Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Én már csak azt nem értem a fene nagy erdõvédésben, hogy egy géppel bemennek, szétkúrják az erdõt, hogy kivontassanak egy fából készült valamit, ami nem is bántott ott senkit.
Ez valami földöntúli logika lehet...

Bandi nem intéz semmit, megy haza, hogy holnap küggye a hegyen. Ki jön? Akármikor! Csak Leslie-nek el kell vinni a CD-t elõtte.... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nagyon szép zöld az erdõ! Néhol kicsit sok is a növényzet. Remeteréttõl lefele csak úgy köpködtem a leveleket ágakat... ;D
Nem értem miért szedték szét a pályát. Látható, hogy meg kellett vele szenvedniük. A kis lánctalpasukat meg szívesen elfogadnám... Ha ki lehetett vele vontatni a fákat, akkor biztos be is lehet vontatni õket... ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
háj

na örülök hogy halad a pólós téma!!remélem tényleg lessz!!
ezt találtam:
Iroda@Net Irodaszer Aruhaz

Cim: 1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 38. Tel: 456-0150 Fax: 215-3511 Email: irodanet@irodanet.hu

Teljes körü irodaszer-ellátás, kellékanyag, papír, írószer, irodaszer, nyomtatvány, CD írás, póló nyomás.
próba cseresznye!!tessék ugrasztani a Bandit!!!
Mettyú:ha nõ köll gyere a sulinkoz!! ;)simán beférsz a fölszedhetõ pali kategóriába!!csak talán túl fiatal vagy!!

akkó verseny vasárnap ugye?én lehet a cc-sgéppel jövök!!de neeem!!
valami ötlet a fékre?!egy lételenítés segít?!jaj!
holnap tekerés??
csók

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Na rákérdeztem Ídcsanyánál õ olyan 4-4500as árra emlékszik.. :o
de majd tán nem felejti el és megkérdezi pontosan is...

Amúgy Philips vagy TDK cd-t kérnél cserébe?
mind2 vékonytokos és 80as...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
;D ;D
jójó, akkor anyucit ráállítom a témára ;)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Há' asszittem te vagy a fogdmeg, vagy mégsem?
Bezzeg, ha a sarki kocsmába küldelek, oda zokszó nélkül lemész. NINCS IGAZSÁG!!! :o

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A fák közé kell kifeszíteni lepedöt, vagy nagy papírt, aztán arra kell pingálni (persze még a feszítés elött). Esetleg botokból a földre feliratokat pakolni. De az hamar eltünne.
Ha nem indulnánk, akkor nagy gonoszságokat lehetne elkövetni elözö este 8)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Az a baj Mettyú, hogy feladtad könnyen, a könyvtárazás mellett nem jutott rá idõ? He? Azt engem küldözgetsz mûvészellátóba? Há' mi vagyok én? He?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Na, odaadom én azt a cédét, mert már zavar otthon... megkapod.

Jeee, kockáztass!!! Azt kellene még kitalálni, hogy miként lehet feliratot festeni az erdõbe, mint a túr de francon?

Nem tom, én izgulok. :)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts

hameg szóltatok volna elõbb, akkor továbbitottam volna a kérést anyám felé aki tud(na) szerezni dehát vasárnapig már tuti nem.. ::)

Hát Leslie, ne aggódj a vasárnap miatt, az Anyukás szálat elindíthatod, mert akarunk mást is majd gyártani és az annyira nincs idõkorláthoz kötve. (De már ez sem annyira!)
Szóval, plíííz!
Köszi.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ehhehhehhh :)
elis indulnék talán, ha ráérnék, de gürizés a vásárban.... :P

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát jössz szépen szurkolni, és a verseny után, ha elég hangosan ordítottad, hogy Kockáztass! akkor talán megkaphatod ;D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Na ideskubbiz, te kis köcsög Wulfi csávó!
Az lenne a te dolgod, hogy keresel Pesten vmi mûvészellátó boltot! Ahol is kéne venned pólóra vasalható matricát! (10db/csomi de elég drágáér mérik ha jól emlékszem. Nekemis van ilyen pólón mosva vasalva volt már jópárszor egy kicsit megkopott de türhetõ...)
Ugyanis a Márió (amúgy köszönet az intézkedésért)utánanézett itt Pécsen, de itt nem létezik.
Éljen a vidék (azaz Pest), ahol binden kapható!

NE mûvészellátóba !
Irószerbe keressétek, úgy találtok pécsen is szerintem...
hameg szóltatok volna elõbb, akkor továbbitottam volna a kérést anyám felé aki tud(na) szerezni dehát vasárnapig már tuti nem.. ::)

Wolf: Hmm vasárnap mentek a vagyis " A versenyre" ?
akkor hogy lesz nekem cdm? :-[
ha mindenigaz akkor szombaton a városba leszek 20kor... hmm?
(nyugodtan szólj hamár unsssssz ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Hát ma nem tudok senkit, aki menne.
Talán holnap, de akkor meg gondolom részegedni fogsz a napon, a melegben a Tóparton. Irigyellek, ejjj.
Én úgy vagyok vele, hogy vagy igényes legyen a póló vagy semmilyen. Kezdek sznob lenni. :(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jah!
És ma nem fogok focizni, ezért bringázni kell. Akkor sör helyett iszok kávét. Nem megy ma valaki? Szívesen fotózgatnék repülö emberekröl...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Izébizé!
Csinálhatjuk azt is, hogy kinyomtatjuk mindenkinek valami strababíróbb papírra, aztán ráragasztjuk a pólóra. Az nagyon igénytelenül fog kinézni, de hát kit zavar? Esö elöl akár müanyag átlátszó tasakba is rejthetjük!
Ollé!
Holnap reggel úgy kezdem a napot, hogy lemegyek Tekeresre (gy.k.: Orfü mellé). Ott tart a munkahelyem majálist. Ingyen sör, foci, pörkölt, lazulás....
Na azt hiszem mindjárt behütök még egy barnasört ami névnapomról maradt... 8)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Na ideskubbiz, te kis köcsög Wulfi csávó!
Az lenne a te dolgod, hogy keresel Pesten vmi mûvészellátó boltot! Ahol is kéne venned pólóra vasalható matricát!
Ugyanis a Márió (amúgy köszönet az intézkedésért)utánanézett itt Pécsen, de itt nem létezik.
Éljen a vidék (azaz Pest), ahol binden kapható!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja és van még egy csomó billentyüzet, amit majd valahol szét kell gyilkolni. Csak a sok darabot nehéz összeszedni, szóval vagy könnyen söpörhetö hely kéne, vagy olyan, ahonnan nem kell ;D
Videózni akarunk, meg sok-sok fényképet csinálni a pusztításról... 8)
Valami disznópörzsölös gépgyilkolászás is tervben van :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mindent keményen bevállaltam. Raknék fel kicsi videót is a bénázásomról, de a Galéria nem akarja az igazat...
Na akkor ide rakok fel:
3 kép kisebb eredményekröl
video

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Akkor aztán jó sok "letörés" lehetett, mindegyiket bevállaltad?