Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na mi van partizánok? Elzárta utatokat a Dinári-hegység?

Elõször is:

Zsolo:
Jobbulást!

Kokka:
Mehet a biznic, viheted a szajrét, amikor akarod.

Márió:
Hívlak ma, elintézhetjük a dolgot. Nõvérednek arany keze van. Kár hogy odaégetted kicsit az alját. Nõvéred nagyon csinos tud lenni, amikor otthon tanul köntösben ;) !

Ez a tegnapi ez nagyon nagyon jó volt! Mennyünk még ilyeneket! Olyan hamar felértünk, hogy alig vettem észre. Rendesen toltuk neki! Be kellene állítani az elsõ váltómat!

Jó volt a terezés is, örültem, hogy ennyien voltunk. Egy idõ után már nagyon fájt a fejem Maróth Vikitõl, úgyhogy jobbnak láttam nyûgösödés elõtt lelépni!

Tomy:
Te már megint hol lófráltál? Se bringa, se kiabálás sörrel a kezedben, csülökkel a szádban?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo,cuccot átadtam ám,csak valahogy nem írtam...

Írtad, csak még én nem köszöntem meg. Majd most: köszi szépen!

jah meg jobbulást...

Ezt is...

Valaki tud ajánlani valmi jó védõt ami nem nagyon durván nagy?pl valmi rövidujas valmit?!A Kona az nem volt szimpi,fos anyagúnak tûnik...

Van egy használt M-es AXO. Érdekel?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
fuuh srácok,nem tom ki hogy vn vele de nekemnagyon bejött ez a mai!!!!
Aztán hogy elmentetek picit még ugráltam a virág cuki fa emelvényény,jól esett...

Zsolo,cuccot átadtam ám,csak valahogy nem írtam...
jah meg jobbulást...

Valaki tud ajánlani valmi jó védõt ami nem nagyon durván nagy?pl valmi rövidujas valmit?!A Kona az nem volt szimpi,fos anyagúnak tûnik...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

megvan a jegyfoglalásom amcsiba: egy szombat este NewYorkban, péntek szombat este Chichágóban: teljesen ingyen, jiháááááá.!!! ki mit kér ajándékba.? többek között ezt az utat is tervezgettem az utolsó órában, heheh.....

Mikor lesz ez az út???

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
höö: olvassátok csak vissza az elõzõ post-omat.!
aki nem ismerõs pesten az most azt hihetné hogy ahány milla, annyiadik kerületben lehet lakást venni. hát a második kerületben szivesen otthagynék kétmiliót egy szolidabb villára.
A gyengébbek kedvéért (aki nem ismerõs idelenn): ez nem igy van sajnos. a látszat csal.
na mindegy. félóra mulva indulok pécsre bort inni, és csajozni, és még kakálnom is kell. már mindenen jár az agyam, csak a munkán nem :))))))

AW: megvan a jegyfoglalásom amcsiba: egy szombat este NewYorkban, péntek szombat este Chichágóban: teljesen ingyen, jiháááááá.!!! ki mit kér ajándékba.? többek között ezt az utat is tervezgettem az utolsó órában, heheh.....

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
és hamburger szagban akarsz majd TVzni esténként.?
azért érdekes hogy épp ott kötsz ki, ahol az általad unszimpatikus fogyasztói társadalom következõ fellegvára épül.
Elmehetnénk megnézni a lakást Évivel.? szerintem õ is egész biztosan kiváncsi hogy mit lehet kapni 8-10 misiért.? télnyleg, ez végülis mennyi volt.? (megirhatod "privibe" is) Kicsit el van keseredve szegény lány, hogy a pénzükért csak 8-9 ker-be tudna költözni....

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kutya az nem volt. Csak képzeltem. Ja, hozott is bútort, de bazmeg, nem gondoltam, hogy ennyire szar.. kicsit csóringer a csaj, de 2ségtelen, hogy jó fej..

Ja, az egyik fele sárga, a másik meg omlik :D de meg lesz csinálva, meg elvileg oda lesz rittyentve a Westend 2 a másik oldalra.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
AW: a multkor még aszontad hogy milyen jó fej az a csaj, és segít mindenben, mag akart hozni butorokat. csak nem megint elköltöztél közben, hehe? Multkor megnéztem az uj kéródat - kivülrõl.
OFF: az a nagyon hosszú sárga hátú épület a Lehel tér West Endhez közeli sarkánál.?
ON: és milyen kutya, és hol.?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Dnl:
Okkés, köszi!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja. Gyertek Pestre. Daninál lakhattok! :D Meg nálam is, most épp nem költözök semerre. Mondjuk tegnap az ágyam leszakadt.. de nem azért mert oly dagadt lennék, csak a geci tulaj ezen spórolt és a lehetõ leggyalázatosabb minõségü ágykeretet vette meg, ami létezik a piacon.. szóval éjjel arra ébredtem, hogy egy kutya oson ki a füribe és felkapcsolja a villanyt. De nem volt semmilyen kutya, a villany meg égett magától. Biztos a cseresznye az oka. Kellett nekem ennyit szedni, most képzelõdöm tõle.. szóval a kutya után vetettem magamat, a lendületemben az ágykeret nem birt ellentartani és ahogy volt, leszakadt.. a kurva anyját.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Kokk: csak azon gondolkoztam el amit irtal: nem fogsz végigérjni az anyagnak, mert kevés idõt hagytál rá (feltételezem a bringázás miatt), ugyhogy inkább egyáltalán nem állsz neki, és elmész bringázni...
Világos mint a vakablak.! , csak igy tovább. :)

Mikor jöttök pestre.? Limitált létszámban várom a jelentkezõket.! Ha juli utolsõ hete, akkor rendben, szabin leszek, ha nem akkor intézzétek ugy hogy legyen benne egy hétvége, vagy legalább egy péntek.!!!!!!!

Shosi: ma már lehet hogy nem netezek, ha kell transzport akkor csörögj 8ig, utánna már inni fogok.!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
És mi? Semmi. Ma csak leirok szavakat egymás után, de ezekbõl semmi értelem nem sugárzik. Ez egy ilyen nap. Lehet, hogy az elfogyasztott 1 kiló cseresznye okozta bélpanaszok miatt.

Itt süt a nap. És mikor lészen a Kõszegi OB? Mostantól csinálhatunk neked szurkolótábort?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És?

Vazz, beborult, vagy csak nálam lett sötét???

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mert te tanulsz vagy mi.

Juhééé.. Kedd van! Nem tudom ez miért okoz örömet, de azt okoz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mivan? Ne hagyjuk!

Még meg sem néztem azt a rohadt páncélt, aztán már számûzve vagyok lassan... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Kokk: áhhh, inkább hagyjuk.

Shosi: ha Kokknak nem kell, még én is elgondolkozom a Dainese-n bár mióta megtapasztaltam hogy milyen jo mezben tekerni a melegben, lehet hogy a biztonságot egy kis szellõzésre cserélem. De persze ott van a tél is, szóval meglátjuk.
Egyébként ma munka után lemegyunk Pécsre, bebaszni, ugyhogy ha surgõs a dolog fel tudom vinni, ugyis kocsival leszek. és akkor meg is probalhatnám

Kokk: kisbuko annyi volt mint a gatya, 40 font, azaz kb 14500 forint, és ugyanennyi a 2004es modell is. De a te kis pöttöm fejedre az nagyon nagy lenne.

Tomidny: én megvenném a fényképezõdet 40ért.

volt még kérdés?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

van, hogy elfelejtenek a szolgáltatók

persze az elektromos müvek egyszer nem felejtett el. Ki is kapcsolta a generátort. Legalább romantikus volt. :)

hmmm, dezsá vú
:)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
hehehehe

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kicsit elrontottam ezt a szervezést, mert ez a másfél nap kevésnek tûnik az anyag végigérésére, nemhogy a megtanulására, szal asszem én is jövök tekerni. Ha semmi nem változik, akkor 19:00-kor Pálosok. LEhet, hogy utána tér is mûkszik, hogy ne kezdjem véresre rágni az ujjaim és fejvesztve az utolsó átolvasásban hinni... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márió:
Okés. Van ceruza akku töltõtök, mert akkor adok hozzá akksikat is. 2100-as GP. Nekem azok váltak be a legjobban. Ja és ezt mondjuk ingyé adnám.

Na, így tuti nem veszek most vázat, de igazából tényleg nem bánom. Majd tavasszal...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök