Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor hagyjuk? Az esõ elmosta az egészet? Vagy menjünk elázni? Mi legyen???

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én is irkálnék, ha nem tanulnék... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
de.
akkor irkálok.

irkáltam. ;)

Aktuális civil

troyan

troyan

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
üdv beléek Pécsiek!:)Valaki nem szokott járni DH-zni a mecsekbe?ha igen az irkáljon!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szal 3-kor nézés???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De, az akart lenni... ;) Vazz, az öreg azt akrta, hogy tanuljak... Gedvában nem indulok. De sztem lenézek 3-kor a verseny futamra... Az még belefér. Csak nézni...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Tomi: képek vidijók?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na mivan mindenki normális?
Eh. Jó kis délután volt. Igaz nem rugtam be nagyon csak picikét, de akkor is.
Na zimm-zümm megyek aludni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kölyök
az aláírásodban az a dátum nem 06.04 akar lenni? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Köcsög tanulás. Sztem nem indulok holnap. Nincs idõm. :mad: Szar az élet... RÁ se ránts! Ehhh... Shit!!! Na, öltözök és megyek utánatok...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fél 2 Shoshiéknál a Komló járat indulója...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A tököm tele van, Zap, vazze, akkor nem jössz! MEnj busszal! NEm világos 3 napja, hogy velem jössz?!?!?!! He??? Most szivatsz, vagy nem bírod felfogni, hogy bele vagy számolva. Csikónak kellett volna helyet találni, mert csak 3-tól van kocsija... Olvass már vissza...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Tomy,nincs valmi képet tegnapról amin látszik a gépem szinte vagy teljesen!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én délután májusfát bontok többek között.
Ehe...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nincs akkor senkinél egy nyamvadt hely? akkor menjek le busszal? vagy tud valaki valami jó pogramot délutánra?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kocsi azért szar, mert a jövõ heti ausztriai túrára upgradeelõdik, mindenféle szijakat cserélnek benne, meg olajat, de mivel maszekba' azé' talán 2re kész lesz, egyébként bicajt nem vinnék rajta, mert nincs hozzá csomagtartó, be meg nem rakom semmiképp.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pfff... Az szar... Nekem meg valami nagyon recseg, szal most gyors lenézek Pavlikba. Akkor nem tudom mi lesz, mert nem férünk be. :( Bár Csikónak elvileg van kocsija de csak 3-tól, és szeretne velünk jönni, ezért vagy lemegyünk 2 körül és majd megvárjuk, vagy megvárjuk itt Csikót és megyünk együtt 3 körül... Shoshiék? Ja vazz, azoknak nem van netük otthon... Ehhh... Na most legyen valaki okos!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Gutten morgen, me not going to Komlo, as kocsi is szar, kocsi goes to szerviz or something like that. Me lenni mérges. :(

Edit: Maybe around 2 óra, addigra looks like be ready. Hópfulli. Akkor még is something our there??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ehh, hát azért nem maradtam, mert mindenki süsü volt. Én meg ugrottam szitet és jobban örültem, mint ti... :D Amúgy nem tom miért...

Na, ma mi lesz? Megint fél 8-kor kellett kelnem, szal most már izgolok, hogy mikor kik hova merre!!! Gyors ki kell találni!

Valaki: -nek nincs olyan kulcsa, amivel a pedált meg lehet húzni?!?! (azt a izét kívülrõl...) Nagyon kéne...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
lófasz.
van pár kép meg sok tálcás videó. de aztán ennyi
ezért nem érdemes fennmaradn.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök