Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Volt rajta bukó, de nem fullface és orrbavágta az 1300g-os hajtókar+rockring kombináció. Tényleg, ez milyen szar dolog... :P
Reggel persze már tervezgettem, hogy milyen frankót bringázok majd mindjárt, erre felhívtak, hogy siessek be, mert megállt a levelezö szerver. >:(

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Én azt nem értem, hogy miért bántja az bárkinek is a szemét? Meg azt se értem, hogy ha már kiszed belõle deszkát, akkor miért a közepérõl, hogy a jónépnek ott a magasban kelljen fékeznie... >:( Ejj, tele a világ buta emberekkel.

És mi lett a haveroddal?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Tomidny:
És elküldted már a haverodat egy kivizsgálásra?
Bukót viselt különben a srác?
Bár az is lehet, hogy David Copperfield legújabb trükkjére gyakorol, és bemelegítésül a Mecseken tûntet el tárgyakat.
AW:
Igen, a Bokinál, visszafelé a Kertváros irányában, nagy tábla a tetején 'Fék és Kuplung'.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most hallottam a haveromtól, hogy elvitték a north shore-t >:(
Mondjuk nem tudom mennyire megbízható az információ, mert a TV-toronytól lefele elesett és fejbevágta a bringája, és agyrázkódást kapott, meg amúgy is elég bénán tájékozódik... Azt mondta, látszik a helye, de sehol sincs... :(
Holnap megyek megnézem. 4 után ráérek, jön még valaki? Söt lehet, hogy reggel korán elindulok, felmegyek Remete-rétre, onnan Mandulás, és megnézem mi van, vagy nincs...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Az eke úgyis nyomot hagy az aszfaltba', megtalálod...

Van vmi manual, szombaton légtelenítjük a fékemet? Meg megnézhetjük milyen állapotban vannak a fékpofák, melyik fékboltot mondtad? A vasútátjáró elõtt, a Bokinál?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
majd viszek szamzarat.!

annyira ramfer a kultura... eszrevettetek mar a szokincsem is teljesen le(vagy inkabb el) apadt,neha alig tudom kifejezni magam.
ha tudni akarod promocios tervet irok. vajon mi lehet az ecler marka uzenete (www.ecler.com) irjatok, hadd okosodjam.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Ja, és remélem õrzött a parkoló. Nem szeretném, ha a trakeszt valaki elkötné! ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Kúttúra? He? Gumicsizmát kint hagyni!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
AW: A Harmadikba.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
M: Milyen színházba mentek?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Dnl, megint inkább a gép elõtt rohacc, ahelyett, hogy jönnél velünk ide-oda, aztán dülleszteni a térre?
Akkor színház ügyben holnap délelõttig döntsetek, mert utána rendelném a jegyeket és visszamondani azután már nem szép.
Kultúra meg rád is rádfér, nem?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
es ki fizeti az alberletet.?
na jo ne szemelyeskedjunk... ez a mai egy szep nap, inkabb oruljunk a jo idonek. hetvegen lesz nalad cash.?
a cirko miatt Csongit baszd le itt a szama 20-3361-028 :>)))))))))))
holnpa megyek a Kill Bill 2 ert. es ez allitolag csak a jeghegy csucsa. ha jol ismerem a kontaktomat akkor lesz VanHelsing meg troja is.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
És ki fizette a mesterembert, aki miközben szerelt jól lebaszott ENGEM, hogy hagyom így elkoszolódni a cuccot... he? ::)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
kiskocsogok, gumit en kerdeztem elobb, erre itt jol lecsaptok ra mind valami ehes hiéna keselyûk, MIKOZBEN en otthon dolgozom... hat szep.

de 2.7es tenyleg nagy, vegyen olyat aki meg is tudja hajtani.

Bandi: fizetes megjott mar.? a lakber meg varhat, de a benzinpenznek mar a KAMATA is tetemes...hehe, nem lesz abbol uj gumi.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Hát, nem is egymást, hanem a hátamat fogjátok nézni, amíg el nem tûnök elõletek!!! ;D ;D
Ekkora lóbaszó gumi nem kell, 2.5ös 2ply jobban hangzana. Ja, amúgy 50es vagy 60as, ami eladó?

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Az INFOLAZ egy kethetente megjeleno informacios ujsag. Fellelheto a nagy bevasarloboltokban, /nem akarok reklamolni/ a kiirast tegnap en kertem el a Barnatol, ugyhogy lehet hogy most nincs kint semmi, de talan mar nyomtattak masikat.

Gondoltam jot tesz a sportnak, ha tobb ember tud rola. Hatha tobb nezo lesz, es nem csak egymast nezzuk ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ez az, ha meg nekem nem megy a manual majd a mobsteren, akkor azt is! 8) Mondjuk azon nem túl nehéz, amilyen széles...

Vmi pdf-t én is letöltöttem, de azért egy linket nyomhatsz, ha akarsz!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Melyik mennyi? Kenda milyen? Állapot? Ha belefér a vázamba, akkor a Mobster is jöhet!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jajj én ma sem tudok menni.... :(
Mondjuk ma fogom elöször kipróbálni a cipöt salakon. Ha nem nyerünk vissza kell vásárolnod ;) Hehe, hülye poén...
Menj az erdöben aztán lesz sok sár ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
háj!
mien kell?van:2.7es mobster 2plyos,két kenda az frirájdosabb 2.3as 1009gramm szimpla falvastagság!
ma jön valaki tekerni?vagy valami jó utvonal orfûre?remeterét felé mennék,valami jó ösvényt mondjatok!!
nem indulunk/indultok csapat kategóriában??
pavlikban minden ki van ám irva!!
szóval ma valaki??

Wolf:van manualom hozzá,de a magura honlapján nagyon korrekt letölthetõ van a légtelenitésrõl!!!