Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tök király... Szponzorált lesz??? ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na good morning!

Kokka:
Nekem rendben! Asszem 19:00-ra is ott tudok lenni, mint a múlt héten!

Igyekszem feltolni gyorsan a képeket (bár lett jó sok szar)! Sikerült kiügyködnöm, hogyan tudok záridõt állítani, meg egyebeket!

Tegnap nagyon jót tekertem V. ügynökkel! Öregem, mindenhol feltekert, csak sasoltam, és általában középtányéron! És aszondja, hogy nincs is meghalva!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Fasza. Anyámat kellett volna vinni, mert elutazik, erre azért mert 5 perccel elaludtam, megsértõdik és elmegy maga. Persze én már fölkeltem és ugyan úgy odaértünk volna, de kell a hajcihõ... Miért is ne kéne...! Húúúú, de tele van most a tököm, vagy 5-6 óra alvás után... :mad:

És akkor elvileg negyed 8 alagút! Ha Dalma akar jönni fölfelé is. Vagy este az is eszembe jutott, hogy ha Shoshi siet edzésrõl és mondjuk 7 körül el tudunk indulni, akkor mi föltekerünk és Daláéknak nem kell rohanni a melóból, hanem akkor van kb fél órája, hogy felérjen... Ez csak egy ötlet, mert nem tudom, hogy a nagy döggel mekkora élmlny lenne fölmászni. Na, majd megdumáljuk...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zsolo, tessék magadról képet berakni avatarba!!! :D És kössz mindent!

Zapata: jó hogy jöttetek... Nem is vagy olyan nagy köcsög... :D:D:D

Shohsi: sztem bánhatod, hogy kimaradt a ma, de bízom benne, hogy jót pihiztetek V.különleges ügynökkel...

Márió: mondtam, hogy nem kell a te kritikádra hallgatni... Nem volt olyan rossz Marvin depressziója...

Szép álmokat, lurkók!!!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
...
:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
HOGY EZ MENNYIRE JÓ VOLT!!! :D:D:D

3 ISZONYATOS KÖR!!! WOOOOOOOOOOOOOOW...

Ezt a hétvégét úgy, ahogy volt meg kéne ismételni... Minden héten... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az elvileg jó, az azt jelenti, hogy rakathatunk nektek is félre jegyet?!?!?! Sürgõs választ kérek, vagy életed végéig MOHÁVE szemüvegben kell lenned, és csak a lencséket cserélgetheted!!! :D:D:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Elvileg jó. Most becsoszogunk a városba, aztán majd rádcsörgök. Zsoloéknak szóltál esetleg?

Ja, még annyit, hogy a tegnap este egyértelmûen istenkirályság volt...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zapata, akkor mozi?

Edit: legyenmá' 5 óra!!! :D:D:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, erre mennénk este... És 18:00 | 20:15 | 22:30 - kor játszák, de sztem mi a 20:15-ösre mennénk. Oks? Gyertek!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokka: minket lehet érdekel. Mikor hova mentek?

Aktuális civil

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Kössz.
Pedig jól mentek ezen a héten az ugrások :)... nem is tudom, hogyan estem, mert az ugrással nem volt gond, utána meg annyira emléxem, csúszok a betonon a bringámmal :)...

Más: kotyog a bringa eleje. ramélem nem a teló. a kormánycsapágy 1 éves legszarabb ritchey zero logic, esés után jobban kotyog. elvileg integrált a kcsapágy, de ránézésre meg nem... kéne lassan új, max 10-ért. FSA Pig DH Pro-ra gindoltam, bár most 9 ezrem van, és azt gumira szántam volna, de lehet, hogy ez fontosabb. nem szeretném, hogy a szar kormánycsapágy a teló vagy a váz kárára menjen, de a gumi is nagyon fontos lenne, mert nagyon csúszik, és most már végre fékem is van és szinte csak erdõbe járunk... még húzok egy kicsit a kcsapágyon, de nem hiszem, hogy sokat számít neki, de azárt kiszakítani sem akarom...
:(

tud vki oldalt ahonnan lehet tölteni bringásvideókat (nwd 1, 2 megvan, kazaa, dc kilõve)?

Kössz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jobbulást! És vigyázz magadra!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
most voltunk kötözésen, hát elég überbrutálisan néz ki...
egy ideig nincs bringa :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Este mozi!!! Ha valakinek van kedve csatlakozni a rossz híresztelésekkel nem törõdve, akkor megnézzük a Galaxis utikalauz stopposoknak c. filmet, ami a kedvenc könyvem alapján készült... Várunk mindenkit szeretettel!!! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jó reggelt!

Húúú, jó volt a tegnap... NAgyot bringáztunk, aztán villám gyors hajmosás és már száguldoztunk is tovább... MAjd rettenet nagy kajálás, meg egy kellemes séta és egy nagy bringatesztelés, aztán könnyes búcsú és most egy borzalmasan nagy alvás után szinte el sem hiszem az egészet.. :D

Kéne ma menni egyet. LEgalább egy TV-tornyot, vagy 2-t!!! Teesék nem lustának lenni! Valamikor délután? Akár késöbb, mikor már nincs kánikula???

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ne, itten vannak a képek
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szevasztok õsemberek!!! Az is jó volt, amin mi részt vettünk, elhiszem, ha az utána lévõ is faszásan sikerült... :D Képeket, de gyorsan!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
zimmezum, megjöttünk.
Majd rakok fel képeket is, de elõször fürdés, kaja, szunya.
Nagyon durva szél fújt éjszaka. De brutálisan jó volt. Ilyet még sokat csinálunk.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
vettem szép uj mezt (2), jól fog menni az uj bukohoz....!