Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
na jó reggeltet

akit érint: szombatra esõt mond :(
mi lesz így a mulatsággal?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szevasztok!

Magyarszék királyság.

Márió:
Dainese királyság. Nekem tutti jó ma a 17:30-18:00! Ez az! Menjünk meszire! Nagyon örülök! Kalandozzunk!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
õõõ izé amig el nem felejtem!

holap illetve már ma kéne menni egy jakab/vörös hegyes menést!a Mester üzent hogy írjam ide is hogy tudjátok és jertek!
fél 6-6 körül...

én valszeg remeténél fogok castlakozni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah voltam ma még moziban gecijó a Világok Harca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
látnia kell mindenkinek mert tényleg eszméletlen,Spilberg tud valamit...

Magyarszék nagyon beindult!!!Örömmel hallom...
védõ nem gyenge...
de egy Vest Basic nevû is elég lenne mert alig esek mostanában...

Tomi,ha gép eladó szólj!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Lófasz a seggetegbe. Meg azért szeretlek ám benneteket.
Ma voltam Orfûn strandolni csajommal. Mondjuk ezt a munkahelyen kicsit nem szerették, mert nem szóltam mindenkinek. De LESZAROM.
Most csajom bátyját köszöntöttük meg családi körben névnapja alkalmából, és haza fele kibaszottjól megáztam. Lehet, ez a 2 sör, plusz sok bor hatása, hogy élveztem a futást az esõben, de tényleg jó volt.
Még 1 Audis is megállt, hogy elvisznek. Kár, hogy a házunktól 150 méterre.
Hétvégén, meg az Esztergom-Tokod-Párkány háromszögben leszek. Megtalálni a szokott módon talaán meglehet. Majd azért hívlak benneteket ;)
Megtaláltam a CCSFoto boltját, holnap bemegyek, rákérdezek a S20Pro-ra.
Kell vennem gyorsan 120G-s vinyót is. eh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Balázs-zsal (Pavlik) mennyire lehet "egyezkedni" ha reklamációm van? :o
(mondjuk blokk még nem van meg..)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Érdemes elkukkantani a dalmaMagra, hogy mi lesz a közelben jövõre...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Axo?az mien az?!

Az AXO oldalán keresd ki a Products --> Offroad/Cycling --> Protection Jacket-et (sz@r flash oldal). Ez az. Ha érdekel hívj fel, mert 8-ra megyek be Dalmáért és akkor be tudom vinni.

Használt! Olcsó!!!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
helló cerkófmajmok - hogy szeretett és hiányolt Matyi kolléga szavaival éljek.

AW: változatlanul megyek amerikába, épp ma kaptam meg a jegy módosítását, igy már egy full hétévégm lesz New Yorkba, yee gecci.!

Zsolo: Jobbulást! , bármi majod is van... ?:!?!!

Márió: van nõvéred nem is tudtam.! én még mindig a Kokk hugánál tartok (aki egyébként meglehetõsen az elpnyére változott az utpbbi két évben, uh kokk ha egyszer mesélne hogy már MEEENNYIre ki van éhezve egy jó dugásra egy igazi Macsótol, akkor szólj nekem is, miután Matyi lerendezte)

Mário: milyen védõ kell.? van nekem egy FOX könyökvédõm amire a Mitczkey pályázik. Átbujós, szép, jo állapotban van, de ha vastagabb a pénztárcád mint neki akkor tölem iheted, szerintem hétvégén hazamegyek.

Tomidny: ja és a gatyéd nég mindig nálam.!!!! pedig már kimostam. a segg protektorokról nyilatkozz majd légyszives.!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió:
Tucc élni vazze... Én rohangálok a vároban, ti meg kettesben, sötét, hûs szoba, mindez délben!

Nõvérednek gratula!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Egyébként is, még egyszer ideirja, hogy megy Amerikába, olyan rontást küldök rá, hogy megemlegeti... tegnap is épp egy USÁba induló kollegát búcsúztattunk...

Noah's Ark rulez... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Aki nem jön, adja oda a gépét Zapnak!!! :D

Hehh, adtad volna te tegnap. Bár igazából nem fogadom el senkitõl, szeretek normális bringával tekerni... ;)

DNL: Hogy mit kérek ajándékba? Egy ilyen ingyenjegyet melléd. Bár ha nem melléd, az is jó. :D

Zsolo: és Te? jobbultál már? használt Vajákos Birinénje patkányfarokfõzete?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, de durva... Semmit nem értek... :D

Ma akkor senki tekerni??? Aki nem jön, adja oda a gépét Zapnak!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
AXO mi? Védõ cucc?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nyomjad máááá!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah hát igen jó volt tegnap...

Axo?az mien az?!

ÉÉÉÉS Anyum 5ösre vizsgázot!!!
Szóval oké minden...

Shoshi,mikor hol tali!?
én kb 2ig vaygok városban.Adigg nekem jó.Vagy utána kb 6-7töl.
Szóval rugalmas a dolog.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... micsoda analizálás... :D

Vazz, lehet, hogy holnap nem megyek be, mert hányingerem van tõle... Nem bírok nekiállni... :mad:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Az eleje nagyon rendebn, utána szar ügy, utána rendben, majd megint rendben, és én sajna ma nem megyek!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem egy fehér VPFree-t, meg egy Boxxer WC-ot... Köszi! ;)

Köcsög Pere megvágott. Mennyire tele van a faszom ezzel a buzival!!! Elmegyek holnap is, csak lutriból, meg hogy jól fölidegesítsem...

Shoshi: oksi... ;) Akkor ma este, vagy holnap el is viszem és tudom is tejelni a felét... :D

Ma valaki egy tekerést??? Mert most már tényleg leszarom a holnapi vizsgát, szal ráérek...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
dnl: most még nem aktuális a lakáslátogatás, mert a nõci még ott hesszel, majd pár hét múlva. 8-10 millióért azt kell mondjam, hogy max vmi kicsi garzont 30nm környékén, persze a nyóc ker valamely bugyrában kap ezért akár 70nm-est is... Nem akar hitelt felvenni? Felvenne 2 milliót, az nem vágja földhöz anyagilag gondolom a törlesztõrészletekkel, és máris költözhet mondjuk a XIII. kerületbe, ami szerintem az egyik legjobb a pesti oldalon, Újlipótváros, Vizafogó, de nem Angyalföld, az már kijjebb van.
Hamburgerszag.. hát, mire felépül a fogyasztói társadalom újabb szentélye remélem már vmi nagyobb lakás megvételén töröm a fejemet, viszont a lakásom értéke várhatóan megugrik, ha ilyen jó helyen lesz.. Érted, megpróbáltam kicsit elõre gondolkozni, majd meglássuk, hogy beválik e..
Amerikából hozz nekem beefjerky.t léccilécci.. meg vmi fasza mp3 lejátszót. Köszi :D