Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap koncertezik. ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na nem kellenek ide az érzelmek! Ez egy ilyen kemény világ, ahol bringásokat szivatják.
Engem meg a szervletek, adatbázis kezelõk, és saját magam hülyesége kerget lassan õrületbe...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Te nem szoktál ilyet érezni nehéz helyzetben, hogy bárcsak vhol máshol lehetnél, ahol sokkal jobb és eltûnne a rossz érzés... Hát itt jól érzi magát, kap együttérzõ szavakat.. meg egy egyest a ZHra.. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hehehe, van net, amit használhatsz ZH közben? Ez jó.....
Erre micsinál a gyökér? Beír a BikkmakkFórumra. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok:
Tök viccess. Rákerestem csak úgy a neten a yacc tutorial-ra, és az elsõ helyen egybõl egy számológépet megvalósító példa jött ki... Heheh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De rendiii... Köszi. Meg is nézem :)

Ez a srác alacsony növésû vagy igen fiatal...bazze

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Hol vannak képek a szexárdi versenyrõl? Nem találtam, mert béna vagyok

Pld itt...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát sajnos se a yacc se a lex nem az asztalom. Az egyik könyvem végén volt egy érdekes feladat ezekben megoldva, de valahogy sosem izgatott fel túlságosan. Az awk-t napi szinten használom, de ezekrõl fingom sincs.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mondd neki, hogy a Farkas Bandi üzeni, minimum kettest érdemelsz! Meg a Mettyú is üzeni (bár nem tud róla :D ), aki ütött már meg nõt is! :D

Hol vannak képek a szexárdi versenyrõl? Nem találtam, mert béna vagyok

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Ezt mondd tisztelt Pere tanar urnak, aki mellesleg ma tok rendes a ZH iratason kivul... Mert asszem nala nem igy mukodnek a dolgok... :D:D:D

Tomy, meg van negyed oram, hogy feltoltsem... Ha kuldok nemi alapot/vazlatot, osszedobod?!?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szerintem már az is minimum kettest érdemel, aki megérti mi van oda leirva... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A kerdes az, hogy mivel es hogyan fogunk eljutni a bicikli utig, ha sehol nem lehet biciklizni... Vagy autoval kell elvinni odaig?!?! Hehe... Barmok!!!

Amugy most epp ZH-t irok, de mar tele van a tokom... Az elso feladat felig kesz, mert nem akar benne mukodni a binaris keresofa. A masodik megvan, de a harmadikba beletort a bicskam... Le is irom ide:

Készítsen számológépet a yacc és lex segítségével. A számológép értelmezze a négy alapmûveletet a megfelelõ precedenciával és értelmezze a zárójeleket a precedenciától eltérõ mûveleti sorrend kialakítására!
A program ne végezze el a mûveleteket, viszont építsen fel a memóriában egy kifejezésfát, amelyet minden kifejezés kiértékelése után írjon ki a szabványos kimenetre olvasható formában!

Vazz, erre mit csinaljak?!?! Marad a forum... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ráadásul nem szabad alkohol fogyasztani közterületen! Most mit csináljak?
Se bringázni, se piázni nem lehet.
A bankrablók, csalók viszont sztárok. Asszem megyek is az OTP-be. Az itt van közel...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ehhe, tegnap én is nyugisan gurultam a körúton, már jó késõ éjszaka volt, mikor jön velem szemben egy egyén. Már messzirõl láttam, hogy csak oldalfekvésben tud stabil lenni, úgyhogy lassitottam, aztán láttam, hogy épp napszemüveget próbál :D mikor elsuhantam mellette akkor meg jól elküldött oda ahonnan jöttem, mondta is, hogy menjek vissza. Én meg visszamentem, de aztán nem történt semmi.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Már Pesten is büntetik a bicikliseket ....

Ha ez így folytatódik, majd a városokban sem lehet csak úgy tekerni!

Szóval marad a Remete réttõl induló 2 km hosszú bicikliút! Hurrá!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ezek a rádiósok nagyon aranyosak!

Megcsináltam tegnap az anyagot, és átvittem a lányoknak. Remélem látnak benne fantáziát.

Szakad az esõ.

Tegnap akkorát tekertünk országúton! Kis, rövid hegyek támadása sok pihenõvel bolyban, nagyon komoly volt. Iszonyat csapattunk. Ma jólesne egy monti! Esõben úgysem védi senki sem a természetet!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
reklámblokk:

http://www.plusline.hu/

ha netán kell valami, szóljatok ;) (bár holnap megy a megrendelés)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, kössz a sok infót... Ígérem, ha legközelebb nem találod az Árkádot, segítek... :D

Asszem, mert ideteleportáltak fel délre... ;)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Nekem azt mondták,hogy szokták MTB-vel is használni azt a funboxot.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a harkányi és a mislenyi út az magyarán, a temetõ fölötti keresztezödés, nem?
a 4x pálya meg benn a házak mögött.

és azér árpád telep, mer ott az árpád üzletház, avagy azér árpád üzletház, mer árpád telepen van :D

végre egyszer tudok valamit, hogy hol van... :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda