Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió:
Még nem tudom, hogy mit csinálok ma, de összejöhet még minden. MAjd jelentkezem.
Már a számolással is gondjaid vannak? Ezek a mai fiatalok készen vannak.. Már minden zavarja õket. A túl sok óra a suliban, nehezek a könyvek, nehéz az anyag...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nyii bazze!!

Matyi,te hülye vagy!!!
de sokat röhetem ezeknek

ezer bocs a mi lemondás miatt de kiment a fejembol hogy dolgom akadt ami fontos!!

szóval ma már tényleg mnjünk és kb 4 körül

Ákos,szedjük szét a villát!!!

holnap vagyis ma megyek diszkalkulia vizsg. ra...

kiváncsi vagyok

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
És mi lenne, ha csinálnánk mi is egy egyesületet, ahol féláron lehetnél tag, Tomi?
Átjönnél?
Sõt továbbmegyek, a Tescoban fogjuk árulni a tagságot kedvezményesen és minden ott vásárolt bicikli mellé adni fogjuk!
Lenyomunk titeket köcsögök, nem kell a tiszteletbeli tagság!
A Wuff lesz a reklám expert, a Dani majd ír folyamatokat, hogyan és miként én meg alkotni fogok a szabadidõmben! Nagyokat és szagosakat!
The future is bright, the future is ours!
Tyihha!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem lehetnek rendes tagok is, és akkor legalább befizetik a tagdíjat.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tiszteletbeli tagok lesztek.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Suttyó??? Én??? Ti meg kihagytatok minket az egyesületbõl csibészek!!! Majd leshettek, ezután befagyasztjuk a Pécs-Pest ingyenes fuvarokat, küldözgethettek a Magyar Postával...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Az a lényeg, hogy egy suttyó, aki azt hiszi, mert angliában volt nem az, és szívesen kihasználná a vendégszereteteteket. Hehehehe. AW: egyébként nekedvaló történet a Világökörségekben...

Nem is tudtam, hogy a Pirike a farkasember. Pedig Piroska és a Farkas... Sejthettem volna...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nem akarok dolgozni!
Ez meg csak úgy megint:
Tibi az új (vagy ez már egy régi szerelem új környezetben való feltöltése romantikával) csajával békésen álomra hajtja a fejét.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
idõpont neten
csekk az 10mp volt
befizetni az irodai cuccokkal
dokihoz meg egyébként is kellett menni
meg se nézte a szemem

jóhogy vezettem

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Wunder, nem csodálom, hogy te nem érted. A lényeg, hogy nem viszek semmit, nem is hozok el semmit, viszont adhattok piát. Ennyi. Okés???

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Hát két papírral tényleg nehéz lehet, bár még nem próbáltam. Jobban szeretem a hagyományos kormány-pedálok-váltókar kombót.
Én a jogsi meghosszabbításra 2 évet készültem lelkileg. De meg is lett 15 perc alatt.

Na ne izélj, hogy 15 perc volt össz-vissz! Orvos, okmányiroda idõpont és csekk kérés, csekk befizetés, okmányirodára vissza, és utána várás, hogy jöjjön a cucc.
És azóta vezettél autót? Meg ahogy leírtad ezt kormány-pedálok-váltókar cuccot egybõl a bringára asszociáltam :D Bár a fékkarok hiányoznak a listából...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szatorban is lehet vinni piát, nem kell ahhoz hátizsák. Sõt szatorban lehet vinni grillcsirkét is, ami szintén jó.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Nem, nem értem a célzást!
Hátizsák meg minek kéne, nem viszel el tõlünk semmit, nemdehát? Akkor meg?
Éééérti!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Nekem aszonták, hogy a két papírral nem lehet vezetni.., viszont nekem kb. egy hete volt hasonló tortúra, de én kb. 10 perc alatt le tudtam rendezni az okmányirodát...Posted Image

Hát két papírral tényleg nehéz lehet, bár még nem próbáltam. Jobban szeretem a hagyományos kormány-pedálok-váltókar kombót.
Én a jogsi meghosszabbításra 2 évet készültem lelkileg. De meg is lett 15 perc alatt.

új telóm nincs, most állítottam be igazán a Z1et, és most nagyon tetszik!!! Többnek tûnik most, mint a Race 18 centije, ergo marad. A 888 eladásra van.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most már kicsit jó lenne spórolnom... bõven túlléptem az egészséges határt, amit terveztem költeni egy hónap alatt..

Londonos képeket. Úgyse érdekelne titeket. Akkor este beugrok, jó? Vigyek sört vagy ilyesmi? Nem vinnék magammal hátizsákot, úgyhogy jó lenne, ha tudnátok prezentálni vmi alkoholt, ahogy illik... már ha érted a célzást..

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
mindenki csak 1 napot tervez szigeten.? na jo mondjuk kurva drága....
milyen képeket nem akarsz kirni.?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mert ha nem?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wuff, te egy büdös aluledukált csernozjom vagy!
Szigetre meg gyere pénteken!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
te dnl, akkor majd büdösen odaállítok hozzátok, rendicsek? Kiírjam CD-re a képeket? Ááá, inkább nem..

most van a Sziget? Ki nem szarja le. Kihagyom.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Bringa beépített Hi-Fi-vel
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök