Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hogy van az ebcsontod? Vazz, menjünk! :D:D:D EGYSZER ÉLÜNK! SZARJUNK NAGYON A VILÁGRA...! (Hogy Mettyú is értse...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Háát, amilyen formában mostanában vagyok, szívesen bezárnám az irodát, és mennék egyet veled. Utána max. bejönnék még egy kicsit, de igazából szarok rá...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ennyire aggaszt, hogy a te sorsodra jutok?! :D

Valaki jöjjön bringázni MOST!!! Szép az idõ, zümmögnek a bogarak, mosojog a napocska ÉS ZÚZNI KELL LEFELÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Ma nem sikerült beérni a suliba. PEdig 8 óta indulok. :D

Kokkk, még egy ilyen hozzászólás és felküldök egy ukránt, hogy fenyítsen meg!
Pöcs vagy!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Majoboj után én is lelkes lennék, vazz... :D

Ma nem sikerült beérni a suliba. PEdig 8 óta indulok. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Exkomlói, jelenleg pécsi. Régen nagyon jól nyomult CCben, ügyes volt. Jópár éve nem bringázik/zott. Nagyon lelkes lett most...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Nagykanizsához tényleg jó közel van, mákosok!
És ki ez a Putzer? Bevallom nem tudom, de kíváncsi vagyok. Õ legalább pécsi?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Öccsém Putzer Bélával volt, és egyik haverjával, illetve két nagykanizsai sráccal. A nagykanizsai srácok már sokat voltak (fene a belüket, még közelebb laknak!), asszem idén is voltak már vagy háromszor...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Elcsúszott a reggeli... Így a szarás is... :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Shoshi, kik voltak ezek a csókák öcséddel? Nem voltak nagyon ismerõsek!
Jó volt nézegetni a képeket és látni, hogy augusztus óta még fejlesztettek a dolgokon.
Ajja, vissza kéne majd menni!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Örülök, hogy szarás elõtt röhögtél is :D !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

MEllesleg minden ki tud likadni...

Shoshi, vazz!!! SZÖVEGKÖRNYEZET!!! :D Nem "mindenki tud likadni"... Hanem "minden ki tud likadni"... Hehehehehehehehehe... Vagy ijkább "minden kitud likadni"?!?! Mekkora röhögésre ébredek!!! És lassan szarok is! Ez kurva nagy!

Valaki nem tud olcsón vinyót?! Nagyon sürgõs lenne! Tomy, Zsolo?!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mariborsko Pohorje by KisSoós...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ho!
Hát igen, ha nincs jó kis bélmegmozgató tekerés, akkor nehéz egy igazit alkotni a budin!
Akkor a 7végi tervek hogyan is néznek ki? Mindenki megy valamikor Sikondára meg Mszékre?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Shoshi:
Oké, akkor majd ha végeztem a rendõrséggel, akkor értemegyek. Vagy ha nagyon korán végzünk (amit kb. esélytelennek érzek), akkor majd valamikor...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na szevasztok szarógalambok!

Na nagyon úgy látom, hogy gummatémában mindenkinek igaza van, ami helyes is. Szerintem is a 2ply jelleg a lényeges. Személy szerint mivel csak veletek versenyzem, és nem igazán számít nekem a súly, ezért marad a tank-setup. Persze versenyre biztosan betennék egy sima belsõt, és esetleg feltennék egy 2ply 2.35-öt.

Mettyú:
Képzeld, beszlopáltam majdnem az egész anyagot, de csak egy kis csíkot produkáltam. Tudod, azt a fajtát, ami egy kis fekete meztelencsigára hasonlít, amely éppen mozgatja a kis hegyes végeit, és ott szerencsétlenkedik a porcelán szentségben.
Amióta nem tudok bringázni, a szarás sem az igazi.

Tomy:
Kiírtam neked jópár Fuji-s avit! Itt van nálam!

Kokka:
Azt, hogy "mindenki", azt egybe írjuk :scratchhe !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hülyeee... :D

MEllesleg minden ki tud likadni... ;) Még a nagy maxxis nagy maxxis belsõvel is. Mert hát lehet, hogy a bebaszva Égervölgybõl letekerés tett be neki, de most nézem, hogy az ominózus este után most meg lapos az elsõm. De nem igazán tudok visszaemlékezni, hogy pontosan mi is történhetett. Remélem Zapat majd kihúz a csávából és pontos felvilágosítást ad a történtekrõl... :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Zap, jajajaaaa ilyen szokott lenni! De ha nem ülsz le, lehet, hogy csak egy sunyi fing bukott volna a felszínre belõled!
Ez a feltételes reflex, ha leülsz a slozira, szarni fogsz! Akkor is ha elõtte, már kifostad a holnapot is!
Csak azt nem értem, hogy a lányok hogyan fogják vissza magukat, amikor leülnek és csak pipperolnak egyet ahelyett, hogy rendesen megtisztelnék azt a csillogó fajanszot egy jófajta, barna kvalitéttal!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mettyú, meséljek neked derült égbõl villámcsapásról?
Leültem tegnap hugyozni, hogy írok közben egy sms-t. Semmi szarási ingerem nem volt, de ahogy elindult a lé, akkora robbanással kitört belõlem egy kiló fos, hogy még 1 óra múlva is WCt pucoltam. Látjátok? Érdemes mindig leülni, ki tudja mi jó történhet?

Aktuális civil

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

Meg nincs már Bullit... De van még Heckler!

Nekem személy szerint jobban bejon a Bullit, szóval szerintem jobb lett volna ha Bullit marad és Heckler megy...De kinek mi jon be... :)