Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ja igen, még egy szó: Dáktép :D

ezt fejtsd ki mer már nem voltam ott, amikor eza dáktép mizéria elkezdödött :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

Részemrõl asszem mozi, Remény bajnoka...

szerintem válassz valami mást. Nagyon szép megható történet, szépen fényképezve, de inkább egy vasárnap délutáni sziesztázás keretében javasolnám a megnézését...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nah:
Kiscsávót én is láttam a mocival. Tettyén lakik, a csúszdák mellett, a köves házban... A faterja "nagyon ért hozzá".

Hazajöttem kúrálni magam és azért rittyentek egy hosszabb beszámolót. A gatyám azért olyan, mert fürdés után volt és a 8 fokban, a 12 fokos vízbenfürdés után éppenhogy nem törölközni volt kedvem, hanem hálózsákba pattanni. Hozzáteszem, ÉN voltam az EGYETLEN aki aznap este fürdött. LL reggel még meg is jegyezte, hogy rosszul aludt a büdös takaró miatt. Hja...

Szóval az odautam az elmúlt idõk legmeghatározóbb élménye volt számomra. Tomi felugrott ugyan a cuccaimért, de 1.5 percem volt összepakolni, úgyhogy Sparos tatyó, meg hálózsák bedobásra került, a többit a hátamon vittem. Felfelé találkoztam (15:45) a Csigával, meg Patyóval: mikor mondtam, hogy Sikondára megyek, Csiga kapcsolt és elköszönt, Patyóékkal viszont még dumáltam vagy 20 percet... Innentõl lett expedició jelleg, mert Trippamernél még el is tévedtem, de tuti volt egyedül keverni istenhátamögött a sötétedõ erdõben a sok erdészeti úton... aztán megtaláltam a lefelét, kurva nagy volt. Mindenütt motornyomok, fácánok, és elágazások. ("onnan már csak egy út megy...") Aztán mindent vagy semmit alapon elindultam az egyiken, ami irányba állt. 4-5 sekély keréknyom (mint Vöröshegyrõl lefelé) közül választhattam, néha keresztezték egymást, néha kõben végzõdtek. Aztán egyszercsak kiértem a templomhoz, ami épp a lebukó nap fényében fürdött...
Aztán volt még sör, meg hideg, meg a képeket már láttátok. Keleti Mecsek nagyon fasza, kell menni majd túrhálni, akinek van kedve majd szóljon.
Na kész, úccse olvas senki ennyit.

ja igen, még egy szó: Dáktép :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nem nem az egy másik

egy kis kölök volt alig érte el a kormányt
fekete bukóban

bazze nagyon-nagyon hoszú ez a világháború...
van egy Kokkk valki levele a könyvben:)

nem akarom ezt tovább tanulni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Biztos, hogy kiscsávó volt, nem csak alacsony?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
uh bocsánat

http://www.powerspor...hicles13654.htm
ez

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És most melyik modellel? Mert idelinkelted a nyitólapot...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóó kis képek.iszonyat van kedvem bringázni

remélem lesz mihamarabb gépem!!

Futást megfontolom,járok tesi elõkészítõre:)

Lûveji elõtt ülünk Dóridrágámmal,erre egy kiscsávó füllfészben elgurul elõttünk http://www.ktmusa.com/frameset.asp egy ilyennel.
lehet nem pont ez a modell de igy nézett ki,de nem "gyerek méret".
sokkotkaptam

holnap meg kén eírnom a két világháború és ami közte volt idõkböl egy témazárót...
ma tudtam meg,azt is véletlenül halotam....

fuck

most beszéltem Balázsal,lehet holnap kész a bicigli :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most eleresztettem a fejemben a dolgokat... És... HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHE...

Bringázni/fotózni ma, vagy csüt.???

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Itt mi a baja annak az alsógatyának?

Hát nem tudom, mert Zap megfürdött, lefeküdt aludni, és amikor nekiálltam fényképezni, hogy is alszanak, kipattant az ágyból és elment vécére.... :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem a holnap délután kivételével az összes jó... :D

...most jövök, rá, hogy sajna a szerda sem jó... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem kedd is jó, úgy fél 9-tõl, meg péntek is. csak menjünk kifelé, amíg jó az idõ, majd februárban állhatunk fejen. szerintem.

Meg Sikondáról magammalhoztam valami földönkívüli létformát, a torkomban szeretnének letáborozni, de nem hagyom nekik... a kurvaanyjukat

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Részemrõl asszem mozi, Remény bajnoka...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem elvileg jó a holnap, csak le kell érjek 5-ig. Bár, ha ilyen idõ lesz, elkarikázok Jákobhegy felé valamerre...

Szerdán este valami outdoor megmoccanás?

Aktuális civil

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
... hát qrva jó lehetett ...

zsolo, irok mailt.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rider-ek biztos megint nem lesznek...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Szívesen felnézek fotózgatni!

Csatlakoznék...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Dehogyis :D ! Holnap valami a hegyen? Szívesen felnézek fotózgatni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, mindenki csak vegetél?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szevasztok!

Húú! Ahha! Kirrály!

Nagyon jó képek, Zsolo grat, Tomy szintén!

Márió:
Klassz túra lehetett, csinos lányokkal. Mire neked lesz géped, addigra én is menni fogok! Nem akarsz addig futni? A héten már biztosan megyek! Mondjuk szerdától tuttira!

Itt mi a baja annak az alsógatyának?

Fúú.. Annyira mentem volna én is Magyarszéken is, meg Máré várára is! Gyönyörû arrafelé az erdõ! Országútival sokat jártam arra, és baxarás!

Szombaton megnéztük csajommal a Genezist. Nagyon durva film, nézzétek meg, ha egy kis természetfilmre vágytok a sok ûrhajós kurvaannya után!
Vasárnap meg nyomattunk egy kellemes túrát TV tower környékén.