Csak országúton.
Az útvonalat nem tudom még megmondani. Van hogy lenyomunk hegyen 50-60 km-t, de van hogy csak síkon megyünk 120-at. Ez attól függ, hogy ki mennyi idõre ér rá, erõnléttõl (ki mennyit mer bevállalni), és idõjárástól. Mentünk már 140-et is: 100 km sík terepen, utána 40 km hegymenet.
Hétvégén csörgess meg (70/ 26 04 194), akkor talán már többet tudok mondani a hétfõi túráról. Add meg telefonszádat, hogy én is el tudjalak érni ha esetleg szombaton már megyünk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. április 07. - 12:18

Írta 2004. április 06. - 17:44

Szombaton és/vagy hétfõn megyünk megint hosszabb túrára (100 kilcsi körül ami lehet több/kevesebb is -az útvonal még nincs megbeszélve).
Ez orszagutival? Mi a tervezett tempo es mennyire sikon ill. hegyen zajlana?
Amennyiben az idojaras engedni fogja betarsulnek...
mike99
Írta 2004. április 06. - 12:05

Szombaton és/vagy hétfõn megyünk megint hosszabb túrára (100 kilcsi körül ami lehet több/kevesebb is -az útvonal még nincs megbeszélve).
Aki jönne csörögjön.
Hétköznapokon is csöröghettek, 50-60 km körül szoktam menni, egyedül...(!) Ha jó idõ van megyek majdnem minden nap.
A Hátszél legyen veletek!
Aki jönne csörögjön.
Hétköznapokon is csöröghettek, 50-60 km körül szoktam menni, egyedül...(!) Ha jó idõ van megyek majdnem minden nap.
A Hátszél legyen veletek!
Írta 2004. április 06. - 10:57

Márió: ez a lila? Vagy melyik?
Lehet állítani, de bonyolult, nem csavarral. a kis imbusszal a fékkar kormánytól való távolságát állítod. Egyébként keményebbet akarsz, vagy puhábbat?
1. vedd ki a kereket.
2a. ha keményebbet: huzogasd óvatosan a kart, hogy a betétek kicsit beljebb menjenek.
2b. ha puhábbat: mûanyag lappal told visszább a betéteket
3. rakd vissza a kereket.
4. PONTOSAN állítsd be a féket
Lehet állítani, de bonyolult, nem csavarral. a kis imbusszal a fékkar kormánytól való távolságát állítod. Egyébként keményebbet akarsz, vagy puhábbat?
1. vedd ki a kereket.
2a. ha keményebbet: huzogasd óvatosan a kart, hogy a betétek kicsit beljebb menjenek.
2b. ha puhábbat: mûanyag lappal told visszább a betéteket
3. rakd vissza a kereket.
4. PONTOSAN állítsd be a féket
Írta 2004. április 05. - 18:16

:-*Tom:KÖSZÖNÖM!!!!!!Mikor talizunk?Holnap jó?A ja smst írj kérlek hol?mikor?
Ja nem mentünk durvát,de utána haverokkal ökörködtünk a városban egy ~20éves simsonal!!Meg az árkád tetejére akatunk felmenni de nem lehetett....
ugyhogy a városban voltunk nagy ízirájder öccsém kiáltásokkal!!Jóóó volt!!
De a lényeg megcsináltuk a mocit,aztán jol kiérdemelt munkánk gyümölcsét leszüreteltük!!!
Ja meglett a fékem!!Végülis egy Hayes hd lett belõle,frankón néz ki!!Egyelõre ennyi,mert tanulok holnapra! :'( :'( :-\ :-X
Ja meg annyi hogy lehet állítani hogy menyire húzom a kart annyira fog a fék?Ez most értelmetlen,de hátha!Szóval mint a bovdenhúzás a bovdenesknél,tehát van kb 1cm amig nem fog a fék cak utána.Remélem értitek!!Jaj én nem!
Na de ha mégis valaki írja meg kérem!!
:-*
Ja nem mentünk durvát,de utána haverokkal ökörködtünk a városban egy ~20éves simsonal!!Meg az árkád tetejére akatunk felmenni de nem lehetett....
ugyhogy a városban voltunk nagy ízirájder öccsém kiáltásokkal!!Jóóó volt!!
De a lényeg megcsináltuk a mocit,aztán jol kiérdemelt munkánk gyümölcsét leszüreteltük!!!
Ja meglett a fékem!!Végülis egy Hayes hd lett belõle,frankón néz ki!!Egyelõre ennyi,mert tanulok holnapra! :'( :'( :-\ :-X
Ja meg annyi hogy lehet állítani hogy menyire húzom a kart annyira fog a fék?Ez most értelmetlen,de hátha!Szóval mint a bovdenhúzás a bovdenesknél,tehát van kb 1cm amig nem fog a fék cak utána.Remélem értitek!!Jaj én nem!
Na de ha mégis valaki írja meg kérem!!
:-*
Írta 2004. április 05. - 11:50

Márió: 3 DVD-t megírtam már.
1:
NWD4
2:
New World Disorder 1,2,3
Chainsmoke 2
Jib
Ride to the Hills
Self Titled
Sprung 5
Superheroes 3
3:
Kranked 1,2,3,4,5
Statement
Union
Na nem csak ennyit akartam ide írni, de az ebédidö közbeszólt ;D
Szóval ma reggel 3:15-kor keltem és mentünk a Zengöre megmozdulni. Nem kellett verekedni, és hát most azt mondják nem csinálják tovább az árokásást. Jajj, csak most olyan nyomott vagyok, mint aki korán kelt...
Márió:
Mi ez a szöveg, hogy túlélted a pénteket?
Nem is mentünk durvát.
Haverom nem jött, aztán valahol a környékükön elbaszott egy ugrást, és megkaparta a fallal a becsúszóját...
1:
NWD4
2:
New World Disorder 1,2,3
Chainsmoke 2
Jib
Ride to the Hills
Self Titled
Sprung 5
Superheroes 3
3:
Kranked 1,2,3,4,5
Statement
Union
Na nem csak ennyit akartam ide írni, de az ebédidö közbeszólt ;D
Szóval ma reggel 3:15-kor keltem és mentünk a Zengöre megmozdulni. Nem kellett verekedni, és hát most azt mondják nem csinálják tovább az árokásást. Jajj, csak most olyan nyomott vagyok, mint aki korán kelt...

Márió:
Mi ez a szöveg, hogy túlélted a pénteket?

Írta 2004. április 04. - 18:48

Na egy amolyan mai "élménybeszámoló" 
Vásári melózás után gondoltam leugrom egy picit... (Sorry, hogy nem szóltam egyikötöknek se de azthittem, hogy csak fél óra és elmegy tõle a kedvem :
)
1.Aztmondja hogy elindultam város felé volt egy kis afférom egy fehér Ladával + 5 egységnyi cigánnyal. Miszerint haladtam az út szélén (nem hajtotam be a benzinkútra, emr minek?) Az ember meg mellémérve kiordit, hogy mit képzelek magamról, takarodjak már be a benzinkúthoz ne zavarjam õt itt! Kicsit meglepödötten felhúztam a szemöldököm majd meglengetem neki a középsõ ujjacskámat 8) Ezt a gesztust visszonozta ;D
2.A városba úgy szoktam felmenni, hogy a vasútállomáson belül a peronokon satöbbi áthaladok. 20 esetbõl 1szer beszólnak a kékruhások, hogy ugyanmár szálljak le
MA újdonság volt
Ahogy felértem a peronra a hangosbemondó nyikkant "ME
egkérlek szállj le a kerékpárról a sínek között" Lehet, hogy bunkó vagyok, de nem éreztem értelmét hisz a peronon se volt természetesen senki. Már vártam, hogy beszólnak a kalauzok vagy kicsodák, de rám se néztek
3.Malomvölgy. Hihetetlen élveztem, ahogy nyomtam le mindenkit sorban
Amit nem értek, hogy mi a fenéért szórták fel apró kavicsokkal a 2es tó egyik felét ??? Sodrodik dobál stb... Nameg eltudom képzelni milyen finom vizesen. Amúgy rengeteg ember --> szlalom 8) LEhet szalkágat tévesztetem még a végén CC-s "majom" leszek? ;D Hazafelé a szemüvegem szára kibujt a helyérõl (már ragasztva van) elég csámpásan állt a két szár, de hazajöttem vele úgy, hogy megse moccant. Asszem ezért (is) jó a normálisabb szemüveg mint ezek a fémszáras vackok...
Na untattalak titeket egy kicsit

Vásári melózás után gondoltam leugrom egy picit... (Sorry, hogy nem szóltam egyikötöknek se de azthittem, hogy csak fél óra és elmegy tõle a kedvem :

1.Aztmondja hogy elindultam város felé volt egy kis afférom egy fehér Ladával + 5 egységnyi cigánnyal. Miszerint haladtam az út szélén (nem hajtotam be a benzinkútra, emr minek?) Az ember meg mellémérve kiordit, hogy mit képzelek magamról, takarodjak már be a benzinkúthoz ne zavarjam õt itt! Kicsit meglepödötten felhúztam a szemöldököm majd meglengetem neki a középsõ ujjacskámat 8) Ezt a gesztust visszonozta ;D
2.A városba úgy szoktam felmenni, hogy a vasútállomáson belül a peronokon satöbbi áthaladok. 20 esetbõl 1szer beszólnak a kékruhások, hogy ugyanmár szálljak le

egkérlek szállj le a kerékpárról a sínek között" Lehet, hogy bunkó vagyok, de nem éreztem értelmét hisz a peronon se volt természetesen senki. Már vártam, hogy beszólnak a kalauzok vagy kicsodák, de rám se néztek

