Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mivanmá?
Senki nem akar éjszaka bringázni?
Sütögetünk vagy nem, az hótmindegy, de most asszem a bringán van a lényeg. Ezért nem is értem mi ez a nagy "jajjénautóvalakarokfelmenni" mozgalom.

Voltam szemészeten, körzeti dokinak is hugyoztam egyet, szóval már csak az okmányirodába kell bejutnom, hogy adjanak új jogshit.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem necces, pedig kedv lenne hozzá... Hétfõtõl nem vagyok egy hetet... Meg csajom úgysem jönne. Megdumálnánk, teccene neki, aztán indulás elött fél órával elmenne anyjával valahova... Mert ez az új mániája... Böböööööööö...

Meg az estét sem tudom, mert én meg nem mennék olyan nagyon nagyot... Szal vazz, fingom sincs... VAn konkrét tervetek??? Hogy torony, vagy jakab, vagy ilyesmi?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hja, na ennyit a piciny lelkek ápolásáról! Remélem Kokk már jobban érzed magad.. :)

Szellemváros meg be van gazosodva, legalábbis az alsó része, azt már nem is használják?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Így van! Viszont Wuff, ha minimális szinten én is tudok valamit kalimpálni a levegõben, akkor neked is menne! Csak keveset gyakoroljuk... De majd a hétvégén frankón megázik a szerelemvárosi pálya, és jövõ héten kimehetnénk! Vagy akár hétvégén valamelyik nap! Vinnénk a csajokat is fotózni, és jöhetnének õk is bringával!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Az ugrásról meg csak annyit, hogy bárcsak én tudnék ekkorát nekirugaszkodni... persze tudok, de a landolással sejtéseim szerint bajba lennék.. gyertya, vagy nem gyertya jó az. Meg büszkék vagyunk rád meg mifene :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Öcsém és én nem sütögetünk, szal akármekkorát is tekerhetünk... Rajtunk múlik. A 18:00-ás indulás az teljesen megfelel nekem/nekünk. De lehet 17:30 is. Bár Öcsém miatt inkább azelõzõ, hátha befut neki még egy zsíros meló.

Az ugrásodhoz csak annyit, hogy azért írtam, mert múltkor is jókat röhögtünk a fotókon :D !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Úgy tûnik, nem növöm ki soha. Túl sokat mentem merevvel... És nem baj, hogy mondtad, csak tényleg ez van... ;) Na, tekerés? Shoshi: 6 körül nagy menés lesz? Mert akkor max nemm egyek sütögetni... Kicsit elment tõle a kedvem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

...de jellegzetes mozdulatod...

Majd kinövi...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem rosszból mondtam, de jellegzetes mozdulatod... Úgy látszik mostanában így járok. Ez van.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Oks, bár úgy nem tudom, hogy fog beleférni, mert 8-ra Kistubesnél kéne lenni...

A gyertyáról meg le lehet szállni, mert igaz, hogy nem túl szépen, de egész sokmindent ugrok... Nem tudok mit csinálni...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én is jöttem múlt héten bicajjal dolgozni, ki is mentem félóránként, hogy megvan e még, meg úgy egyébként gyönyörködni.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ekkora gyertyában ki lehetne más ;) ...

Kokka:
Nem tudok pontos idõt mondani, Öcsémmel megyek valszeg, valamikor 17:00-18:00 tájban.. Az is lehet, hogy Pántya is jön. Még semmit sem tudok pontosan, csak azt, hogy megyünk tekerni valamikor, valahová. És jó lesz.

És az is nagyon jó, hogy ha hátrafordulok, akkor nemcsak büdös papírokat látok, hanem itt áll õ maga, a kis kerékpárom, a kis Skót :afro: . Négy és fél év óta elõször jöttem be vele dolgozni!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Repül a, repül a, Kokkk
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nekem is van Trek matricám a Trek gyárból, szívesen felajánlom, mert ha 6 éve nem tettem ki, akkor most se fogom valószínüleg, és mégiscsak megérdemelne egy ilyen jó kocsi egy ilyen matricát és fordítva is. Feltéve, ha lesznek neki társai.. :)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Kill zombiez!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
JAja, szüliapjára meglepibõl telematricázzuk... :D:D:D Van 60centis maxxis matricám... :D A hátsó szélvédõre...

Shoshi: akkor megyünk ma?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hehehe, ez télleg király!
Telenyomni Pinkbike, meg RockShox, meg ... matricákkal, igazi kanadai bringásautó!
Valahogy jobb feelingje van, mint a tucctucc A6osnak.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, ez tényleg nagyon faszás!!! Felniket rá, de gyorsan!!! És FEKETÉKET!!! :D:D:D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Naaagyon tutti :clap: !

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
hehe.
Hát igen, ez 20 éves.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök