Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. október 10. - 07:46

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. október 10. - 07:39

Írta 2005. október 10. - 00:17

Írta 2005. október 09. - 23:24

Hosszabb élménybeszámoló talán holnap... Addig is:
Autóval a faházban...
Írta 2005. október 09. - 22:43

Írta 2005. október 09. - 22:35

mit mentegetõzök......

hol ugranak? vagy mi?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 09. - 22:32

Moszkvics+Ufó elég derék mereteket ugrik ugyanitt a linken
http://kep.tar.hu/ko...2603/16732232#2
Zapata,szocializálódsz!?

http://kergeeger.uw....0853_resize.JPG
http://kergeeger.uw....0862_resize.JPG
lecserélted LLt,de mért?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. október 09. - 21:10

de mindegy
ha megszületik a gépem toljunk egy Jakabhegyes valamit!!
morrowindbe vagyok vöröshegyen:)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. október 09. - 20:49

Írta 2005. október 09. - 20:07

Írta 2005. október 09. - 19:45

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. október 09. - 19:40

pár kép a mámrol fordított sorrendben
nah,voltatok Komlón is!?
vagy Magyarszéken!?
Tomy,ha áll még a kölcsön monoblokk opció nagyon örülnék...
aztán ha valahogy öszefuthatnánk...
valaki nem csinált képeket!?
tök kíváncsi vagyok hogy alakult
anh az jó lenne!Kiváncsi vagyok
jah a traki komoly volt
Írta 2005. október 09. - 19:40

Slin: csillióbilliót!

bandQuake: sztem nem.
Írta 2005. október 09. - 19:24

Iszonyat jó volt a mai nap. Rengeteg ugrálás, rengeteg levegõben töltött idõ. Állat döntöttkanyarok... Tökéletes volt minden. Bár a 4X nem volt az én világom, mégis köszönet Dalmának és Kölyöknek a pár technikás tanácsot, ami egy kicsit megszerettettem velem ezt az ágazatot! Gratulálok a helyi és nem helyi erõknek a mai produkciókért!

The life is short, ride more!
Írta 2005. október 09. - 19:20

Írta 2005. október 09. - 19:01

Írta 2005. október 09. - 18:49

ÉS HOGY MENNYIRE JÓ VOLT EZ A MA IS!!! Talán még jobb, mint a tegnap. Egészen beleszerettem a nem 20-20 centit mozgó képezetbe. Ez a jövõbeli anyagi helyzetemet nézve nem jó, de olyan sok új élmény és technika van ebben a 4X-ban, ami boldoggá tett. Ismét köszönöm D&Zs!!! Meg jó, hogy rá tudtam húzni Dalmát a végén arra a micsodára... Váááá... Még mindig érzem a kezemben az ugrálást... A másik nagy boldogságom, hogy sikerült egy hármas ugratót megnyomni úgy, hogy a második puklira tettem a hátsó kereket és manuálozva mentem át a harmadikon... Iszonyat jó érzés volt! A kis Beninek meg külön grat!
...igaz Slin...?!

Írta 2005. október 09. - 18:04

helyszínen aktus elött?
Írta 2005. október 09. - 17:54

hi all
szeritem ugy üljünk a vetítésen ahogy tudunk mert em tul nagy terem az apólló
Na itt a pont...
Mindenki ugy ul ahogy helyet talal nem kell itt tulbonyolitani mindent...

Írta 2005. október 09. - 17:48

örülök ha jól telt mindenki hétvégéje
mink hogy ne üljünk itthon elmetünk orfûre gyalog,ott megnéztük a malom múzeumot,sütöttünk igazi kenyeret.Tuti jó idõ volt,sütöttünk is pár dolgot.
Arra mentünk mintha nagy patakos túrát nyomtunk volna és orfûröl jövünk haza,SzúAdó meg teca irányába.
NAgyon jól esett kimozdulni,mióta nem ültem igazi bicigilin,nem is tudom...
Szóval tök jó volt,ajánlom mindenkinek hogy a barátnõcis tekergések listájára vegye föl!!
aztán téren találkoztam Tubusékkal,megvidámkodták a biciglim:)
remélem minél hamarabb meglesz a angybiciglim és a jóidõ is kitart addig...
szeritem ugy üljünk a vetítésen ahogy tudunk mert em tul nagy terem az apólló