3.Malomvölgy. Hihetetlen élveztem, ahogy nyomtam le mindenkit sorban

Na untattalak titeket egy kicsit

Írta 2004. április 03. - 21:52

(Persze képletesen, mielõtt viccelõdni kezdtek ezen a 2értelmû mondaton!)
Olyan undoooooook vagy ;D ;D ;D
Írta 2004. április 03. - 11:19

Háj!
Na tulélve a tegnapot,kérdezem hogy ma valami tekerés!?!
Ha igen egyet csörögjön rám valaki!!vagy sms!
Lehet lesz lánfeszítõm!!ismerõs srácnak va de nem jó a vázához?! :oNemértem...
de lényeeg hogy köcsönadja!!
Na akkor szójon valaki plíz!!
Jaj Chili BÓÓDOD SZÜLCSINAPOT!!!!!!!!!! :-* :-* :-*
Na tulélve a tegnapot,kérdezem hogy ma valami tekerés!?!
Ha igen egyet csörögjön rám valaki!!vagy sms!
Lehet lesz lánfeszítõm!!ismerõs srácnak va de nem jó a vázához?! :oNemértem...
de lényeeg hogy köcsönadja!!
Na akkor szójon valaki plíz!!
Jaj Chili BÓÓDOD SZÜLCSINAPOT!!!!!!!!!! :-* :-* :-*
Írta 2004. április 03. - 00:58

Szégyelljétek magatokat, hogy nélkülem is tudtok élni ezen a rohadt fórumon, hát nem hiányoznak a remek hozzászólásaim? He? Mióta láttátok milyen balfasz tudok lenni, má' nem is kell? ;D Egyébiránt elsõsorban szeretném meg köszönni, hogy Leslie megemlékezett e jeles napról! Másodsorban meg készen van a Supernova, mer" megcsinálták a csillapítást, meg az elõfeszítést, és ráadásul qrva szép is. Harmadsorban meg inkább leszek buzi, de veszek féket ;D (Persze képletesen, mielõtt viccelõdni kezdtek ezen a 2értelmû mondaton!) Magura a zisten! Negyedsorban meg mittudomén. Ötödsorban meg megyek aludni, mert leragad az a két szép szemem. Lehet, hogy a csipa? Nem... mégiscsak álmos vagyok.
Írta 2004. április 02. - 23:01

éss ésss
Mellesleg Boldog Szülinapot annak a Chilinek ;D
(Chili vald már be hogy csak szépítésbõl másodika elseje helyett ;D)
Mellesleg Boldog Szülinapot annak a Chilinek ;D
(Chili vald már be hogy csak szépítésbõl másodika elseje helyett ;D)
Írta 2004. április 02. - 14:33

Holla! (ahogy a finn is mondaná, angolul finnish ááááá)
Jóvanna, sok KV + sör... ;D
Akkor ugyebár lófarhát fél4....
Jajj, nem akarok már dolgozni, bringázni akarok...

Jóvanna, sok KV + sör... ;D
Akkor ugyebár lófarhát fél4....
Jajj, nem akarok már dolgozni, bringázni akarok...

Írta 2004. április 02. - 12:51

Esztet érdemes megnézni, aztán álmodozni hasonlókról, de addig is mennyetek tekerni.
www.flowriders.com
És küggyünk emaileket meg priviket Chillinek, hogy gyüjjön már vissza osztani nekünk az igét!
Ahoj!
www.flowriders.com
És küggyünk emaileket meg priviket Chillinek, hogy gyüjjön már vissza osztani nekünk az igét!
Ahoj!
Írta 2004. április 02. - 11:30

Sziasztok:)
Ma vegre en is neki indulhatok a mecseknek, ha lattok valakit felfele nagyon szenvedni, az tutti en leszek :)))
Ja es jo tekerest mindenkinek :)
Ma vegre en is neki indulhatok a mecseknek, ha lattok valakit felfele nagyon szenvedni, az tutti en leszek :)))
Ja es jo tekerest mindenkinek :)
Írta 2004. április 02. - 10:25

Ma du. is lóra pattanok, szal nyomhattok telefonra helyet, idõpontot. 2 körül indulok, szóval még elõtte, mert nem szoktam magammal vinni telefont.
Hétvégén nem nyomunk le pl. Orfûre? Vagy Abaliget-Hetvehely-Kõvágószõlõs-kör? Ez utóbbira szavaznék, gyönyörû kör. Vasárnap de. nem jó, máskor lehet.
Csak telefon, mert legközelebb hétfõn ülök gép elé!
Na üdv!
Hétvégén nem nyomunk le pl. Orfûre? Vagy Abaliget-Hetvehely-Kõvágószõlõs-kör? Ez utóbbira szavaznék, gyönyörû kör. Vasárnap de. nem jó, máskor lehet.
Csak telefon, mert legközelebb hétfõn ülök gép elé!
Na üdv!
Írta 2004. április 01. - 19:29

Hellóó
Zap:No eddig én is eljutotam,hogy ijen kell nekem,de tényleg láttam már ilyen hogy rock+váltó+láncfesz!!Alul volt csak a görgõ fölül nem!!
Na de sebaj,ma is csak háromszor esett le a láncom(Városban)Faterral elmentünk malomvölgybe én a Trekel õ meg a Cheyenne?val?el?naon teccet neki amikor cseréltünk,neki nincs még kész a gépe,megõrjít már a sok gép építés ;Dországutiát alakitom át rekk/fittnesz géppé!!Nemtom mi sül ki belõle!!
Jaajj nem tudok jönni :-\ :'( :-X
Épp akartam kérdezni hogy Teatárba nincs-e kedvetek beülni??Haverokal megbeszéltük,gondoltam eljöhetnétek!!!Naoon jó hangulatban szokatt telni...
De lehet inkább a bicózást választom!!Mert 6felé megyünk!!Fúú akkor jövök!!!Mien tekerés!!Keményen küldjük?Akkor megvariálom a fékpofákat,mer se elöl se hátul nem fog(tényleg nem)VISZONT A TELÓ.... ;D ;D
Tom:mikor tudunk talizni?Ha péntek nekem is oké akkor odaadom!!Vagy nemtudom!!De odaadom!!
Na szeretet+béke
Dnl:ha uccánkban jársz csörents egyet!!megmutizom a stucnit!!Vagy holnap ha belefér még egy 5perces kitérõ!!
Zap:No eddig én is eljutotam,hogy ijen kell nekem,de tényleg láttam már ilyen hogy rock+váltó+láncfesz!!Alul volt csak a görgõ fölül nem!!
Na de sebaj,ma is csak háromszor esett le a láncom(Városban)Faterral elmentünk malomvölgybe én a Trekel õ meg a Cheyenne?val?el?naon teccet neki amikor cseréltünk,neki nincs még kész a gépe,megõrjít már a sok gép építés ;Dországutiát alakitom át rekk/fittnesz géppé!!Nemtom mi sül ki belõle!!
Jaajj nem tudok jönni :-\ :'( :-X
Épp akartam kérdezni hogy Teatárba nincs-e kedvetek beülni??Haverokal megbeszéltük,gondoltam eljöhetnétek!!!Naoon jó hangulatban szokatt telni...
De lehet inkább a bicózást választom!!Mert 6felé megyünk!!Fúú akkor jövök!!!Mien tekerés!!Keményen küldjük?Akkor megvariálom a fékpofákat,mer se elöl se hátul nem fog(tényleg nem)VISZONT A TELÓ.... ;D ;D
Tom:mikor tudunk talizni?Ha péntek nekem is oké akkor odaadom!!Vagy nemtudom!!De odaadom!!
Na szeretet+béke
Dnl:ha uccánkban jársz csörents egyet!!megmutizom a stucnit!!Vagy holnap ha belefér még egy 5perces kitérõ!!
Írta 2004. április 01. - 17:18

Írta 2004. április 01. - 15:31

Én holnap nem érek rá "sajnos" 
Zé: már furdal a lelkiismeret, hogy még mindig nem tudtam rád/tok idõt szakítani egy jó kis tekerésre dehát a fene elfoglalt napjaim.. :-\

Zé: már furdal a lelkiismeret, hogy még mindig nem tudtam rád/tok idõt szakítani egy jó kis tekerésre dehát a fene elfoglalt napjaim.. :-\
Írta 2004. április 01. - 13:54

Bár már írtam ide 1x, de sebaj: 30/216-3753Ja Tom írd meg a számod!!és akkor holnap viszem a dvdt!!
Ha esetleg munkaidöben akartok vezetékesen zaklatni: 506-320 (Hegedüs Tamás)
Kb. 5 fele indulok haza, szóval nekem az lenne a legjobb idöpont...
Írta 2004. április 01. - 11:39

Hová lesz a séta? Lehet hogy jövök ha nem "lófarok alatt ugri-bugri" a téma.
Ha mentek valami nagyobbat nyomjatok ám SMS-t!
Ha mentek valami nagyobbat nyomjatok ám SMS-t!