Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

tud vki OLCSÓ és JÓ könyökvédõt?

igen. én ugyanigy voltam, jól beparáztam egy ilyen esésnél, aztán gyorsan vettem egy FOXot. Persze nem hordom rendszeresen, talán azota is csak párszor estem könyökre.
Hétvégén meg tudod nézni, penge állapotban van, minimál karcok... Nem ért ha van, deha elviszed, hát legyen
hivj fel ha gondolod, 70-2023-089

Végulis mentek ma orfure ejszakázni.? elfelejtettem mondani hogy az én gépem tud sorozatfelvételeket csinálni magátol (alig hiszem el hogy Tomidnyé nem??!!?), azzal most jol járnátok. Sajna csak holnap megyek haza.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Böböböböööööö... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát ja. Arról nem is beszélve, hogy már megittam 1.5l vizet, meg egy korsó sört, és még döntöm magamba a folyadékot. Eh, mi lesz itt?
Ez se volt túl fontos info, de sebaj.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
sõt, Tomi, már egy csomó lényegtelent is írtál... :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Milyen infókat? Amik neked jönnek, és belõled mennek?
Asszem leírtam már mindent, ami lényeges.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ejjj... Kárpedíem?!?!?!!?! Hehehe... Na jóvan, most elnézek csajom meccsére, annak kb fél 5-kor vége, aztán megnézem itt az infókat és majd döntök puhány kis sorsomról... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zap:
Még szép, majd ígérgetek fût-fát, mi :D ?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja, mert mink úgyis ott leszünk sokat. Jöhettek reggel is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
hát akkor jöttök késõbb. többet variáltok, mint egy fürdõskurva. menjetek tekerni, amikor jólesik, és gyertek fel a hegyre, amikor jólesik. azt gyertek le, amikor jólesik. Sosh meg úgyis az utolsó pillanatban fogja kitalálni, hogy mit csinál...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem is jó. Igaziból tökmindegy... Shoshi miért nem nyilatkozik? Vagy mi van? Menjünk sokan. Vagy ne is menjünk. Inkább menjünk szaunázni, maszíroztatni, ... :D Na, mi lesz? Atus azt mondta, hogy ha 6 körül megyünk, akkor lehet hogy mégis csak jönne, mert amúgy lelép Balcsira holnap és vásárolna, de örülne, ha beleférne egy tekerés is. De HOVA? Mikor? Ki? És mi lesz az estével? Mert nekem nincs kedvem ottaludni, viszont ha 6-kor lépünk tekerni, a fél 8-as buszt tuti nem érjük el... Ejjj...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Dalma holnap is ráér, mert ha paranap van, akkor mi lesz??? Bár én tuti mennék. Vagy menjünk ki ugrálni Szellemvárosba. Vagy ugorjunk le Magyarszékre, vagy mittom én, de MENJÜNK!!! :D:D:D

Délután ráér holnap is.
A mai eredeti program Szellemváros volt, végülis az is jó lehet...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha 6-kor bringázás, ahova tuti megyek, meg Shoshi is, mert nem országutizni fog a tegnapi fasza menet után... ;) És akkor kitaláljuk, hogy hova, és tudom, hogy paranap van, de iszonyat mennék olyat, mint tegnap... Na, ezt még ki kell találni. Dalma holnap is ráér, mert ha paranap van, akkor mi lesz??? Bár én tuti mennék. Vagy menjünk ki ugrálni Szellemvárosba. Vagy ugorjunk le Magyarszékre, vagy mittom én, de MENJÜNK!!! :D:D:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Wellnesshotel Sósberg :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Helló madafakák.
Szóval szétszedik az ablakainkat. Meg raknak be másikat.

Este akkor a fél8-as 34-es szani járattal indul a túlélõtúra. Ottalvás, sütés, fõzés, italozás, kultúrált kiáltozás. Szerintem a cél a Soós magaslati kultúrcentrum, kilátókomplexum.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
18:00 körül nekem is jó lenne, még képlékeny, de valamit szeretnék (lehet, még országút lesz belõle). Útvonalat nem tudok mondani, ma szerintem óvatoskodni kell, judgement day van.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Hi All! Akkor ma hol / mikor / milyen bringázás lesz? Dalma is menne... 17:30-kor végez.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehe... Ez nagyon nagy!!! Mehetek én is??? :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Most annyira de annyira snowboardoznák egyet! Hideg hóban hûteni a söröktõl és a Jégertõl, meg a borókapálinkától kiszáradt testemet.... Ahhhhh...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

AW,megnéztük az usa utat,nem semmi öszeáálítás...
ha enyire ráérsz,jöhetnél takarítani...

Zap elküldte neked is? Van benne egy-két számitási hiba, mármint nem jól összesiti a cellaösszegeket. Tegnap átnéztem, kijavitottam.
Egyébként ez halál komoly, másfél éve agyalok rajta, a megfelelõ pillanatot és az elegendõ pénzt várom... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát ilyen nincs. Se apám, se sógorom. Mindkettõ meglépett a munka elõl. Fasza. Márpedig nekem is be kell ma mennem.
Kezd kurvára elegem lenni.
Veszélyes lesz így az este :D
És rettentõ fáradt is vagyok, alig aludtam az éjjel, sok kávét iszok már most. Húbazzeg, szédülök is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök