Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2005. augusztus 09. - 15:07

dnl:
Engem személy szerint érdekel a maribori beszámolótok!
Engem személy szerint érdekel a maribori beszámolótok!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. augusztus 09. - 15:03

jól teszi.! utánna pedig irány HammerWorld szinpad, és a Lord koncert, esetleg a DJuice Party Aréna, és LTJ Bukem & MC Conrad (UK).!!!!!
Írta 2005. augusztus 09. - 14:37

Hja Tomi, elfelejtettem, hogy te mindent archiválsz!
Legközelebb majd jobban odagfigyelek mit írok.
Dan, most hívott a Sztranyó, lehet, hogy este õ is beugrik, ha lesz ideje. De amúgy meg hevesen érdeklõdött a pénteki Basement Jaxx felõl.
Legközelebb majd jobban odagfigyelek mit írok.
Dan, most hívott a Sztranyó, lehet, hogy este õ is beugrik, ha lesz ideje. De amúgy meg hevesen érdeklõdött a pénteki Basement Jaxx felõl.
Írta 2005. augusztus 09. - 14:24

Írta 2005. augusztus 09. - 14:17

Írta 2005. augusztus 09. - 14:11

Írta 2005. augusztus 09. - 14:10

... hát nem is csoda ... a gibbongecik már csak ilyenek.
Srácok, egyébként szerintem ma igen jól fogjátok küldeni ezt a tekerés dolgot.
Péntek este a téren Kokkának igértem egy maribori beszámolót, meg képeket, az erdekel valakit (bandit is beleértve).? Mert ha senkit akkor ne cipelem ma este a gépet feleslegesen...
Srácok, egyébként szerintem ma igen jól fogjátok küldeni ezt a tekerés dolgot.
Péntek este a téren Kokkának igértem egy maribori beszámolót, meg képeket, az erdekel valakit (bandit is beleértve).? Mert ha senkit akkor ne cipelem ma este a gépet feleslegesen...
Írta 2005. augusztus 09. - 14:05

Dan, január az ínséges és kész, nem nyitok vitát, csubakkafos!
A Zap nem cserélt villát. Vagy mégis?
Nem lehet má' követni ezeket a pécsi gibbongeciket!
A Zap nem cserélt villát. Vagy mégis?
Nem lehet má' követni ezeket a pécsi gibbongeciket!
Írta 2005. augusztus 09. - 13:58

Na tekergõk!
Én nem megyek jakab-hegyre, az túl sok idõbe telne ma... Inkább gengszterkedem a környéken kicsit, majd valahogy 17:00-18:00 között!
Én nem megyek jakab-hegyre, az túl sok idõbe telne ma... Inkább gengszterkedem a környéken kicsit, majd valahogy 17:00-18:00 között!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. augusztus 09. - 13:56

Tomidny: ja szopatak ezek rendesen. Én már szerencsére régen csináltam, de amlékszem hogy tömény szopás.
Zap: nem olvastam a vissza a mult heti termést, de jól látom, te is villát cseréltél.? Meg a milliomos csemete is.? huuu. akkor most mégjobb a cangitok min tidáig.?
A téren Kokkának igértem egy pémtek este maribori beszámolót, meg képeket, az erdekel valakit (bandit is beleértve).? Mert ha senkit akkor ne cipelem ma este a gépet feleslegesen...
Zap: nem olvastam a vissza a mult heti termést, de jól látom, te is villát cseréltél.? Meg a milliomos csemete is.? huuu. akkor most mégjobb a cangitok min tidáig.?
A téren Kokkának igértem egy pémtek este maribori beszámolót, meg képeket, az erdekel valakit (bandit is beleértve).? Mert ha senkit akkor ne cipelem ma este a gépet feleslegesen...
Írta 2005. augusztus 09. - 13:53

Nekem meg mondták, hogy azzal a két papírral, meg az orvosival lehet.
De mivel nincs idõm, nem nagyon tudom kihasználni. De majd csütörtökön már talán...
Ja és a jogsi az kb. 5-10 perc, de az átírásnál annyian voltak, hogy iszonyat. Kb. félórás csúszás volt, aztán kiderült, hogy nálam kéne lennie az adásvételi eredeti példányának. Ez még plusz 1 órát jelentett. Hát ez van.
De mivel nincs idõm, nem nagyon tudom kihasználni. De majd csütörtökön már talán...
Ja és a jogsi az kb. 5-10 perc, de az átírásnál annyian voltak, hogy iszonyat. Kb. félórás csúszás volt, aztán kiderült, hogy nálam kéne lennie az adásvételi eredeti példányának. Ez még plusz 1 órát jelentett. Hát ez van.
Írta 2005. augusztus 09. - 13:51

Január vége február, az anyagilag mindig ínséges idõszak!
Miért, csak nem a Karácsony miatt.? Mert ahogy ismerlek, (ahogy én is) te se viszed tulzásba az ajándékozást

AWi: ja gyere, ugy is kell mesélned a Londoni kalandokról.
AW és Wunder: és kire gondoltatok a vizmosások átugrálása között, mikor jöttetek le a libegõ alatt.?
Csütörtök: Anima, Underworld, no és persze Saun Paul.!!! ki jön.? Asszem rekordidõ alatt fogunk elindulni Paksról

Írta 2005. augusztus 09. - 13:31

Elméletileg vezethetek 2db A4-es papírral, meg az autóra is kaptam néhány A4-es ideiglenes papírt. Jó nem?
Csak az a baj, hogy itt meg sok a munka, és így nem tudok most felszállítást vállalni...
Nekem aszonták, hogy a két papírral nem lehet vezetni.., viszont nekem kb. egy hete volt hasonló tortúra, de én kb. 10 perc alatt le tudtam rendezni az okmányirodát...

The life is short, ride more!
Írta 2005. augusztus 09. - 13:28

Zap: szétszedted már a villát? Marzo oldalán azt írják, hogy a 200-as könnyebb, ebbõl szerintem az derül ki, hogy a 170-esben van valami (hézagoló) ami a 200-asban nincs. Amúgy egy kalappal a szereléshez, nemtom a VF milyen, de az enyimet aligha lehet hétköznapi szerszámokkal szétszedni...
Egyébként a Marzo oldalán már megy a visszaszámolás..szeptemberben megjelennek a 2006-os modellek!

Egyébként a Marzo oldalán már megy a visszaszámolás..szeptemberben megjelennek a 2006-os modellek!

Írta 2005. augusztus 09. - 13:27

Húbazzeg. Kiszívták az agyamat az okmányirodán. 9-tõl kis megszakítással ott figyeltem délig. Meg még utána is be kellett mennem. Na mindegy. Most már rajtuk a sor, hogy végezzék a papírmunkát.
Elméletileg vezethetek 2db A4-es papírral, meg az autóra is kaptam néhány A4-es ideiglenes papírt. Jó nem?
Csak az a baj, hogy itt meg sok a munka, és így nem tudok most felszállítást vállalni...
Írta 2005. augusztus 09. - 13:23

AW: Tegnap elõtt voltunk és akkor esett az esõ. Lehet hogy vmi elírtam, mind1.
El kéne mennem szódáért...
El kéne mennem szódáért...
Írta 2005. augusztus 09. - 13:18

Na, ma nekem úgy 6 körültõl jó, ha még érdekel akkor valakit valami.
de emiatt ám ne várjatok. majd rácsörgök valakire, hogy mi merre.
Aktuális civil
Írta 2005. augusztus 09. - 13:15

Írta 2005. augusztus 09. - 13:06

Kis délutáni rájdot valaki? Vagy késõdélutáni Jakabhegyet?
Vettem fogassor szerelõ szerszámokat, így telyes a szerszámkészlet. Ha valakinek kell valamit szerelni, azt szívesen megoldom!
Vettem fogassor szerelõ szerszámokat, így telyes a szerszámkészlet. Ha valakinek kell valamit szerelni, azt szívesen megoldom!

Írta 2005. augusztus 09. - 12:58

Na, ma nekem úgy 6 körültõl jó, ha még érdekel akkor valakit valami.
Holnap meg még meglátjuk. jajjajj, mikor lesz pihenõnapom....
Holnap meg még meglátjuk. jajjajj, mikor lesz pihenõnapom....
Aktuális civil