Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, bennem már megszépültek a dolgok, kb 5 perc alatt... Mi lesz egy hét múlva?!?! ;) Hát, akkor ûber mák... Mert egy kartondoboz sem véd kevesebbet...

Jó éjt! LL: aludj jól!!! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ügyes az unokatesó és mák is volt (õ is kamionozik) ha nem áá inkább else kezdem mesélni, majd ha egyszer összeülünk széchényin, akkor esetleg.. leírni túl bonyolult... fõleg most ?!
és légzsák? szép álom...
ez egy 1.6 régi fapados swift volt...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De annak van nyoma, ha van olyan patron izé az övön... Meg az ignisben van légzsák?! Kinyílt?! Mert ha nem a hivatalos verzió útján jártatok volna, akkor az jól el is töri az orrod, ahogy nyílik, mert belevágja a légzsák fedelét... És csak akkor nem, ha be vagy kötve, mert az úgy van kiszámolva... Blablabla... De téyleg mákotok van... Vagy ügyes az u.tesód...

De ez olyan furcsa.... hogy min múlik, hogy mikor kötöd be magad, meg mikor nem, és mennyi múlik rajta... Vazz, valaki 50-nél meghal, mert nem volt bekötve, valaki meg 180-nál nem, mert kiesett, aki meg be volt kötve, az meg 180-nal ment a fának... Az Öreg kifürkészhetetlen útjai...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
be voltunk kötve, természetesen,de hogy kérdõjelezheted ezt meg?

(ez volt a hivatalos verzió)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez komolyabban hangzik, mint gondoltam... És mivel hajnali egy múlt és atom hulladék vagyok, sajna totál nem vágom a "..." részt...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nem rally, egy lovaskocsi + egy száguldó köcsög egy fabiában +mi, emg egy másik vétlen autó..
most öszinte legyek, vagy......... ?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azt a kurva.... Vazz, LL, be voltál kötve?!?! Rallyztatok? Vagy más?!?! Pfff.... Hála az Öregnek ott fenn... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
tényleg ez a "vicc" az egészben, hogy semmi, értsd: semmi bajom nem lett és neki sem.
a fényképezõm lett totálkár mert kirepült a zsebembõl, dehát biztosító bácsi muszáj lesz benyelni...
Bár a mentõs aztmondta biztos, ami biztos alapon majd sétáljak el dokihoz, emrt a fejtámlát azért megfeejltem és hát kissé hasogatott a fejem, emg most is kicsit, de beutdom a sokknak ? :/
majd hétfõn doki..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
LL: vazz. egyébként jól vagy?

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Sziasztok !

Nemrég újjászülettem, lett egy újabb születésnapom.
unokahugoméknál voltam ballagáson és hazafelé az unokabátyám hozott.
és a sikondai elágazás elõtt majdnem meghaltunk.
Persze, mondhatjátok, azt hogy túlzás, de sajnos nem.
egy 4-es baleset teljesen ártatlan résztvevõi voltunk, mégis nem akarták elhinni, hogy mi, abból az autóból élve kiszáltunk.
Teszem, hozzá, hogy nemcsak élve, de mindketten szószerint karcolás nélkül!
Nem is igen tudom leírni, a lényeg az hogy eleve centiken mulhatott az életem, és unokabátyám hihetetlen reflexén/helyzetfelismerésén.
megmentette az életemet.
és nem csak õ, de az autó is. Milyen autó? Mivel a Renault-juk szervízben van ezért egy csere autó. pontosabban? egy régi Suzuki Swift
Inenntõl kezdve bárki bármit mond a Suzuki igenis autó! mert bár szarrá tört, de az életünket megfogta...
még nemtudom felfogni sajnos se feldolgozni. de kérlek titeket figyeljetek magatokra, a családra és úgy mindekire, akivel kapcsolatban vagytok.

Most tudom ezek nagyon elcsépelt dolgok, amiket írok, de.....

L_L akinek születésnapja van 04.15-én és 05.07-én

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, ez most elég lesz egy évre majálisból, az tuti... Asszem nem fizettünk ki két szenyót Atusnak... Nem, Zap?!?! A francba... Na, megyek józanodni. Lehet, hogy holnap délután lesz egy ugribugri Szellemvárosnál... Majd meglátás...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Lesz valami menés ma? Vagy mindenki sörmajálisozik?

hehehe 12 órája nem volt hozzászólás, mosmeg egyszerre?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tetszik az ötlet... ;) Tegnap kelett volna videjózni... Mert jó volt. Shoshi tök sok mindent bevállalt. Zap picit oda volt, de majd jól begerjesztjük legközelebbre. Nyomtunk duál versenyt is. A végén megtanulunk ugratni... :D

Ma mi lesz?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Már megint mi van itt????
Áh.
Voltam csajoméknál,aztán jól megittam sok sört.
Holnap mi lesz?
Mennék fotózni/videózni.
De ne korán.
Van Nordic Ride (ez nem túl hardcore) meg Re-Union (ez már azért jó) videjó.
Kiírhatom CD-re SVCD-nek aztán valahol...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Ez egy ilyen hüly vetélkedõ? Hogy mindenki választ egy színt, meg formát és kié bírja legtovább?!?! Ez nekem nem tetszik... A bullitba nem reszel a gumi. Sose. :D

Mert be van horpasztva a tám/láncvilla a lengõkar ugyanolyan flexy, sõõõõõt.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Kössz, szerintem is jó lesz! :)

Csak nehéz lesz kibírni estéig, hogy le ne lõjjük poént. Jó kis szocreálos gázmaszkok :) (cserkészszertárból szerváltuk)

Úgy nézek ki benne, mint egy hangyász :) (az állatra gondoltam)
elég erõsen kell levegõt venni, meg párásodik is kicsit... tegnap voltam benne bringázni. Csak a körnéyken, de azért néztek, hogy ki ez a barom...
annyi szúnyog volt, még jó, hogy vittem :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nh már csak pár óra van 0400ig
addig krankedet hallagtaok

gázmaszkot én is viszek,valmire jó lesz

Pántyával nemrég beszéltem és hegesztõ szépen megcsinálja a vázat,Lóri volt megnézni hogy kéne megcsinálni és jó lesz.

hm..

voltam futni magyarürüg-kotháztér-haza
de most végképp nem vagyok álmos...

jajaj

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Ez egy ilyen hüly vetélkedõ? Hogy mindenki választ egy színt, meg formát és kié bírja legtovább?!?! Ez nekem nem tetszik... A bullitba nem reszel a gumi. Sose. :D

Osztálykirándulni meg jó! És tetszik a gázmaszktéma... ;)

Persze mert a bullit nem mozog.;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Osztálykirándulni meg jó! És tetszik a gázmaszktéma... ;)

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Tök jó, holnap megyünk osztálykirándulásra Balatonra... haverommal inkább sátrát viszünk, mert a ház szar, meg nekünk nincs olyan, hogy takarodó, mert a tanár jobb esetben nem fog bemászni a sátorba... :)
Szerváltunk gázmaszkot, felhúzunk "military" cuccot, és jól megijesztjük ezeket a barmokat :D
Alig várom :D

Mire nem jó egy Toblerone-os doboz! Arra csavartam fel a spárgát :)

Én is úgy hallottam, hogyha RM7 eltörik (megtörtént) akkor Intense vázat vesz, ha azt is eltöri abbahagyja bringázást... ilyesmit hallottam...

ezek után: RM Quake rules, na meg persze sherman