Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na jó, ez egyszerre ment.

Hát, az irányítás olyan mint a 2-ben, kijavították ami a 3ban szar volt, és atom feeling+hang, sõt ha ipari erõmûved van, a kép is gyönyörû lehet. Azé így is jó! (mondjuk a NFS se rossz, dehát máááááás...)

Már nem is beszélek bringáról... :'(

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tudod mit Chili!

Hozzám se szólj...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
KELL NEKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKAROM!!!!!!!!!!!!!!! MCMR4 FOREVER!!!!!!!!!!!! Télleg jó?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Vasárnap akkor majd begurulok a cd-vel a csarnokhoz.

PEK-be mi is megyünk, mennyi a jegy? Kubába alapozás??? bátor emberek..

Hans Rey video kellene meg az a porsés játék is!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Chilli!

Ha lepattogsz hétvégén (nem nagyon megyünk Szexardra, mer esni fog, ha jó a met.hu) odaadom a McRae 4-et. Ne már a plázás NFS-sel szarozz. Jó az, de igazi benzinszaga azé a rallynak van. Fõleg, hogy fel tud forrni a vized, elfolyik az olaj, leáll a motor és eredeti a hang....

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

CMR2-t átírhatom éppenséggel, adsz egy üres CD-t, oszt a tiéd, mondjuk vasárnap.

Hamár vasárnap, akkor du.án hol merre mikor? :)
bár úgyis jó ha legurulsz a vásártérre, nah? ;D (merugye ott munkálkodok)
Nemistudom merre lakol te(én rózsidomb)? avgy hol mi merre?
hmm ezt írtam már.. zavart tudat állapot... látszik holnap suli ::)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Fúú muti a pólót!!!

Na akkor mit írj?Az oktatóra kiváncsivagyok,de ha szar akkor inkább nem! ;)
Szóval ami jó azt égesd rá!!!

Akkor majd pek elõtt talizunk,vagy bent,vagy nem!!De ha félmeztelen fickó aki hasonlít rám és összevissza ugrál akkor gyeremá ide!!Tavaj is ez volt és tök jó volt!Azóta vagyok Koncert Máríó ha örjöngok!
A sok csaj mag befigyelem!! ;D :-*
Na akkor izé írj ojat ami szerinted jó!!

Chil:
Látod még válogathacc is kitöl köll a cd,Rád is érvényes a Kispis téma!!

Valamikor bringázzunk...
Egyedül már uncsi!! :-\

Jó éjt :-* :-*

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jóestét! Most jöttem bpröl, mert ott jártam barátnömmel pólókat venni a Vakodgyárban. Nagyon atom. Múltkor szereztem Wartburgosat, most Porsche 911-est vettem ;)

Ha jól emlékszem nekem még megvan valahol a NFS Und. image-ba, szóval adtok lemezt, és hipp-hopp megvan.

A Down sorozat nem egy DVD rip, de elég szórakoztató. Oktatófilm a Dirty Trick & Cunning Stunts nevezetü nem épp mai darab, de elég jó. Ja és japán feliratos, meg idönként japán magyarázószöveggel ;D Meg van még egy másik a Bi-King 2, ezt még nem láttam, a hétvégén töltöttam le...
Triálos videók ilyenek vannak: Evolve, Leaps & Bounds, Contact, és egy Hans Ray video a Big Five.

Kispálra sok csajjal együtt fogok menni, és elötte Kubában hangolunk ;D ;D ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no háj!!

Megcsinálta a Gábor a fékem tök frankóó!!!
Vettem hátra egy sárvédõt ugyhogy röhögök naoon...

Na az NFS underground cdt nem olvasta a gép=nem tudtam megírni!!!Viszon t a Porsche nemto mit azt már megírtam csak rég találkoztam Veletek!!!

VAn teljesverziós vírusírtóim ha kell csöngess!!Akokr elviheted a dvdt is de nálunk is megnézhetitek(Jóhangulatú klubb délután)ha nem majd csöngesst látod mikor vagyok otthon!!

Chil:
17-én lessz kispi a pekben!!Mindenképp keres elõtte meg Tom te is és ott akko találkozunk!!
Fú nem vettem jegyet...
Meg ha nem gáz ;)akkor egy vféket tudok adni amig nem lessz meg a féked sima deore,meg valami fékkart is.

Béke,Jóidõ,Vizsgák....

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Márió, a leggyengébb láncszem Te vagy! Zappal együtt várjuk, hogy mi lesz, meg ilyenek, hát ez van. Biztos megette a kutyád, nem?

CMR2-t átírhatom éppenséggel, adsz egy üres CD-t, oszt a tiéd, mondjuk vasárnap.

Mikor lesz már fékem??????????

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Apropó, mi van a NFS Undergrounddal???? A CMR2-ben már minden pályán gyõztem. Unom. ;D

Elöszõr is jó reggelt...
Chili multkor odaadtam Máriónak az ándergrándot, hogy írja át NEKED ;D de valami miatt nem sikerült neki én meg nem értek az íráshoz, szal... ::)
de viszont ha gondolod fussunk össze és odaadom neked átírásra... ;)
(nekem meg átvéshetnéd a CMR2-t 8))

apropó: LFS: Life for Speed Szerintem egy elég konkrét kis szimulátor :) de csak kormánnyal ajánlom, mer billel nem érsz benne semmit :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
arrrgh,
na mind1. Ma meg semmilyen levelet nem kaptam, csak amit magamnak kuldtem, hogy ne szomorkodjak annyira. de majdmegjon, biztos a mydoom virus az oka.

tenyleg, valakinek van virusirtoja mi nem Norton.? Mar elmult a 365 napos free trial es nincs kedvem Windowst installalni hogy ujra hasnzalhassam egy evig.

Bandi, milyen a melo, meg mindig turazol az osztalyon, vagy eljott mar az all-day browser-in-the-background menyorszag.? Hetvegen lehet hogy lemegyunk a sracokkal Balcsira, fat vagni. johecc te is, de sajna nincs benne sok love.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
I száma nincs meg... miért is lenne? ::)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Kûddtem neked levelet! Nem kaptad meg?
Andreas írt?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Chili, varom a leveledet albi ugyben... ja es lecci add mar meg Ilus szamat, ugy latszik a multkor kitoroltem..... :)

Mario: ok, majd csengetek a DVD-k-ert.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Már rég a Colin 04 a menõ....
És télleg az. :P

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
De mikó lesz Kispál??? Mennyi a jegy???

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
fúú akkó Ti tényyleg keménycsávók vagytok!! ;D
Szexárdon voltam hát nem tudtam fölyutni a pályára,akkora sár volt!
Akartam tegnap menni,kocsival voltunk fater kirak a tv toronynál,de a fékem szarakodik...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Én meg azt álmodtam, hogy loptam egy 7es Bömbit, de nem tudtam vezetni, és elég lomhán gyorsult...
Apropó, mi van a NFS Undergrounddal???? A CMR2-ben már minden pályán gyõztem. Unom. ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Elõször is: hétvégén voltunk fenn a hegyen, kétszer is, remek volt, fõleg lefelé a vizes köveken, sárban, csak hátsó fékkel, az is a felnit kaparássza... a fék a buziknak való, tényleg ;D
Kispál, mikor? Gyorsan lökjétek az infot!!!
Kell nekem is triálos videó, meg a Down sorozat, hétvégére megkaphatom? Átírom õket izibe!
A Kranked 5öt meg valami új kodekkel próbáld, mert azt nehezen játsza le, de megéri, szerintem az egyik legjobb film!
Nah, válaszoljatok!