábtörött. Térdig gipsz... NOCOMMENT

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szasz Fuse! Már aszittem nem is bringázol/tok!

vendég_fuse_*

vendég_fuse_*
  • vendég
Sziasztok! Tudom, hogy nem sokat nyomunk a latban akármi is történik, de ha bármiben is segíteni tudunk csak szóljatok. Két "jelentéktelen" arc: Füzesi Balázs, Hilbert András Csók mindenki

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Én meg írok még egy levelet a Gyurcsánynak!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja, közben visszaolvastam, még túl korán van nekem.. Akkor én max telefonos kapcsolatban tudok lenni veletek, meg izé majd gondolok rátok :)

Nem nézte vki a snooker döntõt tegnap?? Egy 22 éves csávó lett a világbajnok, kapott is érte többek között 250.000 angol fontot

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Most akkor ez hétköznap lesz, ugye?

Hétköznap, Pécsett.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most akkor ez hétköznap lesz, ugye? Én akkor sajna nem birok megjelenni, de minden hétvégi melóban benne vagyok! Ezúttal komolyan, hogy Zap végre tévedhessen... :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én megcsinálok ebbõl egy master CD-t szívesen!

Akár nálunk is lehetne gyûlni, van minden, számítógép, tv, sok hely, padlószõnyeg. Persze Ti hoznátok a sört, meg a csipszet ;) !

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
FONTOS!

Ja, vki akinek megvannak ezek, hozza el az egész történés dokumentumait (újság, levelek, képek és filmek (CD-n)).

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én személy szerint beérném azzal is, ha lehetne bringázni úgy, ahogyan eddig. Asszem több pálya sem kell, mert már párat úgyis alig használunk.

És igazából nem kell bizonyítanunk semmit sem, mert ez csak vádaskodás, nekik kellene bizonyítani, hogy a bringások teszik tönkre az erdõt, ez meg nem állja meg a helyét.

Egyébként írhatnánk mindenkinek egy levelet a felsoroltak közül, ammiben leírnánk, hogy mi mit csinálunk a hegyen, és mit szeretnénk. Össze lehetne ülni, és branistromingolni. Nem vagyunk mink rosszak, de túl jók sem. Mindenesetre nem vagyunk pusztítók. Ez biztos.

Nekem szemétszedésrõl is van képsorozatom. Meg a kivágott fákról. De ha nem elég, csinálok még, akár ma is.

Soós András

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Névsor (mindenki írja hozzá magát, aki tuti ott lesz):
Kiss Dalma
Berényi Zsolt

Beöthe Ákos

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha az a bajuk, hogy talajeróziót okozunk, akkor lehessen hidakat építeni. Adjanak fát, szeget, ácskapcsot, láncfûrészt, benzint, ács-állványozó brigádot.

Pántyát, ha akarnánk se tudnánk kihagyni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Na akkor kellene egy konkrét hely/idõpont. Az Örséknek Pántya Gábor segít a kupa szervezésében, õt mindenképpen hívjátok el léci, illetve az XC-sektõl Goda Petit.

Névsor (mindenki írja hozzá magát, aki tuti ott lesz):
Kiss Dalma
Berényi Zsolt

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
És hogyan képzelitek el a párbeszédet? Bizonyitani kell, hogy nem pusztitottunk ki egyetlen védett növényt sem, gondolom, vagy megigérni, hogy ezekután se fogunk, bár már akkora a pusztitás, hogy nem is látszik, hogy mi pusztult :D
És mi az amit elvárunk, azonkivül, hogy ne mocskolják tele a médiát mindeféle lehúzó riportokkal és cikkekkel? Épithessünk pályát? Ti mire gondoltatok?