Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Csak országúton.
Az útvonalat nem tudom még megmondani. Van hogy lenyomunk hegyen 50-60 km-t, de van hogy csak síkon megyünk 120-at. Ez attól függ, hogy ki mennyi idõre ér rá, erõnléttõl (ki mennyit mer bevállalni), és idõjárástól. Mentünk már 140-et is: 100 km sík terepen, utána 40 km hegymenet.

Hétvégén csörgess meg (70/ 26 04 194), akkor talán már többet tudok mondani a hétfõi túráról. Add meg telefonszádat, hogy én is el tudjalak érni ha esetleg szombaton már megyünk.

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Szombaton és/vagy hétfõn megyünk megint hosszabb túrára (100 kilcsi körül ami lehet több/kevesebb is -az útvonal még nincs megbeszélve).

Ez orszagutival? Mi a tervezett tempo es mennyire sikon ill. hegyen zajlana?

Amennyiben az idojaras engedni fogja betarsulnek...

mike99

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Szombaton és/vagy hétfõn megyünk megint hosszabb túrára (100 kilcsi körül ami lehet több/kevesebb is -az útvonal még nincs megbeszélve).
Aki jönne csörögjön.

Hétköznapokon is csöröghettek, 50-60 km körül szoktam menni, egyedül...(!) Ha jó idõ van megyek majdnem minden nap.

A Hátszél legyen veletek!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Márió: ez a lila? Vagy melyik?
Lehet állítani, de bonyolult, nem csavarral. a kis imbusszal a fékkar kormánytól való távolságát állítod. Egyébként keményebbet akarsz, vagy puhábbat?
1. vedd ki a kereket.
2a. ha keményebbet: huzogasd óvatosan a kart, hogy a betétek kicsit beljebb menjenek.
2b. ha puhábbat: mûanyag lappal told visszább a betéteket
3. rakd vissza a kereket.
4. PONTOSAN állítsd be a féket

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:-*Tom:KÖSZÖNÖM!!!!!!Mikor talizunk?Holnap jó?A ja smst írj kérlek hol?mikor?
Ja nem mentünk durvát,de utána haverokkal ökörködtünk a városban egy ~20éves simsonal!!Meg az árkád tetejére akatunk felmenni de nem lehetett....
ugyhogy a városban voltunk nagy ízirájder öccsém kiáltásokkal!!Jóóó volt!!
De a lényeg megcsináltuk a mocit,aztán jol kiérdemelt munkánk gyümölcsét leszüreteltük!!!

Ja meglett a fékem!!Végülis egy Hayes hd lett belõle,frankón néz ki!!Egyelõre ennyi,mert tanulok holnapra! :'( :'( :-\ :-X
Ja meg annyi hogy lehet állítani hogy menyire húzom a kart annyira fog a fék?Ez most értelmetlen,de hátha!Szóval mint a bovdenhúzás a bovdenesknél,tehát van kb 1cm amig nem fog a fék cak utána.Remélem értitek!!Jaj én nem!
Na de ha mégis valaki írja meg kérem!!

:-*

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márió: 3 DVD-t megírtam már.
1:
NWD4
2:
New World Disorder 1,2,3
Chainsmoke 2
Jib
Ride to the Hills
Self Titled
Sprung 5
Superheroes 3
3:
Kranked 1,2,3,4,5
Statement
Union

Na nem csak ennyit akartam ide írni, de az ebédidö közbeszólt ;D
Szóval ma reggel 3:15-kor keltem és mentünk a Zengöre megmozdulni. Nem kellett verekedni, és hát most azt mondják nem csinálják tovább az árokásást. Jajj, csak most olyan nyomott vagyok, mint aki korán kelt... ;)
Márió:
Mi ez a szöveg, hogy túlélted a pénteket? ;) Nem is mentünk durvát. :D Haverom nem jött, aztán valahol a környékükön elbaszott egy ugrást, és megkaparta a fallal a becsúszóját...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Na egy amolyan mai "élménybeszámoló" :)
Vásári melózás után gondoltam leugrom egy picit... (Sorry, hogy nem szóltam egyikötöknek se de azthittem, hogy csak fél óra és elmegy tõle a kedvem ::))
1.Aztmondja hogy elindultam város felé volt egy kis afférom egy fehér Ladával + 5 egységnyi cigánnyal. Miszerint haladtam az út szélén (nem hajtotam be a benzinkútra, emr minek?) Az ember meg mellémérve kiordit, hogy mit képzelek magamról, takarodjak már be a benzinkúthoz ne zavarjam õt itt! Kicsit meglepödötten felhúztam a szemöldököm majd meglengetem neki a középsõ ujjacskámat 8) Ezt a gesztust visszonozta ;D
2.A városba úgy szoktam felmenni, hogy a vasútállomáson belül a peronokon satöbbi áthaladok. 20 esetbõl 1szer beszólnak a kékruhások, hogy ugyanmár szálljak le :P MA újdonság volt :) Ahogy felértem a peronra a hangosbemondó nyikkant "ME
egkérlek szállj le a kerékpárról a sínek között" Lehet, hogy bunkó vagyok, de nem éreztem értelmét hisz a peronon se volt természetesen senki. Már vártam, hogy beszólnak a kalauzok vagy kicsodák, de rám se néztek :)
3.Malomvölgy. Hihetetlen élveztem, ahogy nyomtam le mindenkit sorban :D Amit nem értek, hogy mi a fenéért szórták fel apró kavicsokkal a 2es tó egyik felét ??? Sodrodik dobál stb... Nameg eltudom képzelni milyen finom vizesen. Amúgy rengeteg ember --> szlalom 8) LEhet szalkágat tévesztetem még a végén CC-s "majom" leszek? ;D Hazafelé a szemüvegem szára kibujt a helyérõl (már ragasztva van) elég csámpásan állt a két szár, de hazajöttem vele úgy, hogy megse moccant. Asszem ezért (is) jó a normálisabb szemüveg mint ezek a fémszáras vackok...
Na untattalak titeket egy kicsit ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

(Persze képletesen, mielõtt viccelõdni kezdtek ezen a 2értelmû mondaton!)

Olyan undoooooook vagy ;D ;D ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Háj!
Na tulélve a tegnapot,kérdezem hogy ma valami tekerés!?!
Ha igen egyet csörögjön rám valaki!!vagy sms!
Lehet lesz lánfeszítõm!!ismerõs srácnak va de nem jó a vázához?! :oNemértem...
de lényeeg hogy köcsönadja!!
Na akkor szójon valaki plíz!!

Jaj Chili BÓÓDOD SZÜLCSINAPOT!!!!!!!!!! :-* :-* :-*

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Szégyelljétek magatokat, hogy nélkülem is tudtok élni ezen a rohadt fórumon, hát nem hiányoznak a remek hozzászólásaim? He? Mióta láttátok milyen balfasz tudok lenni, má' nem is kell? ;D Egyébiránt elsõsorban szeretném meg köszönni, hogy Leslie megemlékezett e jeles napról! Másodsorban meg készen van a Supernova, mer" megcsinálták a csillapítást, meg az elõfeszítést, és ráadásul qrva szép is. Harmadsorban meg inkább leszek buzi, de veszek féket ;D (Persze képletesen, mielõtt viccelõdni kezdtek ezen a 2értelmû mondaton!) Magura a zisten! Negyedsorban meg mittudomén. Ötödsorban meg megyek aludni, mert leragad az a két szép szemem. Lehet, hogy a csipa? Nem... mégiscsak álmos vagyok.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
éss ésss
Mellesleg Boldog Szülinapot annak a Chilinek ;D
(Chili vald már be hogy csak szépítésbõl másodika elseje helyett ;D)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Holla! (ahogy a finn is mondaná, angolul finnish ááááá)
Jóvanna, sok KV + sör... ;D
Akkor ugyebár lófarhát fél4....
Jajj, nem akarok már dolgozni, bringázni akarok... :D :D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Esztet érdemes megnézni, aztán álmodozni hasonlókról, de addig is mennyetek tekerni.
www.flowriders.com
És küggyünk emaileket meg priviket Chillinek, hogy gyüjjön már vissza osztani nekünk az igét!
Ahoj!

Gaso

Gaso

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Sziasztok:)

Ma vegre en is neki indulhatok a mecseknek, ha lattok valakit felfele nagyon szenvedni, az tutti en leszek :)))
Ja es jo tekerest mindenkinek :)

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Ma du. is lóra pattanok, szal nyomhattok telefonra helyet, idõpontot. 2 körül indulok, szóval még elõtte, mert nem szoktam magammal vinni telefont.

Hétvégén nem nyomunk le pl. Orfûre? Vagy Abaliget-Hetvehely-Kõvágószõlõs-kör? Ez utóbbira szavaznék, gyönyörû kör. Vasárnap de. nem jó, máskor lehet.
Csak telefon, mert legközelebb hétfõn ülök gép elé!

Na üdv!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Hellóó

Zap:No eddig én is eljutotam,hogy ijen kell nekem,de tényleg láttam már ilyen hogy rock+váltó+láncfesz!!Alul volt csak a görgõ fölül nem!!

Na de sebaj,ma is csak háromszor esett le a láncom(Városban)Faterral elmentünk malomvölgybe én a Trekel õ meg a Cheyenne?val?el?naon teccet neki amikor cseréltünk,neki nincs még kész a gépe,megõrjít már a sok gép építés ;Dországutiát alakitom át rekk/fittnesz géppé!!Nemtom mi sül ki belõle!!

Jaajj nem tudok jönni :-\ :'( :-X
Épp akartam kérdezni hogy Teatárba nincs-e kedvetek beülni??Haverokal megbeszéltük,gondoltam eljöhetnétek!!!Naoon jó hangulatban szokatt telni...
De lehet inkább a bicózást választom!!Mert 6felé megyünk!!Fúú akkor jövök!!!Mien tekerés!!Keményen küldjük?Akkor megvariálom a fékpofákat,mer se elöl se hátul nem fog(tényleg nem)VISZONT A TELÓ.... ;D ;D
Tom:mikor tudunk talizni?Ha péntek nekem is oké akkor odaadom!!Vagy nemtudom!!De odaadom!!

Na szeretet+béke
Dnl:ha uccánkban jársz csörents egyet!!megmutizom a stucnit!!Vagy holnap ha belefér még egy 5perces kitérõ!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Péntek fél4 úgy néz ki nekem is jó.
Hozok fényképezögépet +int.... :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Én holnap nem érek rá "sajnos" :)
Zé: már furdal a lelkiismeret, hogy még mindig nem tudtam rád/tok idõt szakítani egy jó kis tekerésre dehát a fene elfoglalt napjaim.. :-\

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Ja Tom írd meg a számod!!és akkor holnap viszem a dvdt!!

Bár már írtam ide 1x, de sebaj: 30/216-3753
Ha esetleg munkaidöben akartok vezetékesen zaklatni: 506-320 (Hegedüs Tamás)
Kb. 5 fele indulok haza, szóval nekem az lenne a legjobb idöpont...

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Hová lesz a séta? Lehet hogy jövök ha nem "lófarok alatt ugri-bugri" a téma.

Ha mentek valami nagyobbat nyomjatok ám SMS-t!