Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts

Dani visszavitte mar a DVDket.

Mario:
Ezt az elozot kerdesnek szantam. Szoval visszakaptad a DVDket?????

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Mario:
Koszi, de asszem kozben megoldottuk a slaggdarabbal a dolgot. Tegna eccaka be is szereltem, utcan meg nem volt, de halkabbnak tunik.
Dani visszavitte mar a DVDket.
Zap:
Mekkora a Lyetid farka? Ki Labelloval talan el tudnek vele banni?! :-*

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Azé a rugókováccsal vigyázz! Bár Pesten biztos profik, de én voltam egyszer egynél, és 2"-os, 850 lbs hátsó rugót akartam. Aztán a faszi kiszámolta, hogy kb. 20mms drótból kellene csinálnia és vagy 30 cm hosszú lenne. Azt nem értette mért kell 850es és nem bírtam megmagyarázni, hogy nem mozdonyba lesz, hanem BICIKLIBE!!

A mászás csúcspontja meg Nagytubes volt, Remeterétrõl (meg persze Tettyérõl) indulva... Nem olyan rossz ám az a Lyeti, aki a farkát a szájadba veri...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Márió: Ez a mással töltöm meg ismerõs... általános suliban mondjuk majdnem sikerült rávennem egy csajt, hogy produkáljon helyettem mintát, mert ami nem megy, azt nem kell erõltetni, ugye. Néztek volna nagyot a laborban, tele nõi cuccokkal a lé...

Egyébként a megdobálásról: itt Pesten múltkor mászkálok a Nyócker szélén, nem a sürüjébe, és jön három maximum 7 éves kis utcakölök, és minden bevezetõ nélkül nyújtják a markukat, hogy ajd egy százast! Tiszta Románia... mikor persze nem adtam, hozzámvágtak egy almát, de nem találtak el :) ...

Úgy tûnik sikerült kiadnom az albérletet... de még nem kiabálom el... Nagyon nem bicajos ez a topic.

Ja, a teló topicban ajánlották, hogy van valami rugókovács, aki csinál olyan rugót, amilyet a kedves vendég kíván, ha valakit érdekel, 1e/db min. menny. 3 db.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Buzi román hackerek támadást intéztek a gépem ellen. Na most kicsit szigorúbbra kell vennem a biztonságot... :P
A Zsolnai dombon nekiálltam láncot olajozni, erre hülye kisgyerekek nekiálltak kövel dobálni. Nem találtak el, de a végén visszadobáltam öket, meg jól rájukordibáltam, amitöl elszaladtak. Azt hiszem kezdek öregedni, és a gyerekek mumusa leszek. Este arról mesélnek nekik, hogy ha nem lesznek jók, akkor jövök és elviszem öket. HAHAHAHAHA!!! ;D ;D ;D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tomidny az Ujhegyi.

Ez persze nem igaz. Magoo akinek polarx-e van judyxc-vel na ö már újhegyi. Meg barátnöm is újhegyi, de ez már megint egy másik kérdés.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csá

Dnl:megtaláltam ám a cdt rögtön ahogy elmentél!!!
Ha jössz szój!!!akkor nem felejtem el!!

A legutobbi gondolat az lett volna a lényege hogy nem jó mindig állítani valamit a gépen... :-\

Kivettem ma egy nap szabit hogy egésznap bicózok,de esett meg fogni sem tudok még rendesen.Ugyhogy elintéztem egy két vizsgálatot-behívó,alkalmatlansági teszt-hát kaptam 6beutalót van ahova mehetek még május végén...sux

De a vérvételen a nõ(kiköpött Hernádi Juci)nagyon rám kattant,kérdezte hol lakom Olaszo.ban,hány éves vagyok,ó ilyen fiatal!!Akkor még elõted az élet...kár hogy már ennyi idõs vagyok...

Na de legalább kedves volt!! ;)Jól lecsapolt...

Meg vizelet minta...hát azzal gondba voltam...persze jókisgyerek modjára doki elõtt wc aztán persze semi mintának való...elgondolkodtam milenne ha mással tölteném meg a kis pohárkát...

Na untatlak még Titeket

Ja Máté nekem meg van az a bikkmag!!!A Danival majd elküldom!Márha Neked kell....
Fú Bonny M van a rédióban!!
Bocs de rohadtul ráérek,hasonló okos hozzászolásokat gyártani!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
URL cím Ctrl+C, Tools/Eszközök, Internet Options/Internet beállítások, kezdõlapba bekattint, Ctrl+V. És akkor ezentúl mindig ez lesz a kezdõlapod :)
Egyébként fogalmam sincs, hogy lehet a Bikkmakkról egybõl ide jutni, de három kattintással biztos. Azért az nem olyan sok.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Es mi volt a CC tura csucspontja? A Rozsadomb? ???

Psssztt! Rózsadomb jó hely ;D

Ja, es 1 kerdes: belepes utan hogy lehet elerni, hogy egybol ebbe a topicba jussak? Olyasmire gondolok, mint az index-en a kedvencek...

SZVSZ sehogy, sajna :-\

hany hozzaszolas kell hogy forumtag legyek.?

500...

Nem megy itt cserebere, mert van nem van senki otthon vagy otthon felejti amit nem kellene ::) Tehát még gyerekcipõben jár a dolog.

excuse meee ::) :-[ ;)

Vannak fix. idopontok, amikor tekertek?

Jaaa, mintha olvastam volna, hogy vki. Ujhegyben lakik...ugy remlett Ze az, de irtam sms, es mondta hogy nem. Szoval csak hulye vagyok, vagy hulye vagyok? :-)

Nekem nincs fix idõpontaim meg elég keveset érek rá :-\ , akkor is inkább hétvégén, de ha véletlenül elkeevrnél malomvölgybe, akkor feltétlen szólj ;) (itt van tölem 1percre)

Tomidny az Ujhegyi.

Hajj de ügyes vagyok ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Zap:
Es mi volt a CC tura csucspontja? A Rozsadomb? ???
Azt nem mond, hogy jol lehet hegynek menni a Lyetiddel. Bar azt a kenyelmetlenseget en is elviselnem.
Jo munkat!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
csak ne hozzám gyer, mer nem az enyém és nekem is vissza kéne adni. Amint találok valami nocd cracket...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Kit mit teker ugye. A lényeg a folyamatosság!

De akkor most 7végén úgy elmegyek az NFSért, hogy csak!
CC-zni? Az jó, egyébként néha nekem is jobban bejönne, mint a rövid dömörkapu-vissza témák...
Akkor majd mehetek veletek?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mindig tekerünk...
Csilli neked meg ne sirjon az arcod, ottan vár a McRae a vinyón, csak le kéne csorognod 2 uccát, de nem, Bandika így meg úgy. Egyébként ha rám halgacc, a NFSre hajtasz.
Az esõs idõ meg megszokható. Ja és teegnap voltunk CCzni és nagyon állat. Lehet, hogy ma is megyek...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ujhegyben? ;D

Én nem, az biztos. Hétvégén megyünk Balcsira fát vágni vagy mi. Szal ált. hétvégén én, mert Pesten dógozom, de a többiek is dógoznak, így ált délután, de szombat mindig meg vasárnap is.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Idojaras: holnap napos, hetvegen megint eso. Eddig legalabbis.
Vannak fix. idopontok, amikor tekertek?

Jaaa, mintha olvastam volna, hogy vki. Ujhegyben lakik...ugy remlett Ze az, de irtam sms, es mondta hogy nem. Szoval csak hulye vagyok, vagy hulye vagyok? :-)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Engem speciel nem érdekel Timothy, hacsak nincs egy eladó olcsó Stinky-je. Görény nem érdekel, csak bicaj...

És milyen ösztöndíj? Nem kõttözõ Pestre? Akkor nem takarítunk...

Idõjárás hétvégén? Kimittud?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Na boccs, csak jonnek es jonnek a tagok olyan kerdesekkel, hogy csak szetteszem a kezem. Ez a jo az atmeneti munkahelyekben.
Dnl:
Igen, ez a BTK foepulet, nem a legujabb, hanem amelyik elott az a ronda ives vaskapu van.
Szoval meg fogod talalni.
Nekem inkabb munka kellene, bar, ha talalsz valami jot, azert szolhatsz nekem is.
Na haj.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
na jo, lehet hogy neki jobb a technikaja....

erdekel valaki t az esettanulmany utobbi fel oraban elkeszult része? Már megismerjetitek Timothyt is aki a Stanfordon tanult...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Másnak adjad be a Rudadon-t.... Zsaninak? ;D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Erõs ám az agyad...
na meg a torkod hogy így teli szájjal üvöltöd a nagyvilágba hogy SUUUPPPERNPOOOOVVAAAA.
Na majd ha megfájdul a torkod, irok fel neked egy kis Rudamon tablettát....