Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
mármint ezt hogy érted?
a kerék is rugalmas, a lengõkar is: nincs összekötve a nyeregcsõ mögött, szerintem ez természetes... Annyit nem mosog

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Akkor megnyugodtam (?). Anyagot nem vékonyítja el ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Zap, a tiednek is csavarodik annyira a segge, hogy belereszel a gumi a lengõkarba ?! :scared:

jap.

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Bullit-nál a fejcsõ környék adhatja meg magát, de nagyon-nagyon-nagyon ritkán és akkor is inkább csak a '01 környékiek.

Zap, a tiednek is csavarodik annyira a segge, hogy belereszel a gumi a lengõkarba ?! :scared:

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Még jó, hogy nem indultam még el... ;)

Ja és Zsolo, akkor a hétfõ 19:30 mûködik? Még egy helyszínt kéne kitalálni, mert Godáéknak is idõben kéne szólnom, meg nagy a sürgés-forgás és jönnének sokan...

Ma meg Árpád Telep...! Jönnek Nediék is, szal lesz jókis ugribugri...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

És valakinek nincs kedve menni Kõszegre kerékpárversenyre?!?! Ott legalább nem rug le az erdész a bringáról...

Jövõ hétvégén Mátra lesz...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A fogashoz szokott népeknek legalább 5 kistányér kell elõre.... :D hosszú ám az út felfelé... :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Csak azt nem értem, hogy ez miért jó neki, amikor sokszor ezt is már csak tologatja... Hát akkor mi lesz egy Demoval?

Kolyok:
Akkor találkozzunk 16:45-kor az állomáson, vagy 16:30-kor a Vikinél! Öcsém aszondta, hogy maximum utánunk jön!

Az rm nehezebb mint a demo.
Jó dolog tologatni;)
Bár hozzátok én is három tányért tennék fel.
Ugye a lustság;)

Andrew Wolf:Ja az ötödik egy két fogas lesz és akkora mint egy tízforintos.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokk!
Vedd tudomásul, hogy Tominak igaza van, és figyelünk téged, te kis pöcsös ;) ! És vedd tudomásul, hogy a KIRÁLY nem Te vagy, hanem egy másik kedves kerékpárostársunk!

Jó hétvégi bûnözést mindenkinek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A f@sznak kell szembesíteni az ilyenekkel... Tök nyugodtan éltem jelentéktelen életem, erre tessék, hangod adsz annak, hogy valaki figyeli, nézi, olvassa gyér írásaimat és még válaszol is rá, utalva ezzel, hogy olvassak én is görcsösen odafigyelve, értelmezzek precízen és válaszoljak felelõség teljesen... Oda a cool élet... Vazz' Tomy... Mér' nem inkább sörözöl valahol?!?!?!?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok:
Neked is olyan témakövetõ szemed van...
Shoshi Máriónak írta mindazt, amit a "Márió!" alatt írt. Már ha én jól értelmezem eztet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ki, én?!?! Valamirõl lemaradtam?!?! Mikor tudta meg, hogy nálam van a kis woodoováz?!?! ;) De jó, hogy nem mérges. Az nem jó, ha mérges valaki... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Okkés, megbeszéltük!

Márió!
Jó utat, jó sörözést, meg frankó cseh csajokat! Pántya nem mérges, csak azt mondta, hogy belebeszélted a vázába az átkot!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én most kajcsozok, aztán meg jól sétálok egy rövidet csajommal, ezzel több legyet ütök egycsapásra, mert. Aztán tanulgatok és megyek az állomásra 16:45, csak el ne felejtsem, aztán útközben jól bedörömbölök hálótársam ajtaján, hogy ugyan már, mér is nem van kedve kerékpározni, majd villámgyors reakcióval és szélsõséges jókeddvel Zap is csatlakozik hozzánk. Majd ugribugri, jóidõ és befut Atus is, majd elfogyasztunk egy kellemes napsütéses sört, hogy rákészüljünk holnapi "sörözõ maratonunkra"... Hát mára ennyi... Max este egy film. De errõl már mindenki maga dönthet... :D:D:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah még egy üdvüzlet ide a Pécsi arcoknak.
majd lassan öszepakolom a dógaimat.

hajnali 3kor lesz rajt...
borzalams én már le sem fexem

Tomi,mináy idnulok

fú és nem mérges!?mert mikor mondtma neki hogy repedt ebbõl már kettõ akor kétségbe volt esve ez volt szerdán

Prágában mien idõ van?!

gatya nekem is kéne,megnézem ott a Csheszlovákoknál hátha van valmi jó féle

szépen földiszitettük a ziskolát,volt egy rosz ballagás.de jó a kedv

valmi kell kintõl valakinek?!

intnset mondodd nekem hogy egy uzzi neki is jó lenne :)

bár a Goda miatt lehet menne ocsobban a demo!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Csak azt nem értem, hogy ez miért jó neki, amikor sokszor ezt is már csak tologatja... Hát akkor mi lesz egy Demoval?

Kolyok:
Akkor találkozzunk 16:45-kor az állomáson, vagy 16:30-kor a Vikinél! Öcsém aszondta, hogy maximum utánunk jön!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
na egy erõsítés is be lesz heggesztve az RM7esnek a Hofekkernél. Majd kiderül. A DEMO8at én is hallottam emlegetni általa...

Kokkk: add ki az uránvárosi lakot, és gyere ki hozzám akkor én is leköltözök. frankó környék, buszmegálló közel, bringamosás egyszerûen megoldható, felújított, mi kell még? Ja, dirtpálya egy köpetre... csajok meg akkor jönnek, amikor akarnak, csak ne lakjanak ott! ;)
Lesz majd közös franciaágyunk... :D :D

délután: az jól hangzik, bár arra gondoltam felmegyek sétálni a hegyre egyet, nincs kedvem ma bringázni... bár ez a mellettünk lévõ ugrálgatás. hmmm

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja, csak most, mert tegnap elõtt jött el a pillanat, hogy lekapargattam az Evil Eye.t meg a többi faszságot, hogy letisztult szép, egységes képet alkosson a gép. Leszedtem a megtévesztõ Trek matricát.. de most szép!

Ja, a Kona nadrágok mennyire tartósak? Mert 12ért van egész jó az X-Factorban

pl. ilyen: http://www.xfactorne...g_airtime-2.jpg

vagy leszedhetõ aljút 16ezerért: http://www.xfactorne...drag_pseudo.jpg

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ja! Jó vázúaknak DH, törötteknek hardcore CC!

Wuff:
Csak most?

Kolyok:
Nagykereskedelmi mennyiségû Radlert ide :lick: !

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De hát egyszer meg kellett tapasztalni... ;)

Kõszegre mikor? És milyen verseny? CC?