Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
na vazz!

Reggel megnéztem mennyi az idõ és utána be is raktam a telefonom a pohár vizembe. Meghalt szegény.

Milyet vegyek? Nincs valakinek valami gagyi eladó? Valahogy nem akarok 30ezret most telefonra költeni...

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
...és még 1: kinek van (vagy tud olyan helyet ahol van) tõcsavar kiszedõ készlete? Kicsi kell M5 csavarhoz...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Személy szerint nincs fölös hátsókerekem, és elõreláthatólag nem is megyek Pestre.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Újabb kérdés: kinek van szerdáig kölcsön 1db terhelhetõ (4x edzés) hátsókereke?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Van vki esetleg aki szerdáig jár Pesten?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ha jöttök megint szóljatok.
Hogy legyen fogadóbiz;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Sportsziget?! Ki kéne nézni, még sohasem voltam... De ha már felmegyek kéne vinni bringát is, és szemügyre venni a budapesti pályákat!

The life is short, ride more!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah látom zajlott az élet

a héten mit csinálunk?!kerékpáros szempontból?!nekem suli vége szóval jó.Vasárnap meg sportsziget,remélem ott is találkozunk.
Csütörtöktõl üres a kégli...
csajom sincs itthon szóval izé

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Mikor odaértünk, még csak a Pupák próbálta megugrani, és beleesett a lyukba. Aztán hezitáltam egy ideig a tetjén, de végül nem ugrottam.
Majd ha nagy leszek bepótolom.:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A nagyon kellett volna ugranod... Ha az enyém kimozogta, a tiédnek is ki kellett volna...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Jól sikerültek a képek!
A pálya számomra elment (nem váltott ki belõlem eufórikus tombolást). A nagyugrót nem ugrottam be, a többi laza volt. A kis derékszögû kanyarokkal szenvedtem. A nagyurónál lévõnél pl elvittem a fát, meg a szalagot félig.

Két képem nekem is van: Képek

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem egy helyen kicsit adrenlinos volt, amúgy ha megtanultad a kanyarokat, sztem tök normál tempókat lehetett menni. De elsõre nekem sem tetszett, csak késöbb, mikor már mentem rajta párad. Bár az a tegnapi megszikkadt rázós talaj nem volt ínyemre...

Jók a fotók, csak kár, hogy az elsõ ugrás van csak meg... Pont az volt a legbénább, bár a legtöbbet jelentõ... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Elsõre nagyon görcsölõsnek tûnt nekem, de pár menet után már nem volt kellemetlen. Tekerõs, bújkálós pálya volt, az alsó része szerintem az orfûihez hasonlított.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Na, pont díjkiosztóra értünk oda. ...azért megnéztem volna a futamot, sebaj :(. Tegnap ugrottátok a nagyot? Én reggel (délelõtt) voltam lennt, de még szinte senki sem volt.

Kokk: tegnap láttam mikor intettél, csak épp félálomban voltam...bocs!

aki lennt volt: Hogy tetszett a pálya?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Képek!

Nem volt semmi extra, pár szlovák ugrott kurva nagyokat bukó nélkül, idõmérõ után. Más nem ugrott, csa aki tegnap is. De tényleg nem volt akkora sár, amiatt nem lett volna gáz az ugrás. Az allja volt sáros...

Elõször ot álltunk meg, ahol tegnap, na ott volt rittyó! Aztán inkább felmentünk a rajthoz, ott már nem volt vészes. Röviden ennyi! Tanújjá vazze!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kössz! :D Én nem mentem le, mert... Hosszú... Zap átaludta a programomat. :mad: De Pántyának írtam, hogy ha mennek, vigyenek nektek esernyõt, meg kabit... Rmeélem odaért. Majd lemehetünk ilyen helyekre bringázni, meg forgatni júliusba. Minden péntken/szombaton, akár úgy, hogy kocsikkal levisszük a gépeket, meg csajokat, mi ökörködünk, õk kaját gyártanak, fényképeznek, aztán akár egy este ottalvás sátorban... Szal lehetne kombinálni. Nekem lenne hozzá kedvem nagyon... Vélemény??? ;)

Volt aki sárban is ugrotta a nagyot? Meg úgy összességében kik ugrották meg ma?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na helló Skaccerock!

Szal:
Péntek este jó volt, szombat is, bár a Long Island nem ízlett annyira, de végre egy kis alkohol!

Szombati edzés Komlón nekem nagyon tetszett! Kokknak gratula!

Ma már csak egyre értünk ki, mert reggel ,meghallottam, hogy esik, és ahogy ígértem, visszabújtam, és ki sem keltem 10:30-ig. KisB rávett, hogy menjünk mégis, így gyors kaja, és indulás. 12:50-re éstünk ki, és rendesen esett. Ki sem vettem a gépet a ködvágó Daktariból. Vikivel és KisB-vel megnéztünk pár idõmérõt, de a döntõt nem vártuk meg. Azért akkora rittyó nem volt, mint amire a célban látottak alapján következtetni tudtam. Dalma+Zsolo is kint volt, de elmentek inkább Sikondára!

Na píxxx!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Díjkiosztó...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hali!

Fél 4-kor még lesz valami? Lehet, hogy kiugrok Fatterommal, de sajnos elõbb nem tudok menni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zap, kicsúszunk az idõbõl!!! Hol vagy? mi legyen?!