Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. augusztus 03. - 11:40

Az egyesületes megmozdulás akkor most mikor lesz? Pénteken? Mert már nem tudom követni...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. augusztus 03. - 11:31

Bringaszállítós busz tényleg nem rossz ötlet...
Zsolo: asszem kicsit túl reagálod, de ha ez neked így jó... Asszem bocsánatot kértem, bár nem értem, hogy miért veszel mindent "nekedugrásnak". De mindegy. Akkor "ez van" úgytûnik. Azért Te is kicsit kötekedõs kedvedben voltál...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. augusztus 03. - 11:26

De, vagyok. Csak figyelembe veszem a tegnapi kérésedet... :/Nem vagy MSN-en...
Írta 2005. augusztus 03. - 11:17

nekem gyakorlatilag akármikor jó. Tekerni akartam ma is.

Kokk: mindenkinek, mindenre, bele a nagyvilágba, akinek a csajának az inge, vegye magára. (és ne a Pollack strandra menjen ebben az ingben

Aktuális civil
Írta 2005. augusztus 03. - 11:14

Húúúdejó, hogy nem voltam itt tegnap délután. A csajok meg bekaphattyák. Nekem ne bántsák a haveromat, mer ne.
??? Ezt kinek, mire ???
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. augusztus 03. - 11:13

Zap: 19:00-ás mozi neked is jó?
Írta 2005. augusztus 03. - 11:08

A tegnap estét már sokan leírták, szerintem az elmúlt idõszak legjobb megmoccanása volt (Márió vicce meg az év performance-sza)... Bár éjszaka bedurrant a bokám, úgyhogy a mait biztos kihagyom, és lehet, hogy a holnapit is ki kéne, hogy hétvégén tudjunk Jakab-hegyet menni.
Mozi jó ötlet. Bár a film nem érdekel, de talán lehet élvezetesebbé tenni.

Na, és bemutatta Zsolo is az arcát az erdész kollegának, mint az MMTBSZ hivatalos képviselõje, és én is mentem vele bejelenteni, hogy lesz egyesület, és kompromisszumkészek vagyunk, aminek nagyon örült. Érteni ugyan nem érti a nyaktörõ száguldozást, de nem vaskalapos és szem elõtt tartja az igényeinket, ugyanakkor egyrészt ellentétes igény, másrészt szabály is van, amihez igazodnia kell, így majd nekünk is. De pénteken részletesebben majd.
Aktuális civil
Írta 2005. augusztus 03. - 11:06

NEkem majdnem mindegy az idõpont.
Írta 2005. augusztus 03. - 11:02

21:00-ás Kovácsék esetleg jó lenne
Írta 2005. augusztus 03. - 10:49

Tomi, Albertfish: bocs, tegnap a tervezett kör helyett egy Teca kört mentünk ami iszonyat király volt és a sütögetés már nem fért bele a programba...
The life is short, ride more!
Írta 2005. augusztus 03. - 10:37

Írta 2005. augusztus 03. - 10:29

Márió, kéne tárgyalnunk!!! Elég sürgõs lenne... Add meg az otthoni telefonszámodat, vagy akár hívj föl itthon: 216-889. Kössz!
Írta 2005. augusztus 03. - 10:07

És nem is bringával jöttem be. Eh, hülye vagyok én?
Tegnap annyit bénáztam. Azt hittem sosem indulok el. Aztán meg alig bírtam felfelé menni. Raktam a fejembe zenét, akkor kicsit jobb lett a helyzet. Meg ettem idõnként somot, igaz még kicsit éretlen, de én így is szeretem.
A sütés az nagyon oké volt. Sõt. Bár kicsit megint besokalltam, de az nem baj

Lefelé meg féltem. Sötét volt, és hiába volt jó lámpám, de az erdõ tele van rémekkel. Ehe.
És én is nehezen aludtam. De nehezen is keltem.
Írta 2005. augusztus 03. - 10:05

Írta 2005. augusztus 03. - 09:24

Zap: helyzetjelentés?!?!?! Csörrents meg, ha már bent vagy és akkor MSN!
Írta 2005. augusztus 03. - 09:18

Shoshi: 1500!!! Ne is válaszolj, hogy ne változzon!!!

Írta 2005. augusztus 03. - 08:53

Írta 2005. augusztus 03. - 08:48

Írta 2005. augusztus 03. - 08:36

Sorry, hogy tegnap nem mentem, de hétközben nem az igazi. Mentünk viszont kibaszott fassza Vörös-hegy-Teca kört, zsíros kenyérrel és sörrel. És nagyon durvák az Éger-be vezetõ utak, szét vannak mosva, folyamat megvezet, semmi sem olyan, mint egy hete. Rendesen kell figyelni.
Utána gengszterkedtünk még nagyon sokat, Uránváros, atlétika pálya, meg kis tér is volt.
Na jónapot mindenkinek!
Csütörtök este jó lesz! Csak ne essen (nagyon)!
Esetleg ma valaki(k) moziba? Kovács és Kovácsné az Urániában, vagy 19:00 (asszem nekünk ez lenne a jó), vagy 21:00.
Írta 2005. augusztus 03. - 07:56

A csütörtök este mindenkinek jó éjszakait menni?!?!?! Mindenképp ismételni kell minél hamarabb!!!