:-) Hat igen, klipszet is akartam venni, de hat Tesco-ban az nem volt. Ugy orultem a pedalnak, mint Ti egy ugratonak. :-)
Nagyon jo verseny volt, felek is, hogy mire menjek ezutan, mert lehet hogy pont a legszinvonalasabbal kezdtem. :-( :-)
Viszont a kozelben nem nagyon talalok versenyt. :-( Ti tudtok valamit esetleg?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. May 24. - 14:12

Posted 2004. May 24. - 13:58

Kedves Alfa!
Hát igen, megint csak a szánk járt, oszt a végén nem indultunk. Shame on us!
És valami gagyi klipszet nem vettél a mûanyag pedálhoz? Amúgy jó hangulatú lehetett a verseny a leírások alapján.
No de sebaj, legközelebb majd azon nem indulunk. ;D
Hát igen, megint csak a szánk járt, oszt a végén nem indultunk. Shame on us!
És valami gagyi klipszet nem vettél a mûanyag pedálhoz? Amúgy jó hangulatú lehetett a verseny a leírások alapján.
No de sebaj, legközelebb majd azon nem indulunk. ;D
Posted 2004. May 24. - 12:45

Csovi!
Na, latom nem voltatok versenyen. En viszont voltam Szilvasvaradon, es eleg kiraly volt. Akit erdekel, az a Szilvasvarad topicban megtalalja a beszamolomat. :-)
Aze nem szep, hogy nem indultatok!
Na, latom nem voltatok versenyen. En viszont voltam Szilvasvaradon, es eleg kiraly volt. Akit erdekel, az a Szilvasvarad topicban megtalalja a beszamolomat. :-)
Aze nem szep, hogy nem indultatok!
Posted 2004. May 24. - 09:45

Tom, nem is láttunk téged, pedig mi voltunk az egyetlen szurkolók, akik bíztatták a versenyzõket.
Igaz, mindig ugyanazzal a 3mal találkoztunk és nem is maradtunk végig.
Hát, igen siralmas volt a részvételi arány. Shit!
Márió:
Jó, hogy nem csináltattunk pólót mostanra, úgysem használtuk volna. Majd legközelebb.
Igaz, mindig ugyanazzal a 3mal találkoztunk és nem is maradtunk végig.
Hát, igen siralmas volt a részvételi arány. Shit!
Márió:
Jó, hogy nem csináltattunk pólót mostanra, úgysem használtuk volna. Majd legközelebb.
Posted 2004. May 23. - 20:53

hát én sem voltam,megrémitett az esõ...
pdig még rajtszmámot is csináltak nekem :'(
garanciábi szoktak szerleni rendesen?(Pedál)vagy kitalálnak kül.kifogásokat hogy én tettem tönkkre??
fékkel van gáz.beragad a dugattyú...az nem jó me ¨érintõgombos¨lessz,eleinte mokás volt,de néha satu akkor nem mókás...
na béke!szevasztok!
pdig még rajtszmámot is csináltak nekem :'(
garanciábi szoktak szerleni rendesen?(Pedál)vagy kitalálnak kül.kifogásokat hogy én tettem tönkkre??
fékkel van gáz.beragad a dugattyú...az nem jó me ¨érintõgombos¨lessz,eleinte mokás volt,de néha satu akkor nem mókás...
na béke!szevasztok!
Posted 2004. May 23. - 15:51

Pedig voltunk! Igaz csak szurkolni, de láttuk hogy micsoda robotok tekertek végig a pályán ;D Gondoltam fényképezek majd sokat, de nem akartunk sokat mászkálni a sárban, hogy 3-4 embert fotózgassak :-\
Ez van. Esõ sux.
Ez van. Esõ sux.
Posted 2004. May 23. - 15:09

na miaz? Senki nem jott ki a mai versenyre?
Pedig elallt az eso... csak a palya volt kicsit saras.
csovaz
Pedig elallt az eso... csak a palya volt kicsit saras.
csovaz
Posted 2004. May 22. - 20:40

csá
ma voltam faterral idézõjel dh idézõjelvége zni!naoon teccet neki!!
meg már neveztem is a holnapira!!akkora kutyaszer van a nevezõsátor mellet...
csak azt nem tudom meik biciklit vigyem?!? ??? ???
de szerintem a trek lessz a nyerõ!bár fönt majd ugyis meggondolom magam...
poló:
a mischingerben rögtön megcsinálják de már mondtam...valami lépés ez ügyben?!
holnap találkozunk,vagy majd idézõjel versenyzés idézõjel vég közben?
nem hülyültem meg mégjobban de nincs idézõjel! :-*
ma voltam faterral idézõjel dh idézõjelvége zni!naoon teccet neki!!
meg már neveztem is a holnapira!!akkora kutyaszer van a nevezõsátor mellet...
csak azt nem tudom meik biciklit vigyem?!? ??? ???
de szerintem a trek lessz a nyerõ!bár fönt majd ugyis meggondolom magam...
poló:
a mischingerben rögtön megcsinálják de már mondtam...valami lépés ez ügyben?!
holnap találkozunk,vagy majd idézõjel versenyzés idézõjel vég közben?
nem hülyültem meg mégjobban de nincs idézõjel! :-*
Posted 2004. May 22. - 08:38

Posted 2004. May 21. - 22:24

Hehe!
Értem én, hogy nem érted. Mettyú és Zoli volt akik megpróbáltak rajtam segíteni. ;D
Értem én, hogy nem érted. Mettyú és Zoli volt akik megpróbáltak rajtam segíteni. ;D
Posted 2004. May 21. - 21:31

Posted 2004. May 21. - 20:29

Hát ma jövök visszafele Orfûrõl, erre emberek zaklatnak, hogy kapaszkodjak a Trabijukba. ;D Be voltam baszva? Áááá, dehogy... Így aztán eláztam kívül is... ;D
Nem is tudjátok, hogy meglepõdtem... Na jó, én szimplán hülye vagyok, és soha semmit nem tudtam kezdeni az ilyesmi felhúzlak dolgokkal. De tényleg. Én tök impotens vagyok ilyen téren, de nagyon jól esik amikor jönnek ilyen emberek... Ja és, tele volt a hátizsákom csülökcsontal
Bár ez nem tudom mennyire számít. 
Nem is tudjátok, hogy meglepõdtem... Na jó, én szimplán hülye vagyok, és soha semmit nem tudtam kezdeni az ilyesmi felhúzlak dolgokkal. De tényleg. Én tök impotens vagyok ilyen téren, de nagyon jól esik amikor jönnek ilyen emberek... Ja és, tele volt a hátizsákom csülökcsontal

Posted 2004. May 21. - 15:34

Én már csak azt nem értem a fene nagy erdõvédésben, hogy egy géppel bemennek, szétkúrják az erdõt, hogy kivontassanak egy fából készült valamit, ami nem is bántott ott senkit.
Ez valami földöntúli logika lehet...
Bandi nem intéz semmit, megy haza, hogy holnap küggye a hegyen. Ki jön? Akármikor! Csak Leslie-nek el kell vinni a CD-t elõtte....
Cdér :-*
és mégegyszer..
Szombat este 8kor érek haza (parasztelosztó)
oder
Vasárnap ~ 06:00-13:00 Vásártér mázsaházzal szemben újságos
1 után meg nemtudom..
A pályaszétszedést pedig énsem értem egy kicsit se >

Túl sok közöm nemis volt hozzá (ergó semmi) de az nagyon megragadott, hogy gondoltatok egyet és összedobtatok egy frankó pályát...
mélységes tisztelet érte..
NAmeg gondolom lesz még valamerre valam 1.2-es version

Posted 2004. May 21. - 12:49

Posted 2004. May 21. - 12:21

Ez olyan, mintha vágóhídon dolgoznál. Lenne utána kedved otthon jó kis véres hurkát zabálni? Kétlem.
Szóval a hangnem marad, aszottpöcsû kis gáci!
Szóval a hangnem marad, aszottpöcsû kis gáci!
Posted 2004. May 21. - 12:14

Posted 2004. May 21. - 12:06

Nem értem miért szedték szét a pályát. Látható, hogy meg kellett vele szenvedniük
há bazzeg, nem akari epitette.! mindenki utannam: eljen a pantya, eljen a pantya, eljen a pantya, eljen a pantya, eljen a pantya, eljen a pantya, eljen a pantya, eljen a pantya, eljen a pantya, eljen a pantya, eljen a pantya.!!!!!!!!!!!!!!
Posted 2004. May 21. - 12:05

Ha már egyszer a könyvtárban rohadsz egész nap, talán a kezedbe is vehetnél vmi könyvet, tudod, egy kis választékosság nem ártana... Ja, de olvasd is, ne csak nézegesd a képeket!
Posted 2004. May 21. - 11:45

Bandi akkor lókuki a valagadba! Kis köcsög! ;D
Márió:
Ha megnövesztem a szakállam, akkor nõnek vele az esélyeim is?
Biczaj:
Kár, már úgy rákattantam a Coiler nyomizásra. Majd jövõre.
Márió:
Ha megnövesztem a szakállam, akkor nõnek vele az esélyeim is?
Biczaj:
Kár, már úgy rákattantam a Coiler nyomizásra. Majd jövõre.

Posted 2004. May 21. - 10:50

Sziasztok, sajnos már biztos nem tudom felhozni idén agépem pécsre, mert jövõ héten barcson leszek..
de nem jöttök véletlen alpokalja maratonra